Přejít na obsah

Nová verze fóra od 21.5. - vítejte a problémy hlašte

Chronomag

Doporučené příspěvky

Odesláno

Mě se ta změna celkem líbí (ten čudl v IP mobile na nový příspěvky), akorát mi prostě vadí (a bohužel to tak mám ať dělám co dělám), že si fórum pamatuje, jestli jsem ho měl jako IP Board nebo IP mobile.

Což je samozřejmě blbý, pokud z něj teď vyskočím a na mobilu budu mít megovou full verzi. Upozorňuju, že se neodhlašuju a nevím, jestli to není tím.

Dřív jsem paralelně frčel na full verzi na PC a okřesaný 200k symbian verzi na mobilu (ve který teď nefunguje tlačítko na nový příspěvky).

• Odpovědi 519
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno

Tak po odhlášení a přihlášení v mobilu i na pc to bylo v kelu úplně. Po přihlášení na mobilu (E52 se symbianem) byla po každém spuštění vždy jako první stránka ten symbianový ořez, který ovšem hází chyby na tlačítku nových postů.

Takže jsem v mobilu načetl plnou verzi a pod tou uložil odkaz (trochu jiná adresa) a pak to fachá - v mobilu se to vždy otevírá ve full verzi. Aspoň to je pokrok.

Neexistuje nějaká jiná adresa aby se to spouštělo vždy v té IP Board mobile verzi?

Něco jako www.seznam.cz vs. m.seznam.cz?

Odesláno

V iphonu je mobilni verze povedena, na ni se update podepsal celkem vyrazne a i kdyz si to chtelo zase trosku zvyknout, tak myslim, ze je zatim ze vsech verzi nejlepsi a nejpouzitelnejsi, alespon pro me.. Co se tyce prepinani mobilni/full - mam to automaticky, v kompu se mi podle telefonu nic nemeni a v telefonu je vzdycky automaticky nastavena mobilni verze a pokud bych chtel jinak, muzu si to prepnout..

bandi - jeste muzes vyzkouset napriklad jinej browser - napriklad Operu mini, pokud by ani to nepomohlo, nekdy zpusob zobrazeni muze vyresit nastaveni APN (pristupoveho bodu) - napriklad internet by mel (nemusi vzdy) brat full verzi a wapovej profil vetsinou zobrazi mobilni verzi.. ale fakt je, ze uz jsem podobny laborace dlouho nezkousel a vyuzivam sveho postaveni ovecky, ktery to funguje na automatiku podle pana Jobse (a to tak, ze nastesti dobre) :D

Odesláno

Poraďtě prosím z pravé strany obrazovky mi zmizelo co  se vám táhne hlavou a SZ jak to tam dostanu zpět díky Conrad

Odesláno
  V 18. 8. 2010 v 6:54, 'Conrad' napsal:

Poraďtě prosím z pravé strany obrazovky mi zmizelo co  se vám táhne hlavou a SZ jak to tam dostanu zpět díky Conrad

Nepomůže kliknout na úvodní stránce na tuhle šipku? Mělo by se to vysunout...

post-1975-010305600 1282146659.jpg

Odesláno

Chlapi, poraďte

Poslední týden se mi jednotlivé topics nějak blbě zobrazují.

Hláška "na stránce se vyskytla chyba" a z jednotlivých příspěvků ve vláknech vidím jen části, některé vůbec.....

:suicide_anim:

Odesláno
  V 19. 8. 2010 v 14:01, 'kubson' napsal:

a dělá to i ve standardní modré šabloně ipboard?

Tak jsem přepnul do modré a vypadá to, že "modrá je dobrá"

Na druhou stranu; tu zelenkavou používám od začátku co naběhlo nové fórum a vždy bez jediné chybičky. Až ten poslední týden.

Čím si to mohu vysvětlit?

A díky za radu.

edit: pravopis

Odesláno
  V 19. 8. 2010 v 15:06, 'Murphy97' napsal:

Tak jsem přepnul do modré a vypadá to, že "modrá je dobrá"

Na druhou stranu; tu zelenkavou používám od začátku co naběhlo nové fórum a vždy bez jediné chybičky. Až ten poslední týden.

Čím si to mohu vysvětlit?

A díky za radu.

Chronomag se v tom v pátek 13. vrtal :lol: ;)
Odesláno
  V 24. 8. 2010 v 11:46, 'Baker' napsal:

K cemu je tohle dobry ? Neda se to vypnout ?

že by SZ upozornění ?

Bych to raději nevypínal, ale přečetl :oneeyed02:

Odesláno
  V 24. 8. 2010 v 11:48, 'gougy' napsal:

že by SZ upozornění ?

Bych to raději nevypínal, ale přečetl :oneeyed02:

Dik za cennou radu :D SZ snad vidim tady, ne? Je to nejaka priblbla notifikace.

ask2.jpg

Odesláno
  V 24. 8. 2010 v 11:56, 'Baker' napsal:

Dik za cennou radu :D SZ snad vidim tady, ne? Je to nejaka priblbla notifikace.

post-697-072222900 1282650975.jpg

hele v zelenem profilu to neni. ja ted prepnul na ten tvu a mam tam 13. zkdyz si v nastaqveni vypnes notifikaci, tak to zmizi

to ALL. kde najdu nastavnei pratel? kdyz si me nekdo prida, kde ho mam schvalit? a kde uvidim kdo si me pridal? potrebuju schvalit jednu vopici a nevim kde, tak at mladej Bernau neceka

Odesláno
  V 24. 8. 2010 v 12:17, '911' napsal:

hele v zelenem profilu to neni. ja ted prepnul na ten tvu a mam tam 13. zkdyz si v nastaqveni vypnes notifikaci, tak to zmizi

Co mam vypnout? Inline Oznámení?

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...