Tomas_2002 Odesláno 1. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2021 MámMakita DLM432Z k tomu 2x5Ah baterie. Sekám cca. 400 m2 a na jedno nabití to přejedu když to není mokrý nebo přerostlý. Kupovat to teď tak bych koupil 2x6Ah baterie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 1. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2021 Díky a těch 38cm nože jsou dostačující? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 1. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2021 Ja mam tu zakladni DLM380Z, jo a chce to k tomu tu rychlonabijecku na 2 baterky. 38cm staci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 1. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2021 Díky, takže budu koukat na 38cm, a baterii minimálně 4 Ah.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 1. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2021 Co tohle? https://www.zeleneudoli.cz/riwall-pro-ralm-3820-set-akumulatorova-travni-sekacka-2x-4ah-baterie-2x-nabijecka-20-v-x131074?gclid=CjwKCAjwtdeFBhBAEiwAKOIy52bIdQIj2aBlOIeebvo9_7kK8tdh37vc7x_K9hISC38fV2XV1LKYBhoCtlEQAvD_BwE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 1. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2021 Nebuď škrt a nevymejšlej nesmysle ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 1. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2021 @Gustaf k tomu riwallu - nebuď skrblik a priplat- poznáš to na zivotnosti na tvůj pidi travnicek bych možná zvážil robota;) Ještě mě napadlo: koukni, to je skvele přečíst si: https://www.dtest.cz/clanek-2661/jak-vybrat-sekacku?gclid=CjwKCAjwtdeFBhBAEiwAKOIy56cznISF3DuJtqK9PH9ZQxJ_RXsIBVjiU2NlIOkR06_QuB65eEAdQBoCkX8QAvD_BwE Odpovi na mnohé dotazy, jako například jakou šířku záběru apod v dalším testu jsou info k aku tip: já třeba hodně používám “google” a za jméno/ název produktu napisu třeba slovo “test” nebo “recenze” a ono je to tak chytré, ze ti najde informace a da se z takové reserze zjistit/ zodpovědět většina základních dotazu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr.S Odesláno 1. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2021 Jelikož nejsem škrt, jak se tady píše, tak hledám taky nějakou aku sekačku, ale za mě teda bych rád s pojezdem. Nechce se mi to tlačit. Máte někdo nějakou vyzkoušenou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 1. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2021 Kärcher Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 1. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2021 před 19 minutami, Tomas_2002 napsal: Nebuď škrt a nevymejšlej nesmysle ... To na mě vypadlo na googlu když sem zadal celý set ne, tak kolem těch 7tis sakum prdum... víc ani chlup Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 1. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2021 před 6 minutami, Petr.S napsal: Jelikož nejsem škrt, jak se tady píše, tak hledám taky nějakou aku sekačku, ale za mě teda bych rád s pojezdem. Nechce se mi to tlačit. Máte někdo nějakou vyzkoušenou? Před dvěma lety jsem pořídil tuto a stále spokojenost, žena chce pořád sekat místo mě Sekám s tím cca 650m.. Já to dám na jedno nabití, žena o fous ne, ale nesbírá plné koše Má sílu a je v podstatě bezúdržbová .. Dnes už se nedělá, ale nahradil ji nový model, předpokládám, že to bude také fungovat.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr.S Odesláno 1. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2021 Jsem si trochu naběhnul, beru zpět a uznávám, že jsem škrt. Myslel jsem něco tak do 10k s pojezdem. Ale stejně to nejspíš dopadne tak, že na těch 300 m pozemku slevím ze svých nároků a pořídím něco bez pojezdu. Vždycky jsem měl benzínovou s pojezdem, tak nemám vyzkoušeno, jak velký je v tom rozdíl. Ještě kouknu do Mountfielda, pořád mi chodí nějaké nabídky do emailu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 1. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2021 před 4 minutami, Petr.S napsal: Jsem si trochu naběhnul, beru zpět a uznávám, že jsem škrt. Myslel jsem něco tak do 10k s pojezdem. Ale stejně to nejspíš dopadne tak, že na těch 300 m pozemku slevím ze svých nároků a pořídím něco bez pojezdu. Vždycky jsem měl benzínovou s pojezdem, tak nemám vyzkoušeno, jak velký je v tom rozdíl. Ještě kouknu do Mountfielda, pořád mi chodí nějaké nabídky do emailu. Původně jsem taky uvažoval nad Mounfildem, ale když jsem chtěl tuto šířku, adekvátní baterii a nabíječku, cenově to bylo velmi podobné a to zase radši Stigu .. Už bych neměnil, jsme opravdu spokojeni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr.S Odesláno 1. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2021 Stiga je Stiga, o tom není pochyb. Mám ještě chvíli času na rozmýšlení, jelikož teprve tento týden přijdou snad konečně zahradu teprve dělat a pokládat trávník, takže než se chytne a než se bude moct sekat nebude tak úplně hned. Ale znám se, čím víc času na rozmýšlení, tím je to u mě horší. Kdyby existovali školící centra na nerozhodnost, mohl bych tam přednášet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 1. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2021 (upraveno) před 9 minutami, Petr.S napsal: Stiga je Stiga, o tom není pochyb. Mám ještě chvíli času na rozmýšlení, jelikož teprve tento týden přijdou snad konečně zahradu teprve dělat a pokládat trávník, takže než se chytne a než se bude moct sekat nebude tak úplně hned. Ale znám se, čím víc času na rozmýšlení, tím je to u mě horší. Kdyby existovali školící centra na nerozhodnost, mohl bych tam přednášet. Mám to samý... čemu nerozumím,tak se pak nedokážu rozhodnout a pořád hledám alternativu. To samé co ze sekačkou teď řeším i s domovním videotelefonem... mám vybraný něco od Emosu, ale taky nevím přesně co vzít Upraveno 1. června 2021 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 1. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2021 před 7 minutami, Gustaf napsal: Mám to samý... čemu nerozumím,tak se pak nedokážu rozhodnout a pořád hledám alternativu. To samé co ze sekačkou teď řeším i s domovním videotelefonem... mám vybraný něco od Emosu, ale taky nevím přesně co vzít Mám tento a je fajn https://www.commax.cz/cdv-70ar3-barevny-handsfree-videotelefon-s-7-displejem-s-ovladanim-2-zamku-commax Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 1. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2021 před 17 minutami, Petr.S napsal: Stiga je Stiga, o tom není pochyb. Mám ještě chvíli času na rozmýšlení, jelikož teprve tento týden přijdou snad konečně zahradu teprve dělat a pokládat trávník, takže než se chytne a než se bude moct sekat nebude tak úplně hned. Ale znám se, čím víc času na rozmýšlení, tím je to u mě horší. Kdyby existovali školící centra na nerozhodnost, mohl bych tam přednášet. Hele já šel v podstatě nakonec do Kobrasu pro benzinovou s elektrickým starterem, ale odešel s AKU o 5 litru dražší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 1. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2021 před 6 minutami, Tomas_2002 napsal: Mám tento a je fajn https://www.commax.cz/cdv-70ar3-barevny-handsfree-videotelefon-s-7-displejem-s-ovladanim-2-zamku-commax To už má zbytečně moc ficur. Mě stačí ovládání brány a branky... Mám v merku tyto https://www.bscom.cz/videotelefon-emos-sada-videotelefonu-emos-em-10ahd-s-ukladanim-snimku-3010003010_d1142461/ https://www.svitidla-osvetleni.biz/home/5640-domaci-videotelefon-emos-sada-h2030-8592920065198.html Tak nevím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 1. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2021 (upraveno) před 1 hodinou, Gustaf napsal: To už má zbytečně moc ficur. Mě stačí ovládání brány a branky... Mám v merku tyto https://www.bscom.cz/videotelefon-emos-sada-videotelefonu-emos-em-10ahd-s-ukladanim-snimku-3010003010_d1142461/ https://www.svitidla-osvetleni.biz/home/5640-domaci-videotelefon-emos-sada-h2030-8592920065198.html Tak nevím... Nejde o ficury. Commax je spica, obavam sa ze z inej triedy. Nejake (3) som instaloval hadam pred 15 rokmi, mozno aj davnejsie (este vertikalne crt obrazovky) a stale idu, bez poruchy. Upraveno 1. června 2021 uživatelem eskimak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 1. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2021 před 38 minutami, eskimak napsal: Nejde o ficury. Commax je spica, obavam sa ze z inej triedy. Nejake (3) som instaloval hadam pred 15 rokmi, mozno aj davnejsie (este vertikalne crt obrazovky) a stale idu, bez poruchy. Tak ten Emos snad tak nebude šlápnutí vedle.... což? Kterej z těchto případně vybrat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se