hirsch Odesláno 20. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2018 Jedna vzpomínka na loňské léto u Jadranu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doophy Odesláno 20. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2018 Také bych se chtěl pochlubit, ale raději počkám až na renovaci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 20. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2018 Klidně dej i původní stav, ať je možnost porovnat výsledek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doophy Odesláno 21. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2018 Klidně dej i původní stav, ať je možnost porovnat výsledek Jak jsem psal již výše, hodinky ještě nejsou vyčištěny a nejsou tak vymazleny jako ty zde ukazované. Hlavně ty s tou bílou lunetou bych rád nechal renovovat, tak vás žádám o toleranci s komenty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 21. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2018 Zožeň lepší ciferník, rúčky a origo vložku lunety.Viac ím netreba.(biele) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nowis Odesláno 21. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2018 (upraveno) Pak zbývá už jen z celých hodinek strojek a pouzdro s korunkou. To je tak v polovině cesty.Jinak je to pěkný základ pro sbírku. Upraveno 21. ledna 2018 uživatelem Nowis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 21. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2018 Já osobně bych u těch černých s černou lunetou a u modrých určitě nechal původní ciferníky. A ručky u modrých taky vypadají na obrázku OK. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Odesláno 21. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2018 Modrý bych nechal ty jsou ok. Z těch dvou černých bych udělal jedny pěkný a zbytek renovoval na nošení. Pěkný to máš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hector Odesláno 21. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2018 Jedna vzpomínka na loňské léto u Jadranu.IMG_20170729_104932_985.JPGparáda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doophy Odesláno 21. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2018 Děkuji vám všem za rady. Určitě budou využity. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 2. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2018 Kdybys potřeboval poradit s renovací, písni mi SZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Odesláno 21. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2018 Konečně jsem dal dohromady červené sporty. Děkuji Petrovi.S za ručky (máš to u mě) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doktor584 Odesláno 21. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2018 Konečně jsem dal dohromady červené sporty. Děkuji Petrovi.S za ručky (máš to u mě) ....máš je moooooooooooc hezký Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr.S Odesláno 21. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2018 To stenly: povedlo se, máš je fešácký. Ať Ti dělají radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 21. března 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2018 Jojo, viděl jsem je dneska naživo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 21. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2018 Máš je moc hezký! Gratulace! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LordSpar Odesláno 21. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2018 Potvrzuji - take nazivo a tady jedna upominkova... pokud se povede vlozit ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LordSpar Odesláno 21. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2018 No nic tak jinak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Odesláno 21. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2018 Pánové děkuji za ohlasy, bylo to super a moc rád jsem Vás poznal. Honzo, to je neskutečné co máš za skvosty, dneska neusnu:) Vláďo děkuji za krásnou garáž pro mé sporty:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 22. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2018 Ty PS dvojky zcela vlevo nutně potřebuju, díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se