VintageLover Odesláno 1. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2016 Musím říct, že nechybí. Stačí mi jedny Primky, a to Orlíky a jsem spokojený. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 1. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2016 Tak to celkem chápu :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primoš Odesláno 1. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2016 Ale umíte podráždit, působí to na mě jako rudej hadr na bejka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 1. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2016 Já teď toužím po červených a okrových. :-) No, možná i po černých :-) Kdy už to skončí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popelář Odesláno 2. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2016 Máš to nadherný tiše závidím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan Praha Odesláno 2. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2016 mno první Igeny v opravdu pěkném stavu jsem koupil za 1700 a plakal jsem :-d teď jsem sehnal opravdu skoro NOS černé a o ceně raději pomlčím, bo přečíst to manželka jsem mrkev ... Ale jednou bych bral prakticky libovolné s origo bílejma ručkama to je prostě sexi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 3. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2016 Tomu rozumím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan Praha Odesláno 3. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2016 jo tohle je přesně ono :-d Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 3. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2016 Tomu rozumím. Nejsou teď nedávno z antik-primu? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 3. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2016 Ne, tyhle mám asi tři roky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primoš Odesláno 3. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2016 Obdivuhodné,chraňme si ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 3. května 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2016 Klubko zmijí Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 4. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2016 Honzo, Honzo, ty těm klukům tady dáváš na prdel Ještě ty jedny svoje mám a víc nepotřebuji, jinak bych ti záviděl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
swa Odesláno 5. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2016 Ahoj všem primkařům Tak jsem také vstoupil do světa igen a koupil svůj první kousek. Líbil se mi hlavně stav pouzdra, dlouho jsem takový hledal. Nicméně nejsem zkušený primkař a rád bych se při příležitosti pochlubení zeptal zkušenějších, jaké díly na nich jsou originální a jaké druhovýroba. Myslím si, že vložka lunety bude druhovýroba u dalších dílů jako je dýnko, korunka, luneta si nejsem jistý. Z mých hrozných fotek to bude určitě složité rozeznat, ale budu rád za každou radu. Moc děkuji. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 5. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2016 vložka lunety je z Parexa, zbytek vypadá v pohodě. pěkný pouzdro.Objednej vložku v Eltonu a dej je na pěkný řemen a budou dokonalý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 5. listopadu 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2016 Souhlasím, kromě vložky vypadají v pohodě a stav je velmi dobrý. Gratuluji k prvnímu úlovku! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
swa Odesláno 5. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2016 Tak to jste mi udělali radost, čekal jsem, že tam toho bude víc. Díky moc. Podívám se na tu vložku, stejně je chci ještě odnést k hodináři ať se podívá na strojek. Jinak ručky jsou celkem zkorodované, takže až tak dokonalé nebudou, ale mám z nich radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 5. listopadu 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2016 Koroze ruček jde rozleštit důležité je, že je v pohodě lumi výplň. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
swa Odesláno 5. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2016 Koroze ruček jde rozleštit důležité je, že je v pohodě lumi výplň.mám to nechat na hodináři, nebo to můžu zkusit sám nějakou domácí metedou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 5. listopadu 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2016 Jestli je umíš sundat a nandat bez nehody, tak to zkus. Používám na to takovou kostku na broušení nehtů se čtyřmi hrubostmi povrchu - stojí okolo padesáti korun. Na nikl používám tu druhou nejjemnější a pak tu jemnou. Ručku na to položím horní stranou a lehce na ni tlačím prstem a leštím. Jediné, co je občas vedlejší efekt, je zašpinění lumivrstvy, ale to není nijak zásadní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se