prischera Odesláno 28. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2013 Já mám něco podobnýho objednaný od Zrna a teď užívám ten hadr. Ale díky za nabídku Je fakt pěknej. A ten druhej jim taky sedí, ta patina tomu přidá na věrohodnosti. Ale já jsem na řemeny ujetej, na většině hodinek proběhnou tak tři kousky než najdu to pravý, tak možná nakonec tu tvojí nabídku i využiju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 31. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2013 Pořád mně baví Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
musa1975 Odesláno 31. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2013 Pořád mně baví DSCN5972.jpgještě aby ne, nádhera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 31. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2013 ještě aby ne, nádhera Naprostej souhlas - zekone paráda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 6. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2013 (upraveno) Tak další upgrade, po lepším cifru, nové elton lunetě i pěkný a asi definitivní pásek. Teďka jestli ještě měnit to sklíčko, které je nějaké nearmovací, jen tak halůa bala nacvaklé. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 6. června 2013 uživatelem odjinud Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 7. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2013 Hezké. Co je to za relly řemen? Hladký, matný, bez struktury s kontrastní nití. Mooc pěkný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 10. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2013 (upraveno) Je to ZRC, model Rallygraphhttp://remeshok66.ru/5810701_remeshok_zrc_ralligraph_html Koupeno z shopu místního člena Valjouxe. edit: ne toho ruského, ten je jen ilustrační :-) Upraveno 10. června 2013 uživatelem odjinud Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Perun73 Odesláno 13. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2013 ... a rozumím tomu správně, že do 19 mm rozteče v igenech nacpu bez větších obštrukcí 20 mm řemen, žejo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 13. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2013 ... a rozumím tomu správně, že do 19 mm rozteče v igenech nacpu bez větších obštrukcí 20 mm řemen, žejo?Všechny Igeny mám na 20mm řemenech, jen jedny na 19mm. Na pád vlády to rozhodně nemá vliv Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 17. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2013 Všechny Igeny mám na 20mm řemenech, jen jedny na 19mm. Na pád vlády to rozhodně nemá vliv lol.. i kdyz... vzpomnel jsem si na toho polskyho ministra, chudaka, jak si s kamosem vymenoval hodinky ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 17. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2013 Já jsem ho lehce seřízl, ale tak trochu moc. Chce to fakt lehoučce a radší na víckrát. ... a rozumím tomu správně, že do 19 mm rozteče v igenech nacpu bez větších obštrukcí 20 mm řemen, žejo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 19. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2013 nastalo pár změn a já se musel pochlubit,bo jsu šťastnej jak ta blecha Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 19. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2013 Potlesk. To Zetko na strojovně je práce Eltonu? nebo tvoje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 19. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2013 Potlesk. To Zetko na strojovně je práce Eltonu? nebo tvoje.Moje,je to stříbro.Uvažuji ještě nad nějakými detaily ale překvapilo mně jaký je to rozdíl.(příjemně) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrM Odesláno 19. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2013 Zekone, nádhera . Jak je to Z na tom můstku přichycené ? A vem je s sebou do Harcovny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 19. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2013 Zekone, nádhera . Jak je to Z na tom můstku přichycené ? A vem je s sebou do Harcovny.Vteřinový epoxid,určitě je vezmu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 19. června 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2013 Předpokládám, že to jsou hodinky z filmu Zorro Jinak krásn. práce!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 19. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2013 Předpokládám, že to jsou hodinky z filmu Zorro Jinak krásn. práce!!ty ,určitě ne,,Z" mám v příjmení a taky v přezdívce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Perun73 Odesláno 19. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2013 No teda! Krrrrrasavice! To nové pouzdro namontovali eltoni, nebo ti poslali komponenty s krabkou a ty sis to sestavil zu Hause? Fakt hezký... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 20. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2013 No teda! Krrrrrasavice! To nové pouzdro namontovali eltoni, nebo ti poslali komponenty s krabkou a ty sis to sestavil zu Hause? Fakt hezký...Přesně jak píšeš,ta druhá možnost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se