Přejít na obsah

SEIKO Ananta Spring Drive GMT SNR019J

Doporučené příspěvky

Odesláno
z dlouhodobého pozorování jsem zjistil, že jsi otravnej jako měděná moucha před ksichtem :D - podsunul jsem ti v tomhle vlákně tři recence a ono to nestačí - ku.va drát co mám dělat ? :helpsmilie:

Člověče, co už se mnou... Dyž mě neco zajímá, tak sem votravnej jak vopice. A takže už píšeš? Páč jak psal "lib"... Co je mi po nějakých nýmandech z jiných fór. ;)

Odesláno
Kdysi jsem taky hledal a našel jsem akorát na japonské verzi webu....takže jsem si jako domácí stránku GS ustanovil tuto. Už tady na ní byl několikrát odkaz.

No tak tenhle odkaz znám. ;) Ale díky.

Jinak SEIKO je fabrika velká jako prase a nejsou schopní udělat stránku se všemi modely. Vždyť webová prezentace je dnes základ. Jejich potápky jsou slavné, GS jsou slavné a ticho po pěšině.

Odesláno

Zdar, zaujimala by ma jedna vec. Ci aj spring drive mechanizmus je ovplyvnitelny roznymi polohami ukladania. ak si to v priebehu pouzivania hodiniek vsimnes tak daj vediet :) celkom by ma zaujimalo ci ten quartz dokaze vsetky taketo veci uhrat.

• po 2 týdnech...
Návštěvník YPO
Odesláno

jinak materiál pérka je Seikem patentovaný SPRON 510 - možná se v mé příloze zorientuje nějaký metarulg - já vím prd - nicméně na diskuzních fórech o tom píší pozitivně a můj postřeh je , že pérko funguje poměrně přesně - teda jestli je to pérkem

• po 3 týdnech...
Návštěvník YPO
Odesláno

malá návnada na video, které bude následovat (teda jestli se mi to povede vostříhat) :D

Odesláno (upraveno)

celkem pekne... ale proc ma vetsina tvych fotek z posledni doby tak silene rozjetou bilou? od modre do fialova... dost to rusi... Posted Image

edit: automatika ve fotaku to nekdy nezvladne, mozna by to chtelo presne zmerit barvu svetla a rucne nastavit...? drzim ti palce Posted Image

kibi, já bych zase měl dotaz na Tebe, proč fotíš 30 a více let staré hodinky tak do detailu, že je vidět každé zrnko na ciferníku - podle mě to těm hodinkám ubližuje...

Chápu, že detaily jsou důležité u nových hodinek, ale taky to dost ruší, když vidím tečky na ciferníku o velikosti masařky.

Upraveno uživatelem Peta-Biker
  • Dát hlas 1
  • Hlasovat proti 1
Návštěvník YPO
Odesláno

no nic... neber si to tak osobne, jen jsem ti chtel poradit... :)

kibi dělá to program Acdsee, když to zesvětluju - bydlim v jeskyni a tam většinou bývá tma - takhle to je neupravený
Odesláno

jasne, jaka verze? mohu to zkusit upravit? v rawu to nemas? Posted Image

ten cifernik je krasny i svou historii - je to muj nazor... mas samozrejme pravo na svuj Posted Image

cvicene opicky... neprehanis to trochu...?

Myslím, že nepřeháním - nemám nic proti Tvému focení, vyhýbám se mu, protože to je pořád dokola to stejné, občas se vyskytne něco nového - je mi to jedno - jednu věc ale nesnáším - když začneš kritizovat druhého - případně vytýkat, co se Ti nelíbí...

NiG Ti to už dříve řekl moc pěkně :-)

• Dát hlas 2
  • Hlasovat proti 2
Odesláno (upraveno)

jestli jsem nebyl dost taktni, tak promin... Posted Image

tvoje fotky jsem taky nekdy kritizoval nebo ti proste vadim obecne? Posted Image

Moje fotky klidně kritizuj - ty si to zaslouží - nikdy mi nikdo nedal žádný seminář, takže v pohodě. Jen se mi nelíbí, když kolikrát začneš psát svoje "rady" jiným - nechci Ti brát iluze, ale troufám si říct, že YPO fotí minimálně stejně dobře a těch lidí je tady více.

Už tady nebudu nic psát, těším se na video :-)

Upraveno uživatelem Peta-Biker
  • Dát hlas 2
  • Hlasovat proti 2
Návštěvník YPO
Odesláno (upraveno)

Ananta - date change

tramtadadá - boží dílko je na světě :clap: - tak aspoń pro ynspyracy

komu se to líbí tak prosím červený bod a opačně - he he

Upraveno uživatelem YPO
  • Dát hlas 7
  • Hlasovat proti 1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...