p3k Odesláno 26. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2015 na novém řemenu od Zrna Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 26. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2015 Jak jsi s ním spokojený a na kolik vyšel, pokud to není tajné? Už dlouho uvažuju o nějakém jeho řemenu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 26. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2015 Jak jsi s ním spokojený a na kolik vyšel, pokud to není tajné? Už dlouho uvažuju o nějakém jeho řemenu.Vypadá fajnově. :-) Myslím, že byl tady v inzerci za 8 stováků Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 26. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2015 (upraveno) ano, cena odpovídá, bral jsem od něj ještě pásek ke gatímřemen se mi líbil už v tom inzerátu,k igenům sedne perfektně a je to rovnocenná konkurence k Zekonovu řemenuje fajn a mám z něho radost :-) Upraveno 26. srpna 2015 uživatelem p3k Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CsabaC Odesláno 29. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2015 Ako naschval. Treti den riesim primky. Vodotesnost, sklicko na ps2 to poistovacie tlacidlo korunky. Montoval som nosic na bike, samo igeny na rukach. Vysledok odpadla sekundova rucicka. Nemam ani lupu, aby sdom skusil ju osadit. Ehm. Cifernik je renovovany, najme lumi...predosly masjitel zjavne babral i rucicky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CsabaC Odesláno 29. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2015 Jupiii osadena. Inak ako je fixovana? Som ju iba jene natlacil. Videl som ze je tam taky zubok akoby, ale nevidim ci cvaklo. Aspon viem ako dat doke rucicky na modrych na obnovu lumi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bob.zizka Odesláno 29. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2015 (upraveno) Zdravim panove. Na chlubeni to neni ale spis se vas chci zeptat na vas nazor a odhad ceny. Diky za kazdou reakci. Uz je mam domluvene a koukam ze uzivatel tolja zrovna take jedny prodava. Ted nevim jak se rozhodnout :-( Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Upraveno 29. srpna 2015 uživatelem bob.zizka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 29. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2015 "Uživatel", to je dobrej terminus technicus, úplně si představuju, jak si někteří dělají večer "lajnu" z hodinek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CsabaC Odesláno 31. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2015 aj dnes boli so mnou na cestach Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 5. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2015 to asi nebude perlon 19mm co? ma takovou tu velkou provlikaci sponu nebo jednoduchou? aj dnes boli so mnou na cestach Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 5. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2015 takovej trošku Tolja cup, stejně se do salátové mísy všechny nevešly.. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tea Odesláno 5. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2015 takovej trošku Tolja cup, stejně se do salátové mísy všechny nevešly..Toljo, ty dva tóny červeného cifru jsou real nebo je to jen zkreslení na fotografii? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 5. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2015 Toljo, ty dva tóny červeného cifru jsou real nebo je to jen zkreslení na fotografii?renovace ferrari red s bílou lunetou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CsabaC Odesláno 5. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2015 Perlon 20mm. Spona podla mna klasicka mala. Vyfotim zajtra na ruke a doplnim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 5. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2015 takovej trošku Tolja cup, stejně se do salátové mísy všechny nevešly.. P1280215.JPG Deset igenů v salátové míse, to je teprve choroba - takovéhle fotky mě vždycky uklidní a já si říkám, že jsem vlastně docela normální. Igeny mám jen jedny, hlavně ze sběratelských důvodů (prostě Primky). Mám rád sky-blue a téhle variaci renovace jsem tu neodolal. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 5. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2015 Deset igenů v salátové míse, to je teprve choroba - takovéhle fotky mě vždycky uklidní a já si říkám, že jsem vlastně docela normální. Igeny mám jen jedny, hlavně ze sběratelských důvodů (prostě Primky). Mám rád sky-blue a téhle variaci renovace jsem tu neodolal. DSCN1340.JPGparada. kombinace s modrym zralokem je idealni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 7. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2015 jak jsou na tom ty rucky s luminiscenci? Deset igenů v salátové míse, to je teprve choroba - takovéhle fotky mě vždycky uklidní a já si říkám, že jsem vlastně docela normální. Igeny mám jen jedny, hlavně ze sběratelských důvodů (prostě Primky). Mám rád sky-blue a téhle variaci renovace jsem tu neodolal. DSCN1340.JPG Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CsabaC Odesláno 7. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2015 (upraveno) Spona na perlone. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Upraveno 7. září 2015 uživatelem CsabaC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joskas Odesláno 7. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2015 takovej trošku Tolja cup, stejně se do salátové mísy všechny nevešly.. P1280215.JPGTomu říkám pacient :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 7. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2015 jak jsou na tom ty rucky s luminiscenci? Luminiscenci jsem nezkoumal (zatím), tyhle Igeny běžně nenosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se