Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 58
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Tyhle traversetola mne taky jednu dobu braly ;) Na ebay se obcas pohybujou za velice pekne ceny.

Ja bych asi jeste zvazil Meistersinger a pokud se nebojis experimentu, vem rovnou jednorucickove. Takovy "manometr" nema na ruce kde kdo :D

BTW, prave jsem se "zamiloval" (uz zase?!?!?!?)..

um103g.gif

Jenze tohle jsou automaty, jak jsem prave zjistil :(

Odesláno

Tak ty Meistersinger jsou mimo finanční akční rádius.Ale že bych si je přál do důchodu.Jednoručky,to už na nějaké minutě nezáleží,jen nepropásnout pošťačku s důchodem!

Odesláno
Ještě ke značce Stowa. Od začátku léta pokukuji (kromě Marine originál mimo mé současné možnosti) po modelu Antea Kleine Sekunde za 390 EUR, cena mezi Marine a Zeppelin z úvodu. Je to napodobenina strohého stylu Bauhausu, mě se funkcionalismus líbí.http://stowa.de/shop/cgi-bin/lshop.cgi?action=showdetail&wkid=29103&ls=e&nc=1160522671-1190&rubnum=antea&artnum=anteaklsek&file=&gesamt_zeilen=Tshowrub--antea

Nejsou vůbec špatný, ale ten průměr je dost malý a nějak jsem se do Marine Original zamiloval, je to prostě srdcofka...

Odesláno
Ještě ke značce Stowa. Od začátku léta pokukuji (kromě Marine originál mimo mé současné možnosti) po modelu Antea Kleine Sekunde za 390 EUR, cena mezi Marine a Zeppelin z úvodu. Je to napodobenina strohého stylu Bauhausu, mě se funkcionalismus líbí.http://stowa.de/shop/cgi-bin/lshop.cgi?action=showdetail&wkid=29103&ls=e&nc=1160522671-1190&rubnum=antea&artnum=anteaklsek&file=&gesamt_zeilen=Tshowrub--antea

Nejsou vůbec špatný, ale ten průměr je dost malý a nějak jsem se do Marine Original zamiloval, je to prostě srdcofka...

bobisku a co JLC, vzpominam, ze jsi mel zalusk na tuhle marku :-)

Odesláno

No tomu se říká vývoj vkusu řízený nedostatkem prostředků :)

Kdybych tenkrát ty peníze měl, tak koupím JLC (ocel, malá vteřinovka, rezerva chodu, průměr myslím 36mm) hned, ale do toho přišla koupě bytu, 4000 eur mi najednou přišlo trochu hodně a nakonec jsem zjistil, že to vlastně není až tak úplně to, co se mi líbí. Ta Stowa je tutovka a jak psal Kocour (volně parafrázuji ke svému prospěchu), je to dílo, po kterém už vlastně nikdy nic dalšího tikajícího nebudu chtít :)

Odesláno

to bobisek : opravdu jsi me rozesmal, i pokud prestanes navstevovat toto forum JSI NAVZDY ZTRACEN, pred tremi lety jsem koupil muhle glashutte - nadherne ( a za tim stojim dodnes) hodinky upravena eta 2824, vypoukly safir - rikal jsem si o.k. vic uz nechci, od te doby jsem dal na rekonstrukci omegy z roku 1943 po dedovi po zakoupeni reminku a originalni spony se s cenou moc nechubim a pristi tyden cekam (velmi netrpelive) na nove omega speedmaster :-) (ktere jsou pro mne designovou ikonou a uz nikdy nic nebudu chtit cha cha cha)

Odesláno

No tomu se říká vývoj vkusu řízený nedostatkem prostředků :)

Kdybych tenkrát ty peníze měl, tak koupím JLC (ocel, malá vteřinovka, rezerva chodu, průměr myslím 36mm) hned, ale do toho přišla koupě bytu, 4000 eur mi najednou přišlo trochu hodně a nakonec jsem zjistil, že to vlastně není až tak úplně to, co se mi líbí. Ta Stowa je tutovka a jak psal Kocour (volně parafrázuji ke svému prospěchu), je to dílo, po kterém už vlastně nikdy nic dalšího tikajícího nebudu chtít :)

Já jsem neříkal, že už pak nebudeš nic tikajícího chtít. Jenom to, že se takové nádherné hodinky neomrzí a nepřestanou se ti líbit :-)

Odesláno
Já jsem neříkal, že už pak nebudeš nic tikajícího chtít. Jenom to, že se takové nádherné hodinky neomrzí a nepřestanou se ti líbit :-)

Však já také psal, že jsem si tvůj příspěvek trochu adaptoval, abych sám sebe přesvědčil, že dnešní objednávka Stowy byla moje poslední investiční akce na dalších 15 let. A nekecejte mi do toho, já už si prostě fakt nic nekoupím :)

Odesláno
Skvělá volba, gratuluji.

Diky, taky uz se těším jak na Vánoce (byť budou až v březnu).

Jen bych se ještě zeptal na doplňující názor. Dnes jsem zjistil (a bylo mi to i nabídnuto firmou), že Stowy vyrábí i v provedení matné pouzdro za 50e navíc, myslíte, že se to k těm hodinkám hodí? Hlavně nevím jak s udržbou, teď mám všechny hodinky lesