instant Odesláno 25. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2010 u mna je rolex nespochybnitelny dokaz toho, ze ak sa brand marketing robi dlho a profesionalne, vysledok je taky, ze aj katolicka cirkev ticho zavidi. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 25. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2010 (upraveno) Ted jsem se dodival na posledni dil treti serie Chuck a hle co tam hraje jednu z hlavnich roli... :-) Upraveno 25. května 2010 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 25. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2010 Tyhle Rolády jsou parádní. A ta holka taky není špatná. Obě tyhle "hračky" mají slušně vysokej machr-index. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 26. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2010 Na základě tohodle pitomýho vlákna se dnes jdu podívat na nějaký ty Rolády 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 26. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2010 Treba se v Carollinu potkame Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 26. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2010 Treba se v Carollinu potkame A máš černou společenskou obuv? Ne aby jsi "nám" trhnul ostudu. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 26. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2010 spajdy, hlavně bez batohu 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 26. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2010 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 26. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2010 spajdy, hlavně bez batohu Vezmu si jenom kabelku, to je snad prijatelny A máš černou společenskou obuv? Ne aby jsi "nám" trhnul ostudu. Nemam, takovyhle nobl veci nenosim, prijdu tam jako obyvkle jako trhan s deravejma dzeksnama a polorozpadlejma retro teniskama, maximalne se doladim trikem s limeckem, ale spis ne, mohlo by mi to pokazit imidz 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 26. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2010 (upraveno) Vezmu si jenom kabelku, to je snad prijatelny Ale jen aby ladila... Upraveno 26. května 2010 uživatelem PhoeniX 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 26. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2010 Na základě tohodle pitomýho vlákna se dnes jdu podívat na nějaký ty Rolády . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lastam Odesláno 26. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2010 Na základě tohodle pitomýho vlákna se dnes jdu podívat na nějaký ty Rolády a dej pak vedet co jsi zjistil, moc by me to zajimalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 26. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2010 u mna je rolex nespochybnitelny dokaz toho, ze ak sa brand marketing robi dlho a profesionalne, vysledok je taky, ze aj katolicka cirkev ticho zavidi. TOTO PODEPISUJU! Protože i když si tady budeme ještě dlouho povídat,je to hlavně o tom 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mechano Odesláno 26. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2010 u mna je rolex nespochybnitelny dokaz toho, ze ak sa brand marketing robi dlho a profesionalne, vysledok je taky, ze aj katolicka cirkev ticho zavidi. Člověče možná máš pravdu, nevím, ale zdá se mi, že ten "brand marketing" se rozmohl až dost dlouho potom, co si Rolex udělal jméno perfektní prácí a kvalitou. Těd kdyby nebylo, žádný kecy by mu nepomohly. 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chacharoid Odesláno 27. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2010 tématický příspěvek: http://www.luxist.com/2010/05/26/7000-fake-rolex-watches-crushed-by-us-law-enforcement/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 28. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2010 Celej tejden přemejšlím, jestli si mám našetřit na nový suby, anebo se na to vykašlat. Pomalu docházím k rozuzlení - když se tak na sebe podívám, tak se mi bohužel zdá, že se chovám a vypadám jako předobraz nefalšovanýho fejkaře od lepšího kolotoče. Nebo si prostě jako plachej člověk na ně ještě nevěřím. No nic, jdu si zvláčnit strupy marihuanovou mastičkou, to mi udělá dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 28. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2010 Nový suby nevím, ale ty starý jsou úplně nenápadný: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 28. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2010 Celej tejden přemejšlím, jestli si mám našetřit na nový suby, anebo se na to vykašlat. Pomalu docházím k rozuzlení - když se tak na sebe podívám, tak se mi bohužel zdá, že se chovám a vypadám jako předobraz nefalšovanýho fejkaře od lepšího kolotoče. Nebo si prostě jako plachej člověk na ně ještě nevěřím. No nic, jdu si zvláčnit strupy marihuanovou mastičkou, to mi udělá dobře. Kde máš strupy? Kup je.. Pazouru máš tenkou, už jsi na ni navěsil lecjakou ptákovinu, a tyhle kompaktní hodinky ke kompaktnímu člověku pasujou. A že by tě cizí lidi vočumovali? Z toho bych neměl strach. Tebe maximálně někdy vočumuju kradmo já, ale to se nepočítá, protože já jsem zvrácenej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 28. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2010 (upraveno) Kde máš strupy? Kup je.. Pazouru máš tenkou, už jsi na ni navěsil lecjakou ptákovinu, a tyhle kompaktní hodinky ke kompaktnímu člověku pasujou. A že by tě cizí lidi vočumovali? Z toho bych neměl strach. Tebe maximálně někdy vočumuju kradmo já, ale to se nepočítá, protože já jsem zvrácenej. jako bych ho slyšel už teď (až je bude mít na ruce): "kurva rolex, taková píčovina" edit (trochu to přehodnotím): i když Princi k tobě se to hodí - he he Upraveno 28. května 2010 uživatelem YPO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 29. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2010 Teda je mi až trapný to tu takhle napsat.... ale ty Submarinery bez datumu se mi pomalinku začínají líbit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se