cigi Odesláno 21. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2010 Tý jo, Kamile, to ohňové pozadí jim sluššššííí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 21. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2010 Je to na nějakém starém vojenském transportéru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
haslermetra Odesláno 21. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2010 Je to na nějakém starém vojenském transportéru. Jelikož je ta fotka asi z focení v Kijevě v areálu vojenského muzea, bude to možná tento duhový tank stojící před monumentem Rodina Mať. Pro focení vojenských hodinek je tam lepší exponát, a to mobilní odpalovací zařízení jaderných raket, u kterého jsem si vyfotil svoje kamandirskie. PS: promiňte za odbočení od tématu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 21. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2010 Orlíky tvořily společně s buzolou a hloukoměrem příslušenství potápěče, které si měl upevnit na ruku. Obrázky obou přístrojů přikládám. Ty brdo, to je jako Panerai holy trinity! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr_P Odesláno 21. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2010 Předmět: Kompas PB-65 Komu: všichni Onehdá se mi podařilo dostat do jednoho skladu kde mají uloženou potápěčskou vojenskou sadu jejichž součástí byly Orlíky. (Ty už tam samozřejmě nebyly, podobně jako dýka.) K mému překvapení to jsou dvě velké bedny, které dohromady váží cca 100 kg. Orlíky tvořily společně s buzolou a hloukoměrem příslušenství potápěče, které si měl upevnit na ruku. Obrázky obou přístrojů přikládám. Jen pár doplňujících informací k tomu kapalinovému kompasu. Jeho označení je PB-65 a vyráběla ho Mikrotechna Praha. Je plastový, má průměr 43 mm, výšku 35 mm a hmotnost 58 gramů. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
accutron Odesláno 22. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2010 Předmět: Kompas PB-65 Komu: všichni Jen pár doplňujících informací k tomu kapalinovému kompasu. Jeho označení je PB-65 a vyráběla ho Mikrotechna Praha. Je plastový, má průměr 43 mm, výšku 35 mm a hmotnost 58 gramů. Jako vždy perfektní informace a navíc s kvalitníma obrázkama. Díky. Jen na doplnění. Vyráběla ho Mikrotechna Holešovice. V současné době tento podnik již neexistuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanik73 Odesláno 22. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2010 Jen bych doplnil fotku kompletní NOS sady otevřené po více než 40 letech. Původní vnější papírová krabička s vloženým návodem, záruční list podepsaný armádou v r.1968, buzola v polystyrenové krabičce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Venceremos1 Odesláno 23. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2010 :-D Nepriestrelné..... kto to vyskúša? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 23. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2010 :-D Nepriestrelné..... kto to vyskúša? Použij funkci HLEDAT, tedy SEARCH ...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toldi Odesláno 9. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2010 panebože, jak moc já je chci... a jak moc peněz mi schází Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toldi Odesláno 10. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2010 mimochodem, jen tak pro zajímavost- nevíte někdo typové označení (číslo) tohoto typu Orlíků? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yed69 Odesláno 10. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2010 (upraveno) Mají nějaké divné ručky. Minutová ručka je zase nějak ohnutá nahoru (???) a ručky se nezdají být konvexní. To je oficiální fotka těch limitek nebo renovovaných originálů? Možná by nebylo špatné uvést nějaký komentář k fotografii a jejímu původu. Protože tohle vypadá divně. I ta špinavá luneta se mi moc nezdá. Edit: Asi to budou ty nové. Hm. Upraveno 10. prosince 2010 uživatelem yed69 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
accutron Odesláno 10. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2010 Mají nějaké divné ručky. Minutová ručka je zase nějak ohnutá nahoru (???) a ručky se nezdají být konvexní. To je oficiální fotka těch limitek nebo renovovaných originálů? Možná by nebylo špatné uvést nějaký komentář k fotografii a jejímu původu. Protože tohle vypadá divně. I ta špinavá luneta se mi moc nezdá. Edit: Asi to budou ty nové. Hm. Oficiální fotka to sice není, ale klidně by mohla být, neboť je dle mého názoru perfektní. Doporučuji podívat se na další fotky, které je možné najít na http://photowatches.eu/thumbnails.php?album=369 Co se týká připomínek tak ručky jsou konvexní. To jestli jsou nebo nejsou divný ponechávám bez komentáře. Prostě jsou takové, jako na originálu z roku 1965. Špínu na lunetě nevídím a tudíž nevím co k tomu dodat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 10. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2010 Accutrone, Orliky jsou famozni ja osobne jsem nadsenej! Dokonce mi prestava vadit i ten nevytunena padesatka. Kibi, co luminiscence? Podle fotek vypada rozumne, ale muze mast delka expozice. Jak hodne a jak dlouho hodinky sviti? Diky, ze jste se podelili! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 10. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2010 Jsou povedený. Stačí srovnat s Orlík 55LE a tohle je fakt paráda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 10. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2010 Z fotek vypadají fakt parádně, už se těším až je někde uvidím naživo, myslím si, že tohle se Eltonu fakt povedlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yed69 Odesláno 10. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2010 (upraveno) Jsou povedený. Stačí srovnat s Orlík 55LE a tohle je fakt paráda. Protože mám ty Orlíky 55LE, tak můžu porovnat. Podle fotky stejné. (Jasně, bez data, jiná luneta, jiné sklo, jiný stroj. Myslím dojem). Co je to na lunetě mezi 6 a 7 hodinou? Zbytek barvy? Accutron tam nic nevidí. Já ano. Upraveno 10. prosince 2010 uživatelem yed69 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 10. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2010 yed: luneta je vypalovaná + jsou bombírovaný ručky, obojí je u primu pokrok a oboje je blíž originálu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 10. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2010 (upraveno) Nemůžu si pomoct, ale konec u té minutové ručky vypadá, že je křivě. Když pominu ještě luminiscenci, která vypadá fakt bídně, pěkné hodinky. Nevím cenu, bojím se jen na ni podívat . Upraveno 10. prosince 2010 uživatelem Peta-Biker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 10. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2010 zahnutý konec minutovky má tuším i orig. orlík, mrknu doma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se