Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Možná si to trefil, mám prostě nějaký vnitřní odpor k této značce, nevím proč, ani sám to nechápu. Nejde o design, jde prostě o tu značku i když naprostá většina hodinek Rolex se mi nelíbí, některé ano.

Ůplně Tě chápu, taky nesnáším Louis Vuittona, proto si na tržišti taky kupuju Vutoana Luie. Na pět metrů to vypadá stejně, a když jde někdo blíž, tak tu tašku vždycky stačím schovat :-). Ale co mám dělat, když se mi ta taška tak líbí, a Vuittona nesnáším. :D Upraveno uživatelem Cyber
  • Dát hlas 3
Odesláno

Ani nejsem nejak rozohnen, zadny stresy. Pres internet se tezko prenasi nalada. Neprskam siru. Jen jsem tak v pohode psal, co mi slo hlavou. Tyhle veci mi adrenalin nezvedaji. Je to chat, tak chatuju. Chatuju o tom, ze se mi zda, ze ze me nekdo dela blbce. Cyber to popsal vtipne a vystizne.

• Dát hlas 1
  • Hlasovat proti 1
Odesláno

Nevím co na to říct, nevím proč bych měl proti něčemu bojovat? Tohle forum je o jisté toleranci, jinak by se mohlo zavřít, protože je tady tolik přívrženců různých značek, že to není možné "ukočírovat". Já jsem jenom řekl, že design se mi u těch konkrétních hodinek líbí (podobný design ruček vyráběla Omega už v roce 1910), značka ne, to je celé a nikomu to nevnucuju. Naopak mám značkové věci rád a vidím u nich přidanou hodnotu. I kdyby mi tady někdo přes SZ nabídnul Rolex za 30 tisíc, tak je na nošení nekoupím, nemám důvod - jedině, kdybych je mohl výhodně obratem prodat a koupit Omega Railmaster, které mi chybí.

• Dát hlas 1
Odesláno (upraveno)

Jen tak ze zajimavosti, v jakych hodinkach jsi protocil tech 250k od brezna? To je ctvrt mega behem tri mesicu! Ja jen, ze se do toho vice, nez solidniho rozpoctu, nevlezly ty Railmastery za pade a koupil bys je, az bys vyhodne otocil Rolexy. Nejak mi to nestymuje priteli. Neber to, prosim, jako utok. Proste mi z tech Steinhartu a te nasledne argumentace pripada, ze kecas. Kopil jsi klony, de facto proc ne, pohoda, a zapletl ses do nasledne argumentace. Ale jak rikam, mohu se taky seredne plest.

Upraveno uživatelem Hasňa
Odesláno

Protože je moje oblíbená značka Omega, tak jsem pořídil Omega Planet Ocean (46 tis.) a Seamaster GMT + nový tah (45 tis) na nošení. Před tím Zeppelin (14 tis.) (které mě opravdu dostaly) a potom Steinhart (10 tis.). Nakonec 7ks celozlatých Omega 1948-1970 v cenách 12-22 tisíc a jedny pozlacené (kvůli strojku) za 5 tisíc, nakonec dohromady asi za 15 tisíc asi 8 ks Omega Quartz. Už ti to štymuje? Fakt za tím nic nehledej.

• Dát hlas 1
Návštěvník slava
Odesláno

Protože je moje oblíbená značka Omega, tak jsem pořídil Omega Planet Ocean (46 tis.) a Seamaster GMT + nový tah (45 tis) na nošení. Před tím Zeppelin (14 tis.)  (které mě opravdu dostaly) a potom Steinhart (10 tis.). Nakonec 7ks celozlatých Omega 1948-1970 v cenách 12-22 tisíc a jedny pozlacené (kvůli strojku) za 5 tisíc, nakonec dohromady asi za 15 tisíc asi 8 ks Omega Quartz. Už ti to štymuje? Fakt za tím nic nehledej.

vidim ze na tebe stejne jak na me dopadla celosvetova krize.

jeste lonskeho roku by za stejne obdobi slo o castku nejmene 2 nasobnou.

uz aby bylo po krizi...takhle se my kteri za nic nemuzeme musime uskromnovat...safra.

ale co...jeste letos se to mozna spravi...kdo neda rocne do hodinek mega je socka.

• Hlasovat proti 3
Odesláno (upraveno)

Já žádnou krizi nevidím, jenom se firmy uskrovnily aby navýšily zisky, holt člověk musí zvýšit úsilí "aby to dohnal". Kdo kolik dá do svého koníčku je jenom na něm a na částce přece vůbec nezáleží. Naprosto respektuju lidi, kteří si kupují hodinky za 2 tisíce. Já jsem dal do jiných koníčků trojnásobek částky, co jsem utratil za hodinky. To že mí kolegové kupují rodinné domky na hypotéky za několikanásobně větší částky jim taky nevyčítám, já tu potřebu nemám. Nikdy jsem nedostal nic zadarmo a na všechno jsem si poctivě vydělal a těší mě to, naopak jsem rozdal spoustu věcí a peněz svým blízkým což mě těší ještě víc....

