straspol Odesláno 28. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2018 Hele, a je tenhle život po životě alespoň jinej ? Lepší ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Žížala Odesláno 28. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2018 Ahoj, já jsem Žížala a rád bych tu našel nové kamarády. Žížala Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bebe22 Odesláno 28. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2018 Čau, jmenuji se Adam. Na fóru jsem registrovaný již řadu let, skrz identifikaci starších hodinek po dědovi, babičce atd. Ale aktivně se zde objevuji až poslední cca půl rok. Hlavně tu hledám inspiraci co/jak/kde koupit, protože s hodinkami začínám. A tak nějak ještě hledám ten svůj ,,směr?, co bych chtěl hrdě nosit na zápěstí. Dále mě krom hodinek zajímá Premier League, moderní technologie a Crossfit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 28. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2018 Ahoj, já jsem Žížala a rád bych tu našel nové kamarády. ŽížalaDat si hov*no do avataru muze jenom debil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 28. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2018 Dat si hov*no do avataru muze jenom debil... Přesně tak, jdu blejt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Porsche_911 Odesláno 28. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2018 Třeba je to nejlepší portrét, co má Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 28. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2018 No, mají tady lidi v avatarech leccos... ale tohle je na můj vkus taky trochu moc... já mám k exkrementům teď takovej ambivalentní vztah.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 28. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2018 Asi ňákej zhrzenej sebevrah. Bert asi podle IP bude vědět, vo koho de. Ale vo žumpu si teda řiká, to jo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 28. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2018 Ale vždyť Žížala je Ypouš... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 28. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2018 (upraveno) Takže jsem se přeci trefil.E: už vykouklo sluníčko, místo kabelu. Upraveno 28. prosince 2018 uživatelem Americkej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 28. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2018 Ahoj, já jsem Žížala a rád bych tu našel nové kamarády. Žížalatak to seš tu dobře Žížalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 28. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2018 Ahoj, já jsem Žížala a rád bych tu našel nové kamarády. Žížala Jsem líný zakládat anketu, takže jen v krátkosti: 1. IP adresa Žížaly je shodná s adresou, ze které se přihlašuje Bert2. IP adresa Žížaly je shodná s adresou, ze které se přihlašuje YPO3. Žížala je opravdu nováček. Výherce nedostane vůbec nic, protože tohle je fakt easy .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 28. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2018 YPO to tu posledni dobou zase dost hroti... ale tohle uz bylo fakt nechutny. Nechces jit prudit nekam jinam??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 28. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2018 Žížala je nováček Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 28. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2018 YPO to tu posledni dobou zase dost hroti... ale tohle uz bylo fakt nechutny. Nechces jit prudit nekam jinam???víš co mě baví Ondro? ....... asi nevíš, tak já ti to povím. na svoje hovno se díváš jednou, možná několikrát denně v záchodě a nijak tě určitě nepobuřuje ....... ale pobuřuje tě malý hovínko v avataru a nejsi evidentně sám dle příspěvků pak se ten obrázek změní a příspěvky najednou nedávají smysl .... stejně jako když spláchneš to svoje hovno doma tomu se říká vyspělý diskuzní fórum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 28. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2018 tak sem dej jeste svoje sperma, na to se taky divas pravidelne a nepoburuje te... ... pripadas mi nejakej frustrovanej, kamo... chtelo by to nejakou peknou dovolenou a snad bude lip Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 28. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2018 Ypo, proč ta dvojí identita? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 28. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2018 Ypo, proč ta dvojí identita?sem rozpolcenej ..... potřebuju dovolenou ....píše ondřej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 28. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2018 ... pripadas mi nejakej frustrovanej, kamo... chtelo by to nejakou peknou dovolenou a snad bude lipno napsat nováčkovi, že je debil, taky není úplně standard .... můžeme jet spolu .... třeba to Tajska Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 28. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2018 Ypo, víš, že je to proti pravidlům? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se