Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 43
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Tleskám za odvahu - ale dosáhl jsi perfektního efektu - každý řemen s černými prvky bude integrální součástí hodinek, což rozbíjí takovej ten metrosexuální panerai-efekt kontrastu hodinek a řemenu - mě se tohle líbí. Přijde mi to cool. Akorát na pouzdru bude vidět každej otisk co?

Odesláno
...tak tomu hovorim odvaha. Co ta k tomu viedlo? Kolko to stalo?...pusti do sveta nejaku story...

Videl jsem nekolik 05 v uprave DLC, tak jsem si rekl ze 312 so hodi na tuto upravu. Ted akorat musim sehnat cerne rucicky aby ten efekt byl perfektni.

Odesláno

mam rovnaku question......pri normalnej verzii rozlestim,ale pri PVD asi bude treba skriabance zatierat pernamentnym fixom :thumbsup_anim:

...ides menit este aj rucky?...tak ty sa nezastavis pred nicim? Smekam pane.Hodinky vyzeraju super,ale musim priznat,ze ja by som na to gule nemal

Odesláno
mam rovnaku question......pri normalnej verzii rozlestim,ale pri PVD asi bude treba skriabance zatierat pernamentnym fixom :thumbsup_anim:

...ides menit este aj rucky?...tak ty sa nezastavis pred nicim? Smekam pane.Hodinky vyzeraju super,ale musim priznat,ze ja by som na to gule nemal

PVD by melo vydrzet mnohem vic nez ocel. Predpokladam ze vydrz by mela byt vyssi. Mel jsem velmi dobre reference na toho hodinare, udajne nechava delat PVD stejnou firmou ketra to dela pro Panerai. Sice jsem prisel o zaruku ale myslim ze to za to stalo.

Odesláno
Že ti SukHoi ukradl fotky :D klik

Jee, to jsem nevidel :thumbsup_anim:

...tak tomu hovorim odvaha. Co ta k tomu viedlo? Kolko to stalo?...pusti do sveta nejaku story...

Diky. Cena byla si myslim rozumna, 750?

Odesláno (upraveno)

Normalne si mi dal chrobaka do hlavy.Teraz riesim nakup nejakych hodiniek za cca 2000 EUR.Panerai som zo zonamu vyskrtol,pretoze je hlupost mat 312ky a dokupovat nejake 112-111.Tie hodinky vyzeraju rovnako. Tento tvoj "tunning" vsak na moju problematiku vrha uplne ine svetlo.Zacinam sa pohravat s myslienkou nakupu 111 a vytunovania v podove PVD upravy.To by uz boli uplne ine hodinky a este by som zostal verny svojej srdcovej znacke

Upraveno uživatelem stando
Odesláno
Normalne si mi dal chrobaka do hlavy.Teraz riesim nakup nejakych hodiniek za cca 2000 EUR.Panerai som zo zonamu vyskrtol,pretoze je hlupost mat 312ky a dokupovat nejake 112-111.Tie hodinky vyzeraju rovnako. Tento tvoj "tunning" vsak na moju problematiku vrha uplne ine svetlo.Zacinam sa pohravat s myslienkou nakupu 111 a vytunovania v podove PVD upravy.To by uz boli uplne ine hodinky a este by som zostal verny svojej srdcovej znacke

111 vypadaji luxusne v uprave PVD

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...