P.S. Omlouvám se za OT, vlastně jsem ani netušil, že Steinhart je tak nenáviděná značka, přece jenom tak dlouho tady nejsem.

Upraveno uživatelem Josef01
  • Dát hlas 2
Návštěvník slava
Odesláno

Já žádnou krizi nevidím, jenom se firmy uskrovnily aby navýšily zisky, holt člověk musí zvýšit úsilí "aby to dohnal". Kdo kolik dá do svého koníčku je jenom na něm a na částce přece vůbec nezáleží. Naprosto respektuju lidi, kteří si kupují hodinky za 2 tisíce. Já jsem dal do jiných koníčků trojnásobek částky, co jsem utratil za hodinky. To že mí kolegové kupují rodinné domky na hypotéky za několikanásobně větší částky jim taky nevyčítám, já tu potřebu nemám. Nikdy jsem nedostal nic zadarmo a na všechno jsem si poctivě vydělal a těší mě to, naopak jsem rozdal spoustu věcí a peněz svým blízkým což mě těší ještě víc....

P.S. Omlouvám se za OT, vlastně jsem ani netušil, že Steinhart je tak nenáviděná značka, přece jenom tak dlouho tady nejsem.

at v tom nejsi sam...skoro cele ot.

dlouho tu byt nemusis...o to dele tu budes pak...az ti stari vypadnou.

steinhart = parchant?

nic si z toho nedelej...rolady...brejle...brikety...subotnik filipes...kazdemu dle gustava...co maj rikat sprymkari a jejich pokrevni bratri mpm?

tu svou recenzi mas za dobrotu na zebrotu...klasicke cz platidlo = kopanec do zadku.

proti krizi nic...takova by mohla byt co par let...nebo nafurt.

o koniccich co jsou drazsi nez hodinky bych dal spis rec nekdy mimo forum...jiste myslis napriklad zenske...a ty gentlemani verejne neprobiraj...ale zajimalo by me co by rikal slavny rh.

• Dát hlas 1
  • Hlasovat proti 6
Návštěvník slava
Odesláno

Abys tady pak mel vubec co cist :sad01_anim:

ma snad na hodinkovem foru nekdo neco proti casu a smrti a jinym nevyhnutelnym vecem?

muzeme o tom....ale to je asi tak vsechno...znas to.

a neni jen chronomag.cz...a par zbytecnych machru...ti at klidne vyhynou jako dinosauri.

tez bych mohle ale si neporidim motorku co ma 250 poniku....nebo 5 metrove auto...nebo dum 666+1...zivot neni jen o tom co ma kdo v kapse...nebo na ruce...uznej ze obsah hlavy...a srdce...je taky k necemu.

osobne si radej prectu prvotni nadseni nekoho z neceho...na tomto foru tedy z hodinek...at uz jsou za par babek nebo par mega...nez rypani jineho do nej...ze je to laciny brak...nebo ze tech hodne penez slo utratit jinak.

kubson to napsal docela dobre...sam jsem se v ten moment chystal.

nekteri to ovsem neberou ani od nej.

• Dát hlas 3
  • Hlasovat proti 2
Odesláno

To je škoda, Josefe, že ses spíš pořádně nepochlubil těma omegama.

Tohle je jako by ses na gurmánským fóru chlubil jak se ti povedlo namazat chleba máslem.

Moje Omega PO jsou tady myslím dost profláklý, navíc jsou již druhý měsíc ve Švýcarsku na znovuvyražení SN. Já myslel, že se tady může člověk pochlubit i hodinkama za 3000,- Kč. Na druhou stranu chápu, že můj názor na Rolex asi dráždí, budu se snažit jej tedy neprezentovat a omlouvám se, pokud jsem někoho urazil. Myslím, že víc k tomuto tématu nemám.

• Dát hlas 2
Odesláno

zacinat s temou penazi je asi tak dobre ako zacinat riesit politiku..nech si kupuje kto chce co chce za kolko penazi sa mu len paci...ale tak gratulujem k tymto hodinkam su fakt nadherne jednoduche...velmi sa mi pacia aj ked to bude asi tym ze mne sa vlastne pacia Rolex GMT :speak_cool: ale zase v mojom pripade je to skor o tom ze na Rolex GMT si budem musiet este pockat a urcite by som si radsej kupil Steinhart ako nejaky profesionalny fejk a tvaril sa ze nosim Rolex na ruke....dobre klamem nikdy si nekupim steinhart ani fejk radsej si pockam a odmakam na tie Rolexky :bangin:

Odesláno

pánové domníval jsem se, že je to něco jako klub gentlemanů-proč ty sváry?

nabízí se v zásadě dvě možnosti:

1) se na to vy....te

2) férovka za garáží :-)

pokud má někdo chuť se pochlubit hodinkami za 10000Kč tak proč mu to neumožnit? je snad chlubírna rozdělena do kategorií - socka, menší socka, rolex atd?

• Po letech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...