AndyAaron Odesláno 13. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2021 Z te prvni fotky to vypada na mercedes hodinovku.Jina TH asi ne. Maji jine pushery, jinak umistene nebo resene subdialy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 13. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2021 Jeste me napada, jestli to nemuze by Timex rucka, neco na tento styl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 13. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2021 Tak, mohe posledni vyhodnoceni je chrono od Sectoru. Ten tvar rucky jsem uz nekde videl. Neni to ani mercedes, ani T od Timexu, ale jakoby takovy zobacek.Nerikam, ze jsou to konkretne tyto, ale Sector toho taky mrska mraky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 13. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2021 Velikost vůbec nemusí být 44, ona bude malá, může mít ruku jak děcko. Zatím nic, co by sedělo. Asi to fakt bude něco z nákupního centra. Ale nosí je statečně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 13. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2021 Jo, nosi je na vsech fotkach, nebo je bez hodinek. Tim Sectorem jsem si celkem jistej. Z tech tvych, Liqidovych a mych fotek si jsem ted uz celkem jistej, ze to je tento model:https://www.ebay.com/itm/Watch-man-sector-235-r3253161007-/303837392666?_trksid=p2349624.m46890.l49292Sedi subcifry, pouzdro, hodinovka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 13. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2021 Jo, jsou to ony. Ale píšou tam pánské ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 13. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2021 Ja jsem to taky zkoušel hledat.. nikam jsem se nedostal a jedine, co se naučil, ze italsky se hodinky řeknou orologio... a velke hodinky grande orologio.. :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 13. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2021 Dobrá práce, obdivuji, že máš přehled v takových jebkách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladino125 Odesláno 13. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2021 Tak to aj smekam klobúk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 13. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2021 Za dob kdy jsem byl chudy student a neclen magu, koukal jsem do vyloh v obchodaku a slintal po podobnych jebkach. Ten tvar hodinovky se mi ulozil nekde v databazi, jen s pribyvajicim vekem ten data mining trva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 13. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2021 Katharině jsem to zlato ve slalomu přál. Dnes byla nejlepší. Fotku s hodinkami jsem nenašel. Ambasadorka zatím není. Pokud jednou bude, doufám, že to bude něco lepšího než sector . Ale doma má hodiny z rakouské manufaktury Alpines Holzbrett. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukeD Odesláno 14. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2021 Pro změnu něco mimo sjezdové lyžování... a hlavně s opravdovými hodinkami. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 14. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2021 Vybere si jak beach boy, tak kancelarska krysa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 14. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2021 Mary-Kate Olsen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukeD Odesláno 14. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2021 Příjemný zbytek neděle přeju, pánové... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 16. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
igor261069 Odesláno 16. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2021 Co má Salma Hayek na ruce? To nevypadá na rodinný podnik, ale na konkurenci od Richemont? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 16. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2021 Ja tam vidim jedny pamy a jedny cartier. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McPet Odesláno 19. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukeD Odesláno 22. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se