LordSpar Odesláno 22. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2018 Ty určitě nejsou na prodej :-) Možná bych zvážil výměnu, ale jen za okrové Igeny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 22. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2018 To se nedá nic dělat, musím pohledat někde jinde... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 22. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2018 LordSpar, Stenly: Dovolil jsem si dát vaše fotky do srazového vlákna, kdyby to vadilo, dejte vědět. Ty od Spara jsou odkazy, ty od Stenlyho re-upload (to jinak nešlo). Díky moc za fotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 22. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2018 Čau krasavkyně a krasavci, dělal si tu někdo renovaci s oranžovým ciferníkem?Bych potřeboval inspiraci. Dík! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LordSpar Odesláno 25. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2018 Trochu oprasim tohle vlakno a pokud se mi to povede, tak sem vlozim fotku cerstve porizenych modrasku. Byla tam parexo vlozka a korunka, lumi na ruckach do zelena a tak jsem osadil nos korunku, rucky bombirovane - vim ze puvodne na modrasky nepatri, ale vypada to dost dobre rekl bych. Lunetku jeste musim poladit - nechce se ji zapadnout... no a ted uz snad fotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LordSpar Odesláno 25. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2018 Pouzdro zespodu nic moc - casem vymenim za pekne - zaslouzej si ho ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ToChceČas Odesláno 26. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2018 To LordSpar: Moc pěkné oživení vlákna. Modré Igeny jsou stejně nejlepší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skarohlid Odesláno 26. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2018 Máš to dobře vyladěné i s tím Curaproxem :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LordSpar Odesláno 26. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2018 Diky, tam bylo vecer nejlepsi svetlo ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 26. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2018 Tak hlavně, když se fotí v koupelně skrz skleněnou poličku, je důležitý dodržovat dress code, minimálně trenky, bacha na to... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slim_brno Odesláno 26. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2018 Při sobotě v kanceláři... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 27. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2018 Vidim dobre pouzdro v chormu, ale korunku "renovacni ELTON" z drivejsich let? Při sobotě v kanceláři... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nowis Odesláno 27. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2018 To nebude chrom, to bude celé renovace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 27. května 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2018 Taky se mi nezdají kompletně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slim_brno Odesláno 27. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2018 To nebude chrom, to bude celé renovace.Dobré oko, původní pouzdro bohužel během dvaceti let ve skříni, kdy se na ně zapomnělo, sežrala měděnka či jiný podobný blivajz a bylo neopravitelné. Když se dostaly ke mně (jako rodinné dědictví), šly rovnou do Eltonu na tříměšíční kompletku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LordSpar Odesláno 4. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2018 Ahoj, tak dnes zazvonil telefon - pošta je tu a má pro Vás balík... No trvalo to skoro šest měsíců, ale dnes jsem se dočkal. Představuji Vám tedy své - komplet Elton renovované hodinky:Prim SPORT Igen - červené - okrová barva lumitisk ciferníku původní matrice - červená barvaluneta dle původních sportů - černo bíláručky bombírované vyplněné okrovou lumiprůhledné dýnko - laserem popsanémodřené šroubky Ve stejný den jako já červené si kolega zadal renovaci modrých... jediný rozdíl je v tom, že nechtěl bombírované ručky. Teď už snad se mi povede vložit první fotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LordSpar Odesláno 4. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ToChceČas Odesláno 4. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2018 LordSpar: Čekání sice dlouhatánské, ale jsou fakt luxusní! A to epesní pozadí, doufám, že aspoň třívrstvé pro pohodlí hodinek :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LordSpar Odesláno 4. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2018 Díky - ale jsou to kapesníky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Odesláno 4. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2018 Pěkné to máš. Oproti záhadnému pouzdru je to úplná jiná liga. Takto to má přesně vypadat. Šest měsíců čekání se evidentně vyplatilo:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se