Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)
Před hodinou, Locky napsal:

Jestli se nepletu, tak je to i člen fóra a snad i tahle konkrétní fotka se tady nachází. :) 

(jo, to je ten magor co mrazí Yachty)
:default_wink:

Upraveno uživatelem Muffik
  • po měsíci...
Odesláno

Miestna inzercia je dobrym lakmusovym papierikom predaja Rolexiek… To, co sa tam momentalne povaluje, by par rokov dozadu urcite zmizlo ako smrad po niekolkych dnoch…

• Díky 1
  • Dát hlas 3
Odesláno

Momentalne je v inzercii mozno 10 Submarinerov roznych verzii a moc sa veru nehybu. To ze rezidentny sedivak predava ND Suby len o par stovak nad retail o niecom vypoveda. A sice o tom ze on sam ich kupil pod retail. Som zvedavy ako dlho bude trvat kym sa tato korekcia naplno ukaze aj na cenach v miestnej inzercii…

Odesláno

Viem, ze to znie ako klise, ale za mna urcite ceny musia spadnut. Cely tento Rolex hype, umele limitovanie dostupnosti a paralelny sedivy trh - no neviem, neviem. 

Odesláno (upraveno)

Problém je jak se uvádí v článku výše:

Průměrné prodejní ceny Rolex vzrostly o 550 % od roku 2010, poháněné 93% boomem v letech 2020–22. Následná korekce znamenala pokles cen o ~31 % na úroveň poloviny roku 2025.

Což znamená že jsou ceny i při 20-30% korekci stále vysoko.

Navíc se tu rozmáhá trend/nostalgie po starších referencích viz. odkaz níže.

So, Are Older Rolex Watches the Better Choice?

TOP 8 Watch Changes That Are Actually HUGE Steps Backwards

My New Grail Rolex Submariner

Upraveno uživatelem Roland Sands
  • Like 1
Odesláno

Hlavne pre nas magorov by to malo byt jasne. Hodinky sa maju nosit - a nie trcat v trezore pod zamienkou pseudozisku…

Odesláno (upraveno)

Ja teda neviem, mi v najväčšom boome predaja Rolex chodili ponuky, ktoré ma akurát tak nasrali. A myslím, že podobné "pristávajú" aj všetkým ostatným kolegom. Ale som rád, že sa možno vracajú doby, keď si človek môže v záchvate slabosti kúpiť úplne zbytočnú vec za niekoľko sto tisíc u AD hneď a nie sa ešte niekomu doprosovať.

Upraveno uživatelem koveras
  • Like 1
Odesláno
Před hodinou, Roland Sands napsal:

Navíc se tu rozmáhá trend/nostalgie po starších referencích viz. odkaz níže.

Přesně tak, dnes není problém koupit poslední suby, ale sehnat hodinky 20 let starý a v perfektním stavu, to už je oříšek. 

Rolexky v "plechových" referencích byly ještě víc hodinky, než naleštěný šperk a to je právě ten "feeling", který pohání zájem :)

• Like 3
  • Dát hlas 3
Odesláno

Kolegovia, nechcem kazit radost, osobne by som uvital aby to islo dole a konecne sme sa mohli normalne dostat k hodinkam ktore by aj clovek nosil a nehodil len do trezora alebo obratom predat so ziskom.

Na druhej strane ked pozrie ceny napr na chrono24 ktore mam v “collection” prave naopak a postupne rastu hore a teda pokial sedy trch raste dostupnost na krame bude stale zla.

Odesláno
Před hodinou, M@ker napsal:

OP 41 mm nové farby pridané 42d567bea5a9b96a661c701157024c24.jpg

Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk

Ty fialky a pinkie v 41mm, to je bezva pro hezký fitness kluky, toho bude zas nablito na sockàch😅prvního tipuju Walhberga👍🏻👍🏻👍🏻

• Like 1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...