PhoeniX Odesláno 10. května 2010 Nahlásit Odesláno 10. května 2010 z dlouhodobého pozorování jsem zjistil, že jsi otravnej jako měděná moucha před ksichtem - podsunul jsem ti v tomhle vlákně tři recence a ono to nestačí - ku.va drát co mám dělat ? Člověče, co už se mnou... Dyž mě neco zajímá, tak sem votravnej jak vopice. A takže už píšeš? Páč jak psal "lib"... Co je mi po nějakých nýmandech z jiných fór.
Viktor Odesláno 13. května 2010 Nahlásit Odesláno 13. května 2010 Hezký fotky dalšího šťastnýho majitele na TimeZone
PhoeniX Odesláno 13. května 2010 Nahlásit Odesláno 13. května 2010 Akorát jsem myslel, že mají šroubovací články tahu a vidím kolíčky. Patrně u GS. Neznáte oficiální webovky pro řadu GS? Je vůbec něco takového?
Chumpus Odesláno 13. května 2010 Nahlásit Odesláno 13. května 2010 (upraveno) ... Upraveno 30. března 2011 uživatelem Chumpus
PhoeniX Odesláno 13. května 2010 Nahlásit Odesláno 13. května 2010 Kdysi jsem taky hledal a našel jsem akorát na japonské verzi webu....takže jsem si jako domácí stránku GS ustanovil tuto. Už tady na ní byl několikrát odkaz. No tak tenhle odkaz znám. Ale díky. Jinak SEIKO je fabrika velká jako prase a nejsou schopní udělat stránku se všemi modely. Vždyť webová prezentace je dnes základ. Jejich potápky jsou slavné, GS jsou slavné a ticho po pěšině.
Návštěvník SukHoi Odesláno 14. května 2010 Nahlásit Odesláno 14. května 2010 (upraveno) Hezký fotky dalšího šťastnýho majitele na TimeZone pěkný fotky - líp bych to nevyfotil = nakonec to tady dáme pro Phoenixe nějak dohromady akorát přemýšlím jaký je rozdíl mezi GS a Anantou - zpracování mi přijde stejné a kalibr 5R66 používá GS taky Upraveno 14. května 2010 uživatelem SukHoi
Pixelator Odesláno 14. května 2010 Nahlásit Odesláno 14. května 2010 Zdar, zaujimala by ma jedna vec. Ci aj spring drive mechanizmus je ovplyvnitelny roznymi polohami ukladania. ak si to v priebehu pouzivania hodiniek vsimnes tak daj vediet celkom by ma zaujimalo ci ten quartz dokaze vsetky taketo veci uhrat.
PhoeniX Odesláno 15. května 2010 Nahlásit Odesláno 15. května 2010 Podle mého zcela laického úsudku by polaha na přesnost chodu neměla mít vliv.
H-B Odesláno 16. května 2010 Nahlásit Odesláno 16. května 2010 Hezký fotky dalšího šťastnýho majitele na TimeZone Krasny fotky. Trochu OT, ale co me tam taky zaujalo je kolekce hodinek clena SAMSTER777, ma je v podpisu. Docela pusobive, vybral bych si.. skoda (z meho pohledu) tech bikoloru a zlatejch, ale jinak krasny..
Gilius Odesláno 16. května 2010 Nahlásit Odesláno 16. května 2010 4 SukHoi - nemám moc čas sem teď nakukovat......ale super hodinky!!!!!
Návštěvník YPO Odesláno 26. května 2010 Nahlásit Odesláno 26. května 2010 jinak materiál pérka je Seikem patentovaný SPRON 510 - možná se v mé příloze zorientuje nějaký metarulg - já vím prd - nicméně na diskuzních fórech o tom píší pozitivně a můj postřeh je , že pérko funguje poměrně přesně - teda jestli je to pérkem
PhoeniX Odesláno 26. května 2010 Nahlásit Odesláno 26. května 2010 obrázek Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník YPO Odesláno 13. června 2010 Nahlásit Odesláno 13. června 2010 malá návnada na video, které bude následovat (teda jestli se mi to povede vostříhat)
Peta-Biker Odesláno 13. června 2010 Nahlásit Odesláno 13. června 2010 (upraveno) celkem pekne... ale proc ma vetsina tvych fotek z posledni doby tak silene rozjetou bilou? od modre do fialova... dost to rusi... edit: automatika ve fotaku to nekdy nezvladne, mozna by to chtelo presne zmerit barvu svetla a rucne nastavit...? drzim ti palce kibi, já bych zase měl dotaz na Tebe, proč fotíš 30 a více let staré hodinky tak do detailu, že je vidět každé zrnko na ciferníku - podle mě to těm hodinkám ubližuje... Chápu, že detaily jsou důležité u nových hodinek, ale taky to dost ruší, když vidím tečky na ciferníku o velikosti masařky. Upraveno 13. června 2010 uživatelem Peta-Biker 1 1
Návštěvník YPO Odesláno 13. června 2010 Nahlásit Odesláno 13. června 2010 no nic... neber si to tak osobne, jen jsem ti chtel poradit... kibi dělá to program Acdsee, když to zesvětluju - bydlim v jeskyni a tam většinou bývá tma - takhle to je neupravený
Peta-Biker Odesláno 13. června 2010 Nahlásit Odesláno 13. června 2010 (upraveno) Třeba Eterny - no, když Tě to baví, tak Ti to přeju a doufám, že bude stejně tak stále bavit lidi chválit Tvé fotky. Upraveno 13. června 2010 uživatelem Peta-Biker 1 1
Peta-Biker Odesláno 13. června 2010 Nahlásit Odesláno 13. června 2010 jasne, jaka verze? mohu to zkusit upravit? v rawu to nemas? ten cifernik je krasny i svou historii - je to muj nazor... mas samozrejme pravo na svuj cvicene opicky... neprehanis to trochu...? Myslím, že nepřeháním - nemám nic proti Tvému focení, vyhýbám se mu, protože to je pořád dokola to stejné, občas se vyskytne něco nového - je mi to jedno - jednu věc ale nesnáším - když začneš kritizovat druhého - případně vytýkat, co se Ti nelíbí... NiG Ti to už dříve řekl moc pěkně :-) 2 2
Peta-Biker Odesláno 13. června 2010 Nahlásit Odesláno 13. června 2010 (upraveno) jestli jsem nebyl dost taktni, tak promin... tvoje fotky jsem taky nekdy kritizoval nebo ti proste vadim obecne? Moje fotky klidně kritizuj - ty si to zaslouží - nikdy mi nikdo nedal žádný seminář, takže v pohodě. Jen se mi nelíbí, když kolikrát začneš psát svoje "rady" jiným - nechci Ti brát iluze, ale troufám si říct, že YPO fotí minimálně stejně dobře a těch lidí je tady více. Už tady nebudu nic psát, těším se na video :-) Upraveno 13. června 2010 uživatelem Peta-Biker 2 2
Návštěvník YPO Odesláno 13. června 2010 Nahlásit Odesláno 13. června 2010 (upraveno) Ananta - date change tramtadadá - boží dílko je na světě - tak aspoń pro ynspyracy komu se to líbí tak prosím červený bod a opačně - he he Upraveno 14. června 2010 uživatelem YPO 7 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se