Přejít na obsah

WC 2010?  

86 hlasů

1. 1. Kdo vyhraje na WC 2010?

• KLDR
      11
    • Argentina
      16
    • Anglie
      2
    • Francie
      0
    • Německo
      16
    • Španělsko
      7
    • Mexico
      1
    • Brazílie
      11
    • Itálie
      2
    • Nizozemsko
      10
    • někdo jiný
      10

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Odesláno

Fotbal je hra, kterou hraje dvaadvacet lidí a vždycky vyhrají Němci. (G.Linneker)

Vždycky jsem jim fandil a vždycky budu. Ač hrajou prdlačku, vždycky se dostanou daleko (jasně v Portugalsku to byla vyjímka). Vyloženě turnajový "národ". Ale ač jim budu fandit (a dal jsem jim hlas), nemyslím, že to vyhrajou. To nejspíš španělé, pokud mi celej šampionát nezhnusí obraná hra nagelovaných zmrzlinářů. Možná bych to přál i Anglii, ale těm by moc narost nosánek... :)

Odesláno

No, nevím, nevím, ale Bosák, přestože je velmi dobrý komentátor a znalec fotbalu, tak se teď unáhlil ... A nebo jeho slova někdo překroutil ... Posted Image

Je nesmysl, aby se nedohrálo MS, na bezpečnost se už vydalo takových peněz, že by za to postavili silnici z jihu až na sever Afriky ... Posted Image

MS je ošidný turnaj, netrvá krátce, netrvá příliš dlouho, ale dost na to, aby se někteří hráči nestihli buď zregenerovat po náročné sezóně a tohle je ještě více odrovnalo, nebo měli problémy se zpátky do té sezónní formy dostat ...

Jasně, Argentina má našlápnuto, tentokrát moc nevěřím Brazílii, ale dle mého opanuje MS některý evropský tým, buď Španělsko nebo opět Itálie ...

Já vím, vím, že Bosák není žádný neandrtálec a když něco takového řekne, tak asi nemluví do větru.

Mistrovství ještě ani nezačalo a už vykradli španělské žurnalisty na pokojích a před chvílí vylezlo, že to už zasáhlo i přímé aktéry. Charistaesovi a jeho dalšímu řeckému spoluhráči vybrali pokoj, že.

A to nemluvím o fanoušcích, takový natlakovaný Anglán nějakým alem může zabloudit do slepých tmavých uliček, uslyší pro něj dost směšnou angličtinu, cosik prohodí a no a klucí černí se mu pak podívají nějakým pižlákem do střev a ani to nemusí být nic ve stylu Chronomag edition.

Odesláno (upraveno)

tohle je taky dobrá pí******...jsem zvědav, jestli mají nějakou příručku náboženských gest a projevů z celého světa...aby to teda bylo alespoň spravedlivé

http://fotbal.idnes.cz/krizujete-se-pak-riskujete-vylouceni-z-fotbaloveho-sampionatu-psm-/ms-fotbal-2010.asp?c=A100609_220311_ms-fotbal-2010_rou

edit: sprosťárna

Upraveno uživatelem vanderB.
Odesláno

Obávám se, že fotbalisti nic než trapárnu nepředvedou, mají opět bravurně nakročeno - neměli by zakázat i barvu pleti ?? Všichni došeda, jako na těch bilbordech a basta !!

Odesláno

vyhraje Nemecko.

(I kdyz muj nazor je ovlivneny tim ze tu nyni ziju a v nemeckych obchodech ted frci jen zbozi ktere ma na sobe nemeckou vlajku a nebo aspon kus fotbaloveho mice) :-)

• Dát hlas 1
Odesláno

vyhraje Nemecko.

(I kdyz muj nazor je ovlivneny tim ze tu nyni ziju a v nemeckych obchodech ted frci jen zbozi ktere ma na sobe nemeckou vlajku a nebo aspon kus fotbaloveho mice) :-)

:suicide_anim:
  • Dát hlas 1
  • Hlasovat proti 2
Odesláno (upraveno)

Pokud bych měl shrnout včerejší úvodní zápasy a dnešek, tak mě naopak Argentina překvapila nemile, sice to byla útočně zaměřená hra, ale přišlo mi to takové jednotvárné ...

Bezvadně zahráli Korejci, i když jim to Řekové značně ulehčili, ale bylo vidět, že Korea bude hodně silná. Francie standard, Anglie standard, žádná nadstavba ... Je to ale jen začátek, uvidíme, jak si povedou v dalších zápasech ... Američané hráli hodně šikovně a účelně, což bych po té blamáži s naším polobéčkem v přípravném utkání vůbec netipoval, najednou to bylo úplně jiné, nebojácné a technické mužstvo, přestože za ně hrálo v obou zápasech určitě takových 70-80% hráčů ...

Upraveno uživatelem rorda
Odesláno

Jakoze fotbal sleduju jenom kdyz jsou nejake velke akce typu ms nebo finale nektereho z evropskych poharu, tak musim rict, ze se mi to libi. Anglie USA jsem se fakt bavil celych 90 minut. Akorat ty jejich trubky me serou...k fotbalu patri zpev choralu :-)

Odesláno (upraveno)

Američané hráli hodně šikovně a účelně, což bych po té blamáži s naším polobéčkem v přípravném utkání vůbec netipoval, najednou to bylo úplně jiné, nebojácné a technické mužstvo, přestože za ně hrálo v obou zápasech určitě takových 70-80% hráčů ...

Proti nám hrálo úplně jiné mužstvo - Kubík (asistent USA) to komentoval ve stylu "odzkoušení nových hráčů, na MS budou hrát jiní". Proti nám nastoupilo celkem 17 hráčů, z nich hráli včera v základu 2 (Cherundolo + Onyewu)a dále v 77. minutě střídal Buddle a v 86. min. Holden. Upraveno uživatelem ricous
Odesláno

Uf, to jsem docela slušně přestřelil, to přiznávám ... No jo, teď jsem to detailně procházel, sypu si popel na hlavu ...

Odesláno (upraveno)

Ten balón je opravdu hrůza ... Určitě jste zaregistrovali, že o tom právě diskutovali v TV Šmicer s Rajnochem, také mi připadalo, že hlavní problém a velký počet těch zkažených přihrávek a centrů je právě v míči, který skáče jak míč na nohejbal a podivně zrychluje ... Navíc ty jihoafrické trávníky jsou nějaké tvrdé nebo co, takže to tomu ještě napomáhá ... Jak včerejší kiks, tak i dnešní má dle mého na svědomí právě ten míč ...

Upraveno uživatelem rorda
Odesláno

Ten balón je opravdu hrůza ... Určitě jste zaregistrovali, že o tom právě diskutovali v TV Šmicer s Rajnochem, také mi připadalo, že hlavní problém a velký počet těch zkažených přihrávek a centrů je právě v míči, který skáče jak míč na nohejbal a podivně zrychluje ... Navíc ty jihoafrické trávníky jsou nějaké tvrdé nebo co, takže to tomu ještě napomáhá ... Jak včerejší kiks, tak i dnešní má dle mého na svědomí právě ten míč ...

ja bych to spis videl na brankare. nesvadejme to na mic nebo travnik

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...