janb Odesláno 5. května 2010 Nahlásit Odesláno 5. května 2010 Zdravím, dostal jsem zpět svoje 312ky. Co myslíte?
stando Odesláno 5. května 2010 Nahlásit Odesláno 5. května 2010 To je zart,alebo si si dal na svoje 312ky PVD upravu?
janb Odesláno 5. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 5. května 2010 To je zart,alebo si si dal na svoje 312ky PVD upravu? Dal, v Holandsku je hodinař který to dělá.
stando Odesláno 5. května 2010 Nahlásit Odesláno 5. května 2010 ...tak tomu hovorim odvaha. Co ta k tomu viedlo? Kolko to stalo?...pusti do sveta nejaku story...
Dantechno Odesláno 5. května 2010 Nahlásit Odesláno 5. května 2010 V kombinaci s tim remenem je to fakt nadhera. Taky obdivuju tvoji odvahu. Jaka je odolnost takove dodatecne upravy?
bandicoot Odesláno 5. května 2010 Nahlásit Odesláno 5. května 2010 Tleskám za odvahu - ale dosáhl jsi perfektního efektu - každý řemen s černými prvky bude integrální součástí hodinek, což rozbíjí takovej ten metrosexuální panerai-efekt kontrastu hodinek a řemenu - mě se tohle líbí. Přijde mi to cool. Akorát na pouzdru bude vidět každej otisk co?
janb Odesláno 5. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 5. května 2010 ...tak tomu hovorim odvaha. Co ta k tomu viedlo? Kolko to stalo?...pusti do sveta nejaku story... Videl jsem nekolik 05 v uprave DLC, tak jsem si rekl ze 312 so hodi na tuto upravu. Ted akorat musim sehnat cerne rucicky aby ten efekt byl perfektni.
stando Odesláno 5. května 2010 Nahlásit Odesláno 5. května 2010 mam rovnaku question......pri normalnej verzii rozlestim,ale pri PVD asi bude treba skriabance zatierat pernamentnym fixom ...ides menit este aj rucky?...tak ty sa nezastavis pred nicim? Smekam pane.Hodinky vyzeraju super,ale musim priznat,ze ja by som na to gule nemal
janb Odesláno 5. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 5. května 2010 mam rovnaku question......pri normalnej verzii rozlestim,ale pri PVD asi bude treba skriabance zatierat pernamentnym fixom ...ides menit este aj rucky?...tak ty sa nezastavis pred nicim? Smekam pane.Hodinky vyzeraju super,ale musim priznat,ze ja by som na to gule nemal PVD by melo vydrzet mnohem vic nez ocel. Predpokladam ze vydrz by mela byt vyssi. Mel jsem velmi dobre reference na toho hodinare, udajne nechava delat PVD stejnou firmou ketra to dela pro Panerai. Sice jsem prisel o zaruku ale myslim ze to za to stalo.
janb Odesláno 5. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 5. května 2010 Že ti SukHoi ukradl fotky klik Jee, to jsem nevidel ...tak tomu hovorim odvaha. Co ta k tomu viedlo? Kolko to stalo?...pusti do sveta nejaku story... Diky. Cena byla si myslim rozumna, 750?
stando Odesláno 5. května 2010 Nahlásit Odesláno 5. května 2010 (upraveno) Normalne si mi dal chrobaka do hlavy.Teraz riesim nakup nejakych hodiniek za cca 2000 EUR.Panerai som zo zonamu vyskrtol,pretoze je hlupost mat 312ky a dokupovat nejake 112-111.Tie hodinky vyzeraju rovnako. Tento tvoj "tunning" vsak na moju problematiku vrha uplne ine svetlo.Zacinam sa pohravat s myslienkou nakupu 111 a vytunovania v podove PVD upravy.To by uz boli uplne ine hodinky a este by som zostal verny svojej srdcovej znacke Upraveno 5. května 2010 uživatelem stando
janb Odesláno 5. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 5. května 2010 Normalne si mi dal chrobaka do hlavy.Teraz riesim nakup nejakych hodiniek za cca 2000 EUR.Panerai som zo zonamu vyskrtol,pretoze je hlupost mat 312ky a dokupovat nejake 112-111.Tie hodinky vyzeraju rovnako. Tento tvoj "tunning" vsak na moju problematiku vrha uplne ine svetlo.Zacinam sa pohravat s myslienkou nakupu 111 a vytunovania v podove PVD upravy.To by uz boli uplne ine hodinky a este by som zostal verny svojej srdcovej znacke 111 vypadaji luxusne v uprave PVD
Onisan Odesláno 5. května 2010 Nahlásit Odesláno 5. května 2010 to janb: málokdy vznikne tak harmonická kombinace hodinek a pásku jako v tomto případě... Neuvěřitelně povedené!!!
janb Odesláno 5. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 5. května 2010 to janb: málokdy vznikne tak harmonická kombinace hodinek a pásku jako v tomto případě... Neuvěřitelně povedené!!! Diky moc
Viktor Odesláno 5. května 2010 Nahlásit Odesláno 5. května 2010 Zdravím, dostal jsem zpět svoje 312ky. Co myslíte? Že jsi ďábel.
speedmaster Odesláno 5. května 2010 Nahlásit Odesláno 5. května 2010 Vypadaji fakt skvele. Klobouk dolu i za odvahu. Jak dlouho to trvalo?
Baker Odesláno 5. května 2010 Nahlásit Odesláno 5. května 2010 Zajimave, osobne moc PVD neverim, tak jsem zvedav na fotky tak za pul roku noseni.
Micey Odesláno 5. května 2010 Nahlásit Odesláno 5. května 2010 Vypadaj úplně super. Já bych na to sice neměl odvahu, ale smekám. Jak se to dělá, to PVD? Musí předpokládám to pouzdro úplně odstrojit..?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se