Přejít na obsah

Prim sport I - Igen - chlubící vlákno

Doporučené příspěvky

mno první Igeny v opravdu pěkném stavu jsem koupil za 1700 a plakal jsem :-d teď jsem sehnal opravdu skoro NOS černé a o ceně raději pomlčím, bo přečíst to manželka jsem mrkev ...

Ale jednou bych bral prakticky libovolné s origo bílejma ručkama to je prostě sexi :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po měsících...

Ahoj všem primkařům  :notworthy:

Tak jsem také vstoupil do světa igen a koupil svůj první kousek. Líbil se mi hlavně stav pouzdra, dlouho jsem takový hledal. Nicméně nejsem zkušený primkař a rád bych se při příležitosti pochlubení zeptal zkušenějších, jaké díly na nich jsou originální a jaké druhovýroba. Myslím si, že vložka lunety bude druhovýroba u dalších dílů jako je dýnko, korunka, luneta si nejsem jistý. Z mých hrozných fotek to bude určitě složité rozeznat, ale budu rád za každou radu. Moc děkuji. 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři

Tak to jste mi udělali radost, čekal jsem, že tam toho bude víc. Díky moc. Podívám se na tu vložku, stejně je chci ještě odnést k hodináři ať se podívá na strojek. Jinak ručky jsou celkem zkorodované, takže až tak dokonalé nebudou, ale mám z nich radost.

Odkaz ke komentáři

Jestli je umíš sundat a nandat bez nehody, tak to zkus. Používám na to takovou kostku na broušení nehtů se čtyřmi hrubostmi povrchu - stojí okolo padesáti korun. Na nikl používám tu druhou nejjemnější a pak tu jemnou. Ručku na to položím horní stranou a lehce na ni tlačím prstem a leštím. Jediné, co je občas vedlejší efekt, je zašpinění lumivrstvy, ale to není nijak zásadní.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...