Daemonultimate Odesláno 17. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2022 Právě teď, Murphy97 napsal: Na univerzite tretiho veku Kdepak, na střední v prváku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 17. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2022 před 13 hodinami, Daemonultimate napsal: Tu první pani od někud znám a ta poslední mě učila. před 55 minutami, Murphy97 napsal: Na univerzite tretiho veku Chlapci, takhle nějak, jen bruneta, vypadá třídní našeho mladýho, kterou má od září ve třetí třídě. Jako bez pr.ele fakt. Na třídních zchůzkách mi moje žena (která je fakt kost a kobra dohromady) jen pošeptala, ať neslintám, že stačí ostatní tatínci Ale Rolády teda nenosí, má klasicky Apple voče. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 17. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2022 Tak to budou doma rodinné hádky o to, kdo v té třídě půjde na rodičák. A doma: Cože? Ty si zas nic nepamatuješ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 17. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2022 "úča" hodně dobrá možná by mě ty třídní schůzky začly i bavit... ale obávám se že bych měl zákaz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 17. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2022 před 2 hodinami, Jarett napsal: Chlapci, takhle nějak, jen bruneta, vypadá třídní našeho mladýho, kterou má od září ve třetí třídě. Jako bez pr.ele fakt. Na třídních zchůzkách mi moje žena (která je fakt kost a kobra dohromady) jen pošeptala, ať neslintám, že stačí ostatní tatínci Ale Rolády teda nenosí, má klasicky Apple voče. Tak jestli je to ta paní co s tebou jezdí na kole, tak se bát nemusí, to je opravdu kost a kobra dohromady a to na fotkách moc vidět není. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 17. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2022 před 11 minutami, pavel23 napsal: Tak jestli je to ta paní co s tebou jezdí na kole, tak se bát nemusí, to je opravdu kost a kobra dohromady a to na fotkách moc vidět není. Ano, to je ta cyklistka A abych to tu neplevelil, tohle by taky mohlo být bráno jako "hodinky a ženy", ne ? Foto moje, DeepSea moje a paní taky moje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 17. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2022 pekne pekne, na tomhle levelu tu nemuze prispivat kazdy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 17. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2022 před 28 minutami, pavel23 napsal: Tak jestli je to ta paní co s tebou jezdí na kole, tak se bát nemusí, to je opravdu kost a kobra dohromady a to na fotkách moc vidět není. +1 Já tedy do cyklovlákna moc nechodím ale pokud paní vypadá stejně pěkně jako ze zadu, což asi vypadá tak bych chtěl teprv vidět tu úču Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 17. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2022 (upraveno) před 4 hodinami, Jarett napsal: Chlapci, takhle nějak, jen bruneta, vypadá třídní našeho mladýho, kterou má od září ve třetí třídě. Jako bez pr.ele fakt. Na třídních zchůzkách mi moje žena (která je fakt kost a kobra dohromady) jen pošeptala, ať neslintám, že stačí ostatní tatínci Ale Rolády teda nenosí, má klasicky Apple voče. Vsak jestli si dobre pamatuji, tva pani je take velmi pohledna zena! edit: jsem tydyt, nepodival jsem se na dalsi vyvoj v tomto vlakne . Ale zase to jednoznacne potvrzuje ma slova! Upraveno 17. února 2022 uživatelem Murphy97 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
posmourny Odesláno 17. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2022 před 6 hodinami, Jarett napsal: Ano, to je ta cyklistka A abych to tu neplevelil, tohle by taky mohlo být bráno jako "hodinky a ženy", ne ? Foto moje, DeepSea moje a paní taky moje Myslím, že bys mohl dostat výjimku na foto ženy i bez hodinek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 18. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 18. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2022 Brrr.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladino125 Odesláno 18. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2022 Kamarati ja mam pri niektorych problem najst hodinky, stretol sa s tym niekto? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 18. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2022 Já ne, koukám jenom po hodinkách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 18. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2022 Co si budeme povídat, takové ty příspěvky "jaké rolády máte na ruce" a pod. to je pořád stejný a nudný příběh dokola se opakujících stejných cifrů a ručiček. Ale tohle ... tohle to je nekonečná inspirace ! Život je přece krásný ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 19. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2022 Tak tos vystihl moc pěkně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 19. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2022 (upraveno) Přesně, vždy je o něco víc hezčí ( ten ***** ) den !!! Jarede : teď jsem si vzpomněl , jak jsme Tvou milovanou polovičku jednou před lety ( možná i dokonce já ) řešili ve vlákně bike :0D … Byla zábava, když se pak přišlo co je zač :0D …. Upraveno 19. února 2022 uživatelem Lobber Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 19. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 19. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2022 V 18. 2. 2022 v 7:48, Daemonultimate napsal: Vemte si potetovanou i s drápy a hodinkami, ale to " doktorské " kupé mi , prosím, postavte před barák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 20. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se