Přejít na obsah

WC 2010?  

86 hlasů

1. 1. Kdo vyhraje na WC 2010?

• KLDR
      11
    • Argentina
      16
    • Anglie
      2
    • Francie
      0
    • Německo
      16
    • Španělsko
      7
    • Mexico
      1
    • Brazílie
      11
    • Itálie
      2
    • Nizozemsko
      10
    • někdo jiný
      10

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)
  V 24. 6. 2010 v 16:03, 'Peta-Biker' napsal:

Parádní fotbal - srdečná gratulace našim sousedům. Doufám, že HonzuX trefí šlak :D

Taky gratuluju našim sousedům :clap:, Uvidíme jak to dopadne v dalším mači (nejspíše) proti tulipánům?

Upraveno uživatelem kraxxus
Odesláno

myslim, ze vyradit majstrov sveta zo zakladnej skupiny je super uspech, uz len to, ze sme sa vobec dostali na MS je uspech, nie este toto, urcite to necakal takmer nikto, uzasny vykon. Nasim futbalistom patri skutocne velka vdaka a obrovsky obdiv.

Odesláno

Gratuluji slovenským sousedům,a konečně slováci předvedli výkon na který se dalo koukat a kvůli kterému si zasloužili postoupit.Jinak mne velmi zklamali v předešlých zápasech.Doufám v pokračování takovéhoto výkonu v dalších zápasech.

Jinak ti Italové sou děsný simulanti,vůbec jsem nechápal co to tam předváděl ten ital po tom gólu co dali.Držel se za obličej jak kdyby mu dal někdo pěstí,přitom ho odtáhnul zakrk a obličeje se vůbec nedotkl.

Odesláno (upraveno)
  V 24. 6. 2010 v 16:18, 'StanoBare' napsal:

SVK-ITA = najkrajsi zapas zakladnej skupiny! Naaadhera, takto sa ma hrat, ja som nasich ani nepoznaval. Uf, to bolo...dakujeme za krasny zazitok.

Ano, byl to první zápas v JAR, co jsem si opravdu užil, a vůbec nevadí, že herní kvalita tam spíš nebyla, je to tak, takhle se má hrát.

Jak je možný, že jsme vám hoši věřili spíš my, než vy sami sobě ?

Upraveno uživatelem cigi
Odesláno

musim nasim s radostou zablahozelat k vitazstvu. urobili niekolko taktickych chyb /zase nie sme nemci :)/, ale bolo to so srdcom a bojovne, a to je dolezite. Vyborny zapas, fandil som v pube v rodnom kraji jana muchu :)

Odesláno

Fotbal jsem bohužel neviděl, ale obrovská gratulace Slovákům!!! Fandil jsem jim, stejně jako většina Čechů.

Tak trochu mi připomínají český hokejový tým na MS, který byl po špatných výkonech v základní skupině hodně kritizován a odepisován. Díky nalezenému týmovému duchu a nemalé porci štěstí to nakonec dotáhl na stupeň nejvyšší.

Ještě jednou gratulace a ať se daří i nadále!

Odesláno
  V 24. 6. 2010 v 16:24, 'cigi' napsal:

Ano, byl to první zápas v JAR, co jsem si opravdu užil, a vůbec nevadí, že herní kvalita tam spíš nebyla, je to tak, takhle se má hrát.

Jak je možný, že jsme vám hoši věřili spíš my, než vy sami sobě ?

Je to jednoduche, lebo nepodavali stabilnejsie vykony, strasne to kolisalo, v kvalifikacii i teraz na MS. Zapas proti NZ, ci Paraguaj sa s tymto vobec neda porovnat. malo to konecne tu stavu.

(na MS v hokeji ambicie Ceskeho muzstva neboli bohvieake a vidis ako to skoncilo a tesil som sa z toho, nerobi mi to problem :clap: )

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...