sect Odesláno 20. března 2011 Nahlásit Odesláno 20. března 2011 Po poviném studiu na tomto fóru jsem pochopil zatím jediné .... bude mne to stát hodně peněz. To jsi řekl (napsal) móc pěkně a bohužel pochopil móc pravdivě .
bandicoot Odesláno 20. března 2011 Nahlásit Odesláno 20. března 2011 Pochopil jsi to sice narozdíl ode mě včas, ale ani to ti nepomůže
HonzaN Odesláno 29. března 2011 Nahlásit Odesláno 29. března 2011 Zdravim pánové, chci se taky představit - je mi 25, jsem z Olomouce, ale momentálně bydlím u Ostravy. Pořádné hodinky se mi vždycky líbily a jak pomalu dospívám, tak se o ně začínám víc zajímat. Zatim nosím hodinky, co jsem dostal když mi bylo 12 od svého dědy a kupodivu se mi pořád líbí pár foto mám v galerii. Už delší dobu se ale porozhlížím po něčem solidnějším ale zatim se vždycky našlo něco důležitějšího ke koupi, znáte to - letní gumy, novej sporák atd Ale teď už to vypadá, že by to konečně mohlo vyjít a po státnicích bych se mohl stát štastným majitelem něčeho, čemu už se dá říkat opravdové hodinky. Můj výběr se zatim ustálil někde okolo Monster od Seika takže kdybyste někdo měl náhodou jedny ve slušném stavu navíc, tak klidně napište a třeba se dohodnem. Tak to je zatim asi všechno, ještě na závěr přidám jednu motivační fotku - můj skromný sen http://www.affluentp...vertatourbi.jpg
Tommy_PP Odesláno 1. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2011 Pekny den prajem, aby som nijako za ostatnymi nezaostaval a nebol na tomto fore len fantomom, predstavim sa aj ja. Volam sa Tomas, mam 22 rokov a studujem VS na Slovenksu, odbor pravo a ked rozum a Boh da, obsadim slusne pracovne miesto a peniaze sa budu len sypat (smiech) a aby som ich mal kde minat nasiel som toto forum . Aktualna financna pozicia mi zatial nedovoluje moc vystrkovat rožky a tak svoje prve "poriadne" hodinky len hladam a mam pocit, ze to bude nieco okolo Seika, pri uspesnych statniciach mozno aj Steinhart. Myslel som si, ze precitam jeden, dva clanky a hodinky budem mat vybrate, avsak pravdou je, ze citam uz asi 200., 201., 202.,....článok a stále nic. A tak sa seba pytam - Kde sa stala chyba? Odpoved vsetci clenovia fora poznaju, takze nechavam to v rovine basnickej otazky. PS: Este jednej veci sa obavam, ako vysvetlim blizkym ludom, ze tolko vrazim do hodiniek? Asi budem klamat a poviem, ze stali 20-30 Eur a tak sa zaroven aj pripravim na svoju buducu profesiu S pozdravom Tomáš
Návštěvník ducati.corse Odesláno 5. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2011 (upraveno) Ahoj jmenuji se David je mi 32 a živim se dovozem vozů , chronobundus mne chytil už celkem dávno , mam troje hodinky : Breitling superocean heritage , Zeppelin 7654-1 a suunto core black orange. Poslední dobou jsem zjistil že se mi mnění vkus a chtěl bych Iwc Big Pilot... něco už jsem našetřil a teď řešim dilema jestli to neni už opravdu moc za hodinky Třeba mi poradíte . Upraveno 5. dubna 2011 uživatelem ducati.corse
Bert Odesláno 5. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2011 Ahoj jmenuji se David je mi 32 a živim se dovozem vozů , chronobundus mne chytil už celkem dávno , mam troje hodinky : Breitling superocean heritage , Zeppelin 7654-1 a suunto core black orange. Poslední dobou jsem zjistil že se mi mnění vkus a chtěl bych Iwc Big Pilot... něco už jsem našetřil a teď řešim dilema jestli to neni už opravdu moc za hodinky Třeba mi poradíte . Vítám Tě mezi námi. Dovolím si Ti na úvod dát vzhledem k tvému příspěvku "Aukro" dát jednu radu: Nakupuj raději tady! :-)
Návštěvník ducati.corse Odesláno 5. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2011 Vítám Tě mezi námi. Dovolím si Ti na úvod dát vzhledem k tvému příspěvku "Aukro" dát jednu radu: Nakupuj raději tady! :-) Ok a díky :-)
Návštěvník ducati.corse Odesláno 5. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2011 Vítám Tě mezi námi. Dovolím si Ti na úvod dát vzhledem k tvému příspěvku "Aukro" dát jednu radu: Nakupuj raději tady! :-) Ok a díky :-)
Dr.Watson Odesláno 9. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2011 Jméno: John Hamish Watson Narozen: 7. Srpen 1852 Povolání: katalyzátor Holmesova duševního potenciálu, z větší části zapisovatel průběhů slavných případů, dříve asistent hlavního chirurga v Afghánistánu u 66. pluku, po bitvě u Maiwand, v současnosti poustevničí kdesi uprostřed lesů ČR Stáří: 35-40 let Stav: svobodný Výška/ hmotnost: 187/83, sportovní postavy Zájmy: Astrologie, východní medicína, psychologie, příroda Rodinní příslušníci: nejkrásnější psice Zeměkoule a přilehlého vesmíru, 2 kocouři a kočka (no, sem tam nějaká Holmesová, ale zrovna poustevničím) Oblíbené jídlo: vše krom žemlovky a rýžového nákypu se zvláštním důrazem na obsahové množství masa Hudba: krom dechovky (noo, i když taková vesnická zábavka...) vše podle nálady, ale Enya je jediná... V současnosti Rhapsody of Fire, Maedieval Baebes, Julia Savicheva Nápoje: Čaj (vlastní směs), polosuché až suché červené Nešvary: dýmka a cigarety - opět vlastní směsi. Ehm-tabákové směsi... Švary: bohužel asi nikoliv... Podobizna: Watson je ten vlevo... Oblíbené knihy: těch jsou mraky, ale např. Malý princ od Exuperyho Anděl západního okny od Meyrinka Foglar, Verne a Štorch (nezklamou, oblíbené z dětství) Waltari asi komplet. A. Pludek také komplet. A mnozí další...
