sauce Odesláno 4. června 2010 Nahlásit Odesláno 4. června 2010 Vzhledem k tomu, že ohlas mých tří stávajících recenzí je poněkud mdlý, tak se chcitímto prostřednictvím zeptat, jestli máte ještě zájem o další...Případně sem můžete napsat tipy na hodinky, kterým by se měly recenze věnovat. 1 1
Vit Odesláno 4. června 2010 Nahlásit Odesláno 4. června 2010 Vzhledem k tomu, že ohlas mých tří stávajících recenzí je poněkud mdlý, tak se chci tímto prostřednictvím zeptat, jestli máte ještě zájem o další... Případně sem můžete napsat tipy na hodinky, kterým by se měly recenze věnovat. Ano, mně se moc líbí, protože většina ostatních recenzí je jen kladných. Těším se na další!
PhoeniX Odesláno 4. června 2010 Nahlásit Odesláno 4. června 2010 Glashütte Original Sport Evolution ChronographSinn U1000Jaeger Le-Coultre Master Compressor Diving Automatic Navy Seals 300MFavre Leuba Mercury Chronograph FL301Eterna Kontiky Four-Hands XXL
sauce Odesláno 4. června 2010 Autor Nahlásit Odesláno 4. června 2010 Glashütte Original Sport Evolution Chronograph Sinn U1000 Jaeger Le-Coultre Master Compressor Diving Automatic Navy Seals 300M Favre Leuba Mercury Chronograph FL301 Eterna Kontiky Four-Hands XXL No tak to mám program na měsíc nebo dva zajištěný...
Vit Odesláno 4. června 2010 Nahlásit Odesláno 4. června 2010 Ano, mně se moc líbí, protože většina ostatních recenzí je jen kladných. Těším se na další! Potřeboval bych obojí rozmluvit, ať už neutrácím: ROlex Milgaus Rolex Oysterdate Precision (ty, které má Skalis ZDE )
sauce Odesláno 4. června 2010 Autor Nahlásit Odesláno 4. června 2010 Potřeboval bych obojí rozmluvit, ať už neutrácím: ROlex Milgaus Rolex Oysterdate Precision (ty, které má Skalis ZDE ) Ohledně těch Oysterdate se na mě radši moc nespoléhej... Oběma se budu věnovat.
PhoeniX Odesláno 4. června 2010 Nahlásit Odesláno 4. června 2010 No tak to mám program na měsíc nebo dva zajištěný... Jestli Ti z toho seznamu něco vyjde pro recenzi, budu za to samozřejmě moc rád. A případně díky.
sery.vlk Odesláno 4. června 2010 Nahlásit Odesláno 4. června 2010 Ahoj! Rozhodně prosím pokračuj. Sice s Tvými závěry ne vždy souhlasím, ale každé tříbení názorů je užitečné a vítané.
sery.vlk Odesláno 4. června 2010 Nahlásit Odesláno 4. června 2010 Ještě návrh do fronty: od JLC něco netuctového z dílny Magali Métrailler, např. Master Compressor Momovox a Master Compressor Chronomegraph.
redd Odesláno 4. června 2010 Nahlásit Odesláno 4. června 2010 Taky si rád něco přečtu a uvidím jiný pohled, třeba na některé z níže uvedených (sportovně laděné modely, které se mi hodně líbí - i když dost nad můj cenový limit): - Rolex Submariner 5513- Doxa 600T-Graph Sharkhunter- IWC Ingenieur Mission Earth- Tudor Heritage Chrono
ladmat Odesláno 4. června 2010 Nahlásit Odesláno 4. června 2010 Určitě pokračovat.Dík za ty stávající.
pavča Odesláno 4. června 2010 Nahlásit Odesláno 4. června 2010 V každém případě ano, je to velmi zajímavé a poučné. Podobné recenze a úvahy pomáhají, alespoň mně, všímat si detailů, které by mi jinak třeba ani nepřišly na mysl.
Stano74 Odesláno 24. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2010 Určite áno. Nemám taký zmysel pre detaily ako Sauce, takže mi takéto články pomáhajú vidieť hodinky ,,viac do hĺbky".
dzedek Odesláno 27. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2010 Také se přikláním s názorem, že rezenze jsou OK ,recenzí a zejména hodinek je vždy málo.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se