Radek K Odesláno 28. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2012 Jo, jo, kaučuk mám, docela mi přijde 0.K. Na léto, jak se bude člověk víc potit bude dobrý. Ten shell cordovan jsem neviděl naživo, tak nevím. Přijde mi hodně jednoduchý, což by mohlo být plus. Koukal jsem tu na nějakého žraloka. Zeptal bych se, když to dám na NATO, nepodře se to spodní sklíčko? Jak je to asi odolné proti otěru (pot + prach)? Ta bílá luneta mne příjemně překvapila. Má lepší polovina je asi na hodinku zkonfiskovala, až to vypadalo, že si je nechá. Tak ani nevím, jestli je dobře, že se jí líbí ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajkus Odesláno 29. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2012 Já používám jako spotřební zboží na primky řemeny od Mavexu,není to nějaká extra kvalita,ale na každodenní nošení to stačí.Cena do 120kč Já objednávám na www.uhrenband-versand.de . Mají tam toho spoustu ve všech rozměrech a ceny jsou také stravitelné. Ale hlavní výhodou je ten výběr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pirx Odesláno 6. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2012 Tak konecne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
accutron Odesláno 6. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2012 Gratuluji k originálnímu náramku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 6. března 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2012 Tak konecne... Vítej do klubu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diver60 Odesláno 6. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2012 Original reminek, NOS pouzdro, piskovy cifernik...... chlapi kam vy na to chodite??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 6. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2012 Wow, moc pěkný kousek....tichá závist. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
padza1 Odesláno 6. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2012 Ty jsou krásný! Gratuluji jen škoda toho "ocásku" na fotce, ten to tam trochu kazí ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek K Odesláno 6. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2012 Pěkné, moc pěkné, užívej si je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
delikvent Odesláno 6. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2012 ta kombinace farieb je nadherna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FJI Odesláno 29. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2012 Prim Sport I INCABLOC, videl jste to nekdo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 29. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2012 Tak konecne... neuvěřitelný stav Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 29. března 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2012 Prim Sport I INCABLOC, videl jste to nekdo? Ne - pošli fotku ciferníku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
padza1 Odesláno 14. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2012 Konečně!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adam-a380 Odesláno 20. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2012 Hodinky, které se nemusí natahovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 20. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2012 Končím s chlastem.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koromant1 Odesláno 20. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2012 Paráda,takové hodinky se nepokazí a hodináři nebudou třeba )))) . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 21. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2012 Končím s chlastem.. Ne, nemusíš, to se ti nevlní obraz, opravdu je každý index jiný, ale protože mi ta ruka na fotce připadá jako dětská, nebudu to dál rozvádět, pokud dětská není, tak by měl přestat chlastat autor... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 24. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2012 Takže červená sekundovka existuje, okrově žluté Sport I.gen ze soukromého archivu bývalého zaměstnance, původní stav, strojek typu 681 ale bez INCABLOCu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 24. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2012 Takže červená sekundovka existuje, okrově žluté Sport I.gen ze soukromého archivu bývalého zaměstnance, původní stav, strojek typu 681 ale bez INCABLOCu. Já to tušil, že mi z tý červený vteřinovky asi šlehne...gratuluju k úlovku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se