MutraBG Odesláno 10. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2011 (upraveno) Zdravím Vás, teď již snad kolegové.. Spadl jsem do sekce ?ten s hodinkami?, ale jak přibývá věk, tak to ani jinak nešlo? Boty, hadry a hodinky dělaj svoje a bez nich je člověk ve společnosti trochu méněcenný.. A co si budeme nalhávat, hodinky jsou hračky pro dospělé a kdo si hraje, nezlobí... Jsem ve fázi přípravy, na ruce jsou zatím hooodně staré ESPRITy, ale snad se již brzy VISA karta rozhodne něco upustit a na ruce přistane srdíčko ETA Valjoux 7750 v patřičném obalu.. Držte palce, ať to dopadne v poho, nákup přes Internet a z Ameriky, to je pro mne novinka, navíc když místo doručení bude divoký Balkán. Mira Upraveno 10. dubna 2011 uživatelem MutraBG
Matthew Odesláno 10. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2011 Zdravím Vás, teď již snad kolegové.. Spadl jsem do sekce ?ten s hodinkami?, ale jak přibývá věk, tak to ani jinak nešlo? Boty, hadry a hodinky dělaj svoje a bez nich je člověk ve společnosti trochu méněcenný.. A co si budeme nalhávat, hodinky jsou hračky pro dospělé a kdo si hraje, nezlobí... Jsem ve fázi přípravy, na ruce jsou zatím hooodně staré ESPRITy, ale snad se již brzy VISA karta rozhodne něco upustit a na ruce přistane srdíčko ETA Valjoux 7750 v patřičném obalu.. Držte palce, ať to dopadne v poho, nákup přes Internet a z Ameriky, to je pro mne novinka, navíc když místo doručení bude divoký Balkán. Mira to je velmi dobrý výběr hned na začátek
Mira188 Odesláno 14. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2011 Zdravím všechny,jmenuji se Mira188.Kvalitní hodinky jsou krásná a fascinující věc,ale i něco kvůli čemu můžeš lehce dostat přes hubu,bohužel.Pár dotazů bych jistě měl,ale nejprve si počtu ať se neptám na něco co je zodpovězeno.Mimochodem jednu maličkost jsem nedávno tady pořídil,tak že dodatečně DÍKY CHRONOMAGU.
kokost Odesláno 26. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2011 Jmenuji se kokost, na chronomag jsem se dostal až teď, když jsem po období "jen" funkčních hodinek dostal chuť na hezké a mechanicky "dokonalé" hodinky. ;-) Při hledání použitých pomocí googlu - nové jsem vyloučil, nějak se mi víc líbí staré, jsem se dostal na takhle zajímavé stránky. Máte tu spoustu zajímavých věcí, chválím! Po registraci -abych viděl obrázky- nakonec náhoda? chtěla a já se zakoukal hned do prvních, které jsem v inzerci otevřel a už se proces nákupu děje v plném proudu! :-) Asi nebudu přínosem pro fórum, moc toho nevím, ale budu se tady poctivě vzdělávat. ;-) Jinak jsou mé koníčky tabák ve všech podobách -hlavně doutníky a rum pro dlouhé večery s dobrým kouřem. Všechny tu tedy zdravím, Václav.
skodna Odesláno 2. května 2011 Nahlásit Odesláno 2. května 2011 Dobrý den jsem zde sice registrovaný už od unora ,a až teď jsem narazil na toto vlákno.O hodinky jsem se začal zajímat v deseti letech když jsem dostal první opravdový hodinky po prdědovi.Od té doby mě rukama proteklo hodně vody i hodinek.Některé jsem prodal ,vyměnil za jiné nebo zničil na cestách s kamionem po světě.Dnes je mě 37 let a dělám u černýho řemesla jako svařeč zámečník ,což asi nebude moc přínosem pro zdejší obec.Jinak moje koníčky jsou ještě auta všeobecně a starý motorky zn.Jawa ,kterých taky pár vlastním.Na toto fórum jsem narazil náhodou už loni a hodně jsem v něm četl až do doby kdy jsem si chtěl prohlédnout fotky prim sportů ,které jsem si mimo jiné vždy přál,ale nedostal.Moje specializace ve sbírce hodinek je právě prim staršího data.No už nevím co bych dál o sobě řekl,jen to že jsem z Brna.Tak se tu mějte všichni pěkně a děkuji za drahocené rady,které jsem zde vyčetl a taky si je zapamatoval.
Frantik Odesláno 5. května 2011 Nahlásit Odesláno 5. května 2011 jmenuji se ?po a jsem zpět, protože jsem dostal na knife banána za drzosti = prostě žádám o azyl v nouzi ?
lib Odesláno 5. května 2011 Nahlásit Odesláno 5. května 2011 Co to citujes? Uz to xPO tady zase neni. Ze by se zase hned nechal vymazat?
Jay Doll Odesláno 5. května 2011 Nahlásit Odesláno 5. května 2011 Je mi líto, uživateli ?po nebyla uznána žádost o azyl a byl vyhoštěn
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se