Přejít na obsah

Co na nich všichni máte?

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Jo, timhle jsi to podle me trefil a pujde to aplikovat na velkou cast zakazniku Rolexu.

EDIT: Vezmi si to takhle. Rolex zacal technickou vyspelosti a pridal marketing, ktery je dneska silne prifukuje. A tvuj oblibeny Paneraj (novodoby) zacal marketingem a diky tomu mohl zacit investovat do technicke stranky. Ani jeden pristup neni lepsi nebo horsi.

máš recht - hezký holky sou pro chlapy bez fantazie 

Upraveno uživatelem skalis
Návštěvník Alda
Odesláno (upraveno)

Kazdopadne je mi onen pristup Panerai mene sympaticky, doslova se mi hnusi. Pozor, ne hodinky, ale ten pristup o kterem Skalis pise. Hodinky jsou to nadherne. Stejne to mam u Bremontu, Tudoru apod. U me jsou to komici, ne hodinari. Panerai jsou dnes samozrejme hodinarinou jinde. :)

Upraveno uživatelem Alda
Odesláno

Mne Paneraj nevadi a musim uznat, ze ten start fakt skvele zvladli! Podobny problem jako ty mam s Hublotem, ty se zas hnusi mne :).

Kazdopadne je mi onen pristup Panerai mene sympaticky, doslova se mi hnusi. Pozor, ne hodinky, ale ten pristup o kterem Skalis pise. Hodinky jsou to nadherne. Stejne to mam u Bremontu, Tudoru apod. U me jsou to komici, ne hodinari. Panerai jsou dnes samozrejme hodinarinou jinde. :)

Návštěvník Alda
Odesláno (upraveno)

Me taky nevadi, ani Tudor, Bremont atd., vsechno jsou to krasne hodinky. Ale pristup, plno kecu kolem a ve skutecnosti ho.vno, se mi proste nelibi. Chces prodavat hodinky? Tak ukaz co umis.

Proto mam rad Damasko. Bez piicovinek, bez plne huby kecu, nejdriv poradne hodinky, potom to ostatni, tady se maka na plno.

Upraveno uživatelem Alda
Odesláno

Damasko. Bez piicovinek, bez plne huby kecu, nejdriv poradne hodinky, potom to ostatni, tady se maka na plno.

...len skoda ze su take skarede. Ako tie zeny, ktorych krasa je vnutorna. Niekomu to staci, niekomu nie, niekomu sa pacia pekne zeny, niekomu staci ked su poslusne a pracovite.
Odesláno

ty neznas Damasko?! to je prece ta firma, co sponzoruje tenis, regaty, golf, nosi ji vetsina holl. hvezd a je to jedna z met hodinariny ;-)

Návštěvník Alda
Odesláno (upraveno)

Boze, boze, boze

toho mam na haku, ale vira ti nechybi, jdes spravnym smerem :)

Upraveno uživatelem Alda
  • po 2 týdnech...
Odesláno (upraveno)

Možná je to OT, za což se předem moc omlouvám, ale co je pravda na tom, že se do Roleb dávají stroje Zenith??

Nic. To uz dávno neplatí. El Primero v Daytonach, to uz je nejakej patek.

to platilo v minulem tisicileti - v tomto uz jede rolex sam na sebe (podle vseho mely byt posledni daytony s el primero vyrobeny presne v roce 2000)...

Upraveno uživatelem IzTaPa
  • po měsících...
Odesláno

většinu co jsem na někom viděl byly padělky a to jim hodně ubírá, ani design není můj šálek kávy

Jinak ale OK,a hlavně je to nezávislá značka..

• Po letech...
Odesláno

Jak se dočítám, je zde zdůrazňována výhoda proti ostatním, že jsou to hodinky se spolehlivým strojkem který vydrží až 10 let v chodu bez servisního zásahu, s v ČR dostupným (i cenově asi) servisem a jistotou dostupných dílů  až bude po 10 letech potřeba ten servis. Dál to zaznělo, že ETA apod. po pěti letech zápřahu zdechne... Nevím jak ETA. Můj otec kdysi za komunistů koupil od vietnamského překupníka asi za 1000Kčs hodinky Orient. Byl to ten základní automat. Neřešil nijak dostupnost dílů, nevím jak byly v té době dostupné....Prostě koupil a basta. Ty hodinky nepotřebovaly po více než dvaceti letech každodenního nošení žádného servisního zásahu, dodnes jsou v chodu a nikdy nebyly od koupě otevřeny.  Pak už byly na pohled tak zrasovány, že je přestal nosit a koupil si jiné. Tak jsem si řekl, že je dám do pucu a světe div se, díly jsou bez problému k mání a hodinky mají asi 27 let. No a opraví je kdejakej hodinář na rohu v ČR i kdekoli jinde. No a co bude za 50 let je dle mého myslím zbytečné řešit, přesto jsem slyšel od renomovaných hodinářů i zde na foru, že opravit se dá všecko... Tím jsem chtěl říct, že se mi zdá, že jsou  těm hodinkám přičítány mnohé přidané hodnoty, které tam prostě nejsou, nebo lépe řečeno jsou i kdekoli jinde.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...