jkba Odesláno 13. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2017 Ahoj,Bylo mi naznačeno, že je vhodné tady občas i něco napsat,nejenom vysávat v bazaru..Rád bych se presentoval jako zralý jedinec, mající srovnané životní názory, priority apod. Jenže tady je to o hodinkách, a s těmi to mám jak dítě se zmrzlinou- to hlavní co o nich vím je,ze chci víc..Takže radost se tu s Vámi snažit nepodléhat mamonu ve větší než nutné míře. S přáním pěkného dne, Honza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 13. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2017 Ahoj, jmenuji se Igelit a hodinky se mi "líbily" vždycky.(s nadsázkou) Celkově vzato mě všichni pěkně štvete a já proklínám den, kdy jsem se někde dočetl, že Orient dělá levné automaty (v lichých dnech).Jo. Myslím, že by ses mohl nakazit. Začni šetřit čas a peníze. Tady je budeš pravidelně odevzdávat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Igelit Odesláno 13. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2017 Jo. Myslím, že by ses mohl nakazit. Začni šetřit čas a peníze. Tady je budeš pravidelně odevzdávat To jako že jsem se ještě pořádně nenakazil, jo? :-) Sent from mTalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 13. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2017 To jako že jsem se ještě pořádně nenakazil, jo? :-)Ještě ne dostatečně a často... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Igelit Odesláno 13. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2017 Ještě ne dostatečně a často... Tak to se mám nač těšit.. Chtělo by to nějaké další fórum jako takovou odmašťovnu :-) Sent from mTalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 13. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2017 Tak to se mám nač těšit.. Chtělo by to nějaké další fórum jako takovou odmašťovnu :-)Chvilku to tu pozoruj a uvidíš... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Igelit Odesláno 13. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2017 Chvilku to tu pozoruj a uvidíš...No mě děsí už jenom ten vývoj za poslední dva měsíce :-) Sent from mTalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 13. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2017 No mě děsí už jenom ten vývoj za poslední dva měsíce :-) Sent from mTalkto je zatím jen velmi pozvolný nástup chronobundusu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 14. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2017 Dobrý den všem! Právě jsem se přihlásil a koukám, že už tu mám dva své skorojmenovce... O hodinkách toho vím dost málo, ale obecně je mám rád a vážím si snad ještě stále poctivé práce při výrobě těch mechanických, pár takových kousků jsem si pro vlastní potěšení i pořídil. Moderna mi nic neříká, jsem spíš pro klasické věcičky. A jako už pán ve vyšším středním věku mám smůlu v tom, že co se dozvím (přečtu), většinou zase minimálně z poloviny zapomenu, o to větší budu mít důvod na tyto stránky se vracet... :-) Přeju vám jen vše dobré a ať vás nebolí ručičky! S úctou Colommbo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuba13 Odesláno 17. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2017 Dobrý večer, doma mi říkají Kubo, takže si tak nechám říkat i tady. Jsem registrovaná už déle, ale ostýchavost zatím vždy zvítězila. Mám ráda hodinky a i když nejsem tak nakažená jako valná většina zde, v počtu hodinek u nás doma "vedu". Mám ráda a nosím hodinky, kterým nevadí nějaké to šoupnutí, nebo voda. Jo a automaty mám jen dvoje, quartz mi zkrátka vyhovuje víc. Přeji hezký večer Kuba13. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdaMoss Odesláno 20. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2017 ...O hodinkách toho vím dost málo, ale obecně je mám rád a vážím si snad ještě stále poctivé práce při výrobě těch mechanických, pár takových kousků jsem si pro vlastní potěšení i pořídil. Moderna mi nic neříká, jsem spíš pro klasické věcičky. A jako už pán ve vyšším středním věku mám smůlu v tom, že co se dozvím (přečtu), většinou zase minimálně z poloviny zapomenu, o to větší budu mít důvod na tyto stránky se vracet... :-) .. Vítej! Zajímavého čtení je tu požehnaně. A když už náhodou něco chybí, většinou se tu najde externí zdroj. Dobrý večer, doma mi říkají Kubo, takže si tak nechám říkat i tady. Jsem registrovaná už déle, ale ostýchavost zatím vždy zvítězila. Mám ráda hodinky a i když nejsem tak nakažená jako valná většina zde, v počtu hodinek u nás doma "vedu". Mám ráda a nosím hodinky, kterým nevadí nějaké to šoupnutí, nebo voda. Jo a automaty mám jen dvoje, quartz mi zkrátka vyhovuje víc. Přeji hezký večer Kuba13. Ahoj Kubo, vítej na fóru. Přeji ti, abys dlouho odolala zdejší posedlosti. I když jak se zdá, tak už jsi načatá . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuba13 Odesláno 21. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2017 Děkuji za přivítání , načatá už trochu jsem, snad je to zatím v léčitelném stádiu . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 21. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2017 Děkuji za přivítání , načatá už trochu jsem, snad je to zatím v léčitelném stádiu . Vítej!Věř a víra tvá tě uzdraví. Kdysi dávno jsem si myslel to samé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 21. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2017 Děkuji za přivítání , načatá už trochu jsem, snad je to zatím v léčitelném stádiu .Už vstup na chmg je daleko za nějakým léčitelným stádiem, ale to poznáš sama. Vítej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lenkapac Odesláno 21. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2017 Ahoj, všechny vás zdravím. Stala jsem se majitelkou hodinek po babičce a snažím se najít trochu historie o značce hodinek.Vyhledávač mi moc nepomohl, tak chci najít odpovědi u zkušených. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manhattan Odesláno 21. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2017 Ahoj všichni, budu zde působit pod nickem Manhattan a co se týče hodinek. Jsem dejme tomu začátečník. Mám jako asi každý své oblíbené značky a doufám že zde načerpám inspiraci, zkušenosti a širší přehled Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Phootchice Odesláno 22. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2017 Všechny vás tu pěkně zdravím, jsem Phootchice (Fučajz). V dětství jsem chtěl být hodinářem, ovšem pouze trochu, tudíž jím nejsem. Ale občas si na to vzpomenu a proto jsem teď tady. Díky, že jsem i za tak krátké období registrace získal tolik informací. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luciasek Odesláno 2. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2017 Děkuji za přivítání , načatá už trochu jsem, snad je to zatím v léčitelném stádiu . Ahoj, to se rychle změní . Ať se ti tu líbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 2. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2017 Ahoj, to se rychle změní . Ať se ti tu líbí.Přesně tak, vývoj názorů chronomagora a postupující chronobundus jsou rychlejší než maglev... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jana Odesláno 9. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2017 Ahoj, jmenuju se Jana. Bez hodinek se už nemůžu obejít a nejraději mám Seiko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se