here Odesláno 10. října 2006 Nahlásit Odesláno 10. října 2006 Já měl zase neustále cukání na hodinky Eberhard Traversetolo Vitre. Cena kolem 1.200 EUR, ale teď jsem naštěstí švorc. 3
odklizec Odesláno 10. října 2006 Nahlásit Odesláno 10. října 2006 Tyhle traversetola mne taky jednu dobu braly Na ebay se obcas pohybujou za velice pekne ceny. Ja bych asi jeste zvazil Meistersinger a pokud se nebojis experimentu, vem rovnou jednorucickove. Takovy "manometr" nema na ruce kde kdo BTW, prave jsem se "zamiloval" (uz zase?!?!?!?).. Jenze tohle jsou automaty, jak jsem prave zjistil
falkkon Odesláno 10. října 2006 Nahlásit Odesláno 10. října 2006 Ty Meistersinger jsou nádhera!!!! Kolik ta nádhera stojí?
Skeleton Odesláno 10. října 2006 Nahlásit Odesláno 10. října 2006 Uz jsem si to trochu hledal, neb se mi take moc libi ... ale ceny jsem zatim nasel kolem 1800 Euro ... coz je pro me
odklizec Odesláno 10. října 2006 Nahlásit Odesláno 10. října 2006 Zrovna tyhle konkretni? Chabych 1800EUR Ale jinak tak zhruba od 500EUR za bezne automaty, kolem 900 za Unitas modely a cim vetsi raritka, tim drazsi. Jsou ale moc pekne.
decebal Odesláno 10. října 2006 Nahlásit Odesláno 10. října 2006 Pánové, včera mi utekly tyhle nádhery, ach jo. http://www.chrono24.com/web/cz/suchen/u/in...&anzahlgesamt=7
steel Odesláno 10. října 2006 Nahlásit Odesláno 10. října 2006 jo na ty jsem taky koukal - puvodni kalibr, ktery v tech leteckych byl opravdu
falkkon Odesláno 10. října 2006 Nahlásit Odesláno 10. října 2006 Tak ty Meistersinger jsou mimo finanční akční rádius.Ale že bych si je přál do důchodu.Jednoručky,to už na nějaké minutě nezáleží,jen nepropásnout pošťačku s důchodem!
flákač Odesláno 10. října 2006 Nahlásit Odesláno 10. října 2006 Ještě ke značce Stowa. Od začátku léta pokukuji (kromě Marine originál mimo mé současné možnosti) po modelu Antea Kleine Sekunde za 390 EUR, cena mezi Marine a Zeppelin z úvodu. Je to napodobenina strohého stylu Bauhausu, mě se funkcionalismus líbí. http://stowa.de/shop/cgi-bin/lshop.cgi?act...Tshowrub--antea
Bobisek Odesláno 11. října 2006 Autor Nahlásit Odesláno 11. října 2006 Ještě ke značce Stowa. Od začátku léta pokukuji (kromě Marine originál mimo mé současné možnosti) po modelu Antea Kleine Sekunde za 390 EUR, cena mezi Marine a Zeppelin z úvodu. Je to napodobenina strohého stylu Bauhausu, mě se funkcionalismus líbí.http://stowa.de/shop/cgi-bin/lshop.cgi?action=showdetail&wkid=29103&ls=e&nc=1160522671-1190&rubnum=antea&artnum=anteaklsek&file=&gesamt_zeilen=Tshowrub--antea Nejsou vůbec špatný, ale ten průměr je dost malý a nějak jsem se do Marine Original zamiloval, je to prostě srdcofka...
Jeremy Odesláno 11. října 2006 Nahlásit Odesláno 11. října 2006 Kolega Kocour má Stowa Flieger Chronometer (!!!)
steel Odesláno 11. října 2006 Nahlásit Odesláno 11. října 2006 Ještě ke značce Stowa. Od začátku léta pokukuji (kromě Marine originál mimo mé současné možnosti) po modelu Antea Kleine Sekunde za 390 EUR, cena mezi Marine a Zeppelin z úvodu. Je to napodobenina strohého stylu Bauhausu, mě se funkcionalismus líbí.http://stowa.de/shop/cgi-bin/lshop.cgi?action=showdetail&wkid=29103&ls=e&nc=1160522671-1190&rubnum=antea&artnum=anteaklsek&file=&gesamt_zeilen=Tshowrub--antea Nejsou vůbec špatný, ale ten průměr je dost malý a nějak jsem se do Marine Original zamiloval, je to prostě srdcofka... bobisku a co JLC, vzpominam, ze jsi mel zalusk na tuhle marku :-)
Bobisek Odesláno 11. října 2006 Autor Nahlásit Odesláno 11. října 2006 bobisku a co JLC, vzpominam, ze jsi mel zalusk na tuhle marku :-) No tomu se říká vývoj vkusu řízený nedostatkem prostředků Kdybych tenkrát ty peníze měl, tak koupím JLC (ocel, malá vteřinovka, rezerva chodu, průměr myslím 36mm) hned, ale do toho přišla koupě bytu, 4000 eur mi najednou přišlo trochu hodně a nakonec jsem zjistil, že to vlastně není až tak úplně to, co se mi líbí. Ta Stowa je tutovka a jak psal Kocour (volně parafrázuji ke svému prospěchu), je to dílo, po kterém už vlastně nikdy nic dalšího tikajícího nebudu chtít
steel Odesláno 11. října 2006 Nahlásit Odesláno 11. října 2006 to bobisek : opravdu jsi me rozesmal, i pokud prestanes navstevovat toto forum JSI NAVZDY ZTRACEN, pred tremi lety jsem koupil muhle glashutte - nadherne ( a za tim stojim dodnes) hodinky upravena eta 2824, vypoukly safir - rikal jsem si o.k. vic uz nechci, od te doby jsem dal na rekonstrukci omegy z roku 1943 po dedovi po zakoupeni reminku a originalni spony se s cenou moc nechubim a pristi tyden cekam (velmi netrpelive) na nove omega speedmaster :-) (ktere jsou pro mne designovou ikonou a uz nikdy nic nebudu chtit cha cha cha)
Kocour Odesláno 11. října 2006 Nahlásit Odesláno 11. října 2006 bobisku a co JLC, vzpominam, ze jsi mel zalusk na tuhle marku :-) No tomu se říká vývoj vkusu řízený nedostatkem prostředků Kdybych tenkrát ty peníze měl, tak koupím JLC (ocel, malá vteřinovka, rezerva chodu, průměr myslím 36mm) hned, ale do toho přišla koupě bytu, 4000 eur mi najednou přišlo trochu hodně a nakonec jsem zjistil, že to vlastně není až tak úplně to, co se mi líbí. Ta Stowa je tutovka a jak psal Kocour (volně parafrázuji ke svému prospěchu), je to dílo, po kterém už vlastně nikdy nic dalšího tikajícího nebudu chtít Já jsem neříkal, že už pak nebudeš nic tikajícího chtít. Jenom to, že se takové nádherné hodinky neomrzí a nepřestanou se ti líbit :-)
Bobisek Odesláno 11. října 2006 Autor Nahlásit Odesláno 11. října 2006 Já jsem neříkal, že už pak nebudeš nic tikajícího chtít. Jenom to, že se takové nádherné hodinky neomrzí a nepřestanou se ti líbit :-) Však já také psal, že jsem si tvůj příspěvek trochu adaptoval, abych sám sebe přesvědčil, že dnešní objednávka Stowy byla moje poslední investiční akce na dalších 15 let. A nekecejte mi do toho, já už si prostě fakt nic nekoupím
falkkon Odesláno 11. října 2006 Nahlásit Odesláno 11. října 2006 To Bobisek-tomu přece sám nevěříš!! :D
Jeremy Odesláno 12. října 2006 Nahlásit Odesláno 12. října 2006 ...dnešní objednávka Stowy... Skvělá volba, gratuluji.
Bobisek Odesláno 12. října 2006 Autor Nahlásit Odesláno 12. října 2006 Skvělá volba, gratuluji. Diky, taky uz se těším jak na Vánoce (byť budou až v březnu). Jen bych se ještě zeptal na doplňující názor. Dnes jsem zjistil (a bylo mi to i nabídnuto firmou), že Stowy vyrábí i v provedení matné pouzdro za 50e navíc, myslíte, že se to k těm hodinkám hodí? Hlavně nevím jak s udržbou, teď mám všechny hodinky lesklé, škrábancům se nevyhnu, jde to ale rozleštit, jak je to s matným pouzdrem? Mně se zdá, že to lesklé pouzdro k nim pasuje víc, ale na timezone se chlubí hlavně matnýma a moc si to pochvalují. Matná verze:
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se