Přejít na obsah

Prim sport I - Igen - chlubící vlákno

Doporučené příspěvky

Jo, jo, kaučuk mám, docela mi přijde 0.K. Na léto, jak se bude člověk víc potit bude dobrý. Ten shell cordovan jsem neviděl naživo, tak nevím. Přijde mi hodně jednoduchý, což by mohlo být plus. Koukal jsem tu na nějakého žraloka. Zeptal bych se, když to dám na NATO, nepodře se to spodní sklíčko? Jak je to asi odolné proti otěru (pot + prach)?

Ta bílá luneta mne příjemně překvapila. Má lepší polovina je asi na hodinku zkonfiskovala, až to vypadalo, že si je nechá. Tak ani nevím, jestli je dobře, že se jí líbí ... :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já používám jako spotřební zboží na primky řemeny od Mavexu,není to nějaká extra kvalita,ale na každodenní nošení to stačí.Cena do 120kč

Já objednávám na www.uhrenband-versand.de . Mají tam toho spoustu ve všech rozměrech a ceny jsou také stravitelné. Ale hlavní výhodou je ten výběr.

Odkaz ke komentáři

• po 4 týdnech...
  • po měsíci...

:eek: Končím s chlastem..

Ne, nemusíš, to se ti nevlní obraz, opravdu je každý index jiný, ale protože mi ta ruka na fotce připadá jako dětská, nebudu to dál rozvádět, pokud dětská není, tak by měl přestat chlastat autor... :D

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...