yed69 Odesláno 10. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2010 Nemůžu si pomoct, ale konec u té minutové ručky vypadá, že je křivě. Když pominu ještě luminiscenci, která vypadá fakt bídně, pěkné hodinky. Nevím cenu, bojím se jen na ni podívat . Ten konec může být ovlivněný zakřivením skla. Cena, jestli se nepletu, 45k CZK. Nevím, jestli zahrnuje strojek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 10. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2010 45 let, 45 kusů, 45 tisíc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanik73 Odesláno 10. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2010 zahnutý konec minutovky má tuším i orig. orlík, mrknu doma Koukám na původní originál Orlíku a konec minutovky je skutečně zahnutý, to je OK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
accutron Odesláno 10. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2010 Nemůžu si pomoct, ale konec u té minutové ručky vypadá, že je křivě. Když pominu ještě luminiscenci, která vypadá fakt bídně, pěkné hodinky. Nevím cenu, bojím se jen na ni podívat . V čem je luminiscence bídná? Ve fotogalerii od Kibiho viz http://www.photowatches.eu/displayimage.php?pid=10758&fullsize=1 se mi to zdá bez problémů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 10. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2010 (upraveno) V čem je luminiscence bídná? Ve fotogalerii od Kibiho viz http://www.photowatches.eu/displayimage.php?pid=10758&fullsize=1 se mi to zdá bez problémů. Špatně jsem se vyjádřil, ale když se podívám na minutovou ručku, tak vidím rozdíly v nanesení luminscence, i u některých indexů a moc se mi to nelíbí. Nicméně, celkově jsou hodinky moc pěkné. Upraveno 10. prosince 2010 uživatelem Peta-Biker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 10. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2010 Co se indexů týče a ručiček, nějaké vady na kráse tam jsou, ale je to už docela velké přiblížení a já jim to odpouštím. Teda, Aldo, to mě překvapuješ Damasko je přece precizní - ale taky to Orlíkům odpouštím, jsou celkově opravdu hezké. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 10. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2010 To je celkem vtipná hláška, že Omega je proti Orlíku slabota. Já mám Orlíky rád, ale vždyť víme, že Orlík je Omega Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 10. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2010 kibi, ty fotky jsou fakt dobrý. Super. Úplně mě nad nimi napadlo, že si místo béček k těm svým Orlíkům pořídím verzi pro nošení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 10. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2010 (upraveno) kurnik, az mam chut zalozit vlakno "kde zohnat nieco ako orlik za nizsiu cenu" inac, kolko mm priemer mala ta starsia orlik limitka? Upraveno 10. prosince 2010 uživatelem jankoxxx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diver60 Odesláno 11. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2010 Jsou krasne.. ale ta darda za ne je na me moc.. jedine ze bych je nasel v nejake stare bedne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 11. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2010 kibi: koukám, že taky trochu čekáš na verzi 42mm, která by podle accutrona měla být výborná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pevo Odesláno 12. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2010 Jsou krásný, fakt. Mě chybí jen datum. Sice chápu, proč tam není, ale je mi to prd platný, když jsem zvyklej ho mockrát denně na zápěstí hledat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 12. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2010 No jestli se jim povede ty hodinky z 38 zvětšit na 42 tak dobře, jak se jim povedlo třeba zvětšit Diplomaty, tak to bude fajne Mě by stačilo těch 38mm, alespoň je člověk neotluče o futra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisau Odesláno 12. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2010 Já jsem trotl, takže: Nemůžu na standardních stránkách Eltonu najít ty Orlíky.. Nemáte někdo odkaz? Pomozte slepounkovi, obdarujte mrzáka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 12. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2010 (upraveno) Já jsem trotl, takže: Nemůžu na standardních stránkách Eltonu najít ty Orlíky.. Nemáte někdo odkaz? Pomozte slepounkovi, obdarujte mrzáka... Tak na slepounku :-) http://www.prim.cz/novinky.php?act=show&id=191 Edit: odkaz Upraveno 12. prosince 2010 uživatelem Bert Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisau Odesláno 12. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2010 Tak na slepounku :-) http://www.prim.cz/n...act=show&id=191 Edit: odkaz Děkuju pane, děkuju.... A nějak jsem tady zachytil, že semluvilo i o větším modelu, s větším diametrem. To je šeptanda a nebo je to víc oficiální info? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 12. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2010 Děkuju pane, děkuju.... A nějak jsem tady zachytil, že semluvilo i o větším modelu, s větším diametrem. To je šeptanda a nebo je to víc oficiální info? Taky jsem něco zaslechl, ale neumím to potvrdit. Haloooo, Accutrone, co Ty na to? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diver60 Odesláno 12. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2010 Na strankach Eltonu jsou na kazdem obrazku indexy v jine barve. Na nekterych jsou zelene a nekterych jsou bezove ktere se asi podobaji vice originalu. Na fotkach Kibiho jsou bezove ktere asi byly zvoleny pro finalni verzi nebo je to na prani? Uvadi se nekde jejich svitivost? tim myslim po jake dobe jsou jeste citelne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
accutron Odesláno 12. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2010 Taky jsem něco zaslechl, ale neumím to potvrdit. Haloooo, Accutrone, co Ty na to? Na podzim 2011 připravujeme nové Orlíky, které budou mít velikost 42mm. Nebude to remake, ale nový design. Sportovní charakter hodinek by měl být zachován, stejně jako matovaný povrch pouzdra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 12. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2010 bude cen aporovnatelna s limitkou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se