Přejít na obsah

Co na nich všichni máte?

Návštěvník Kamil

Doporučené příspěvky

spajdy, hlavně bez batohu :D

Vezmu si jenom kabelku, to je snad prijatelny :lol2:

A máš černou společenskou obuv? Ne aby jsi "nám" trhnul ostudu. :)

Nemam, takovyhle nobl veci nenosim, prijdu tam jako obyvkle jako trhan s deravejma dzeksnama a polorozpadlejma retro teniskama, maximalne se doladim trikem s limeckem, ale spis ne, mohlo by mi to pokazit imidz :D
  • Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

u mna je rolex nespochybnitelny dokaz toho, ze ak sa brand marketing robi dlho a profesionalne, vysledok je taky, ze aj katolicka cirkev ticho zavidi.

Člověče možná máš pravdu, nevím, ale zdá se mi, že ten "brand marketing" se rozmohl až dost dlouho potom, co si Rolex udělal jméno perfektní prácí a kvalitou. Těd kdyby nebylo, žádný kecy by mu nepomohly.
  • Dát hlas 3
Odkaz ke komentáři

Celej tejden přemejšlím, jestli si mám našetřit na nový suby, anebo se na to vykašlat. Pomalu docházím k rozuzlení - když se tak na sebe podívám, tak se mi bohužel zdá, že se chovám a vypadám jako předobraz nefalšovanýho fejkaře od lepšího kolotoče. Nebo si prostě jako plachej člověk na ně ještě nevěřím. No nic, jdu si zvláčnit strupy marihuanovou mastičkou, to mi udělá dobře.

Odkaz ke komentáři

Celej tejden přemejšlím, jestli si mám našetřit na nový suby, anebo se na to vykašlat. Pomalu docházím k rozuzlení - když se tak na sebe podívám, tak se mi bohužel zdá, že se chovám a vypadám jako předobraz nefalšovanýho fejkaře od lepšího kolotoče. Nebo si prostě jako plachej člověk na ně ještě nevěřím. No nic, jdu si zvláčnit strupy marihuanovou mastičkou, to mi udělá dobře.

Kde máš strupy? :eek:

Kup je.. Pazouru máš tenkou, už jsi na ni navěsil lecjakou ptákovinu, a tyhle kompaktní hodinky ke kompaktnímu člověku pasujou. A že by tě cizí lidi vočumovali? Z toho bych neměl strach. Tebe maximálně někdy vočumuju kradmo já, ale to se nepočítá, protože já jsem zvrácenej.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO

Kde máš strupy? :eek:

Kup je.. Pazouru máš tenkou, už jsi na ni navěsil lecjakou ptákovinu, a tyhle kompaktní hodinky ke kompaktnímu člověku pasujou. A že by tě cizí lidi vočumovali? Z toho bych neměl strach. Tebe maximálně někdy vočumuju kradmo já, ale to se nepočítá, protože já jsem zvrácenej.

jako bych ho slyšel už teď (až je bude mít na ruce): "kurva rolex, taková píčovina" :D

edit (trochu to přehodnotím): i když Princi k tobě se to hodí - he he

Upraveno uživatelem YPO
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...