Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ty určitě nejsou na prodej :-) Možná bych zvážil výměnu, ale jen za okrové Igeny :clap: :lol2:

Odesláno

LordSpar, Stenly: Dovolil jsem si dát vaše fotky do srazového vlákna, kdyby to vadilo, dejte vědět. Ty od Spara jsou odkazy, ty od Stenlyho re-upload (to jinak nešlo).

Díky moc za fotky :)

• po měsících...
Odesláno

Trochu oprasim tohle vlakno a pokud se mi to povede, tak sem vlozim fotku cerstve porizenych modrasku. Byla tam parexo vlozka a korunka, lumi na ruckach do zelena a tak jsem osadil nos korunku, rucky bombirovane - vim ze puvodne na modrasky nepatri, ale vypada to dost dobre rekl bych. Lunetku jeste musim poladit - nechce se ji zapadnout... no a ted uz snad fotky.

Odesláno

05744d7ebb977d8065455d4a3e4491d6.jpg55c3cc1bb5ac58fdfae1d038e9a3b9b9.jpg

Pouzdro zespodu nic moc - casem vymenim za pekne - zaslouzej si ho ;-)

Odesláno

Tak hlavně, když se fotí v koupelně skrz skleněnou poličku, je důležitý dodržovat dress code, minimálně trenky, bacha na to... ;)

Odesláno

To nebude chrom, to bude celé renovace.

Dobré oko, původní pouzdro bohužel během dvaceti let ve skříni, kdy se na ně zapomnělo, sežrala měděnka či jiný podobný blivajz a bylo neopravitelné. Když se dostaly ke mně (jako rodinné dědictví), šly rovnou do Eltonu na tříměšíční kompletku.

Odesláno

Ahoj, tak dnes zazvonil telefon - pošta je tu a má pro Vás balík... No trvalo to skoro šest měsíců, ale dnes jsem se dočkal.

Představuji Vám tedy své - komplet Elton renovované hodinky:

Prim SPORT Igen - červené - okrová barva lumi

tisk ciferníku původní matrice - červená barva

luneta dle původních sportů - černo bílá

ručky bombírované vyplněné okrovou lumi

průhledné dýnko - laserem popsané

modřené šroubky

Ve stejný den jako já červené si kolega zadal renovaci modrých... jediný rozdíl je v tom, že nechtěl bombírované ručky.

Teď už snad se mi povede vložit první fotky.

Odesláno

Pěkné to máš. Oproti záhadnému pouzdru je to úplná jiná liga. Takto to má přesně vypadat. Šest měsíců čekání se evidentně vyplatilo:)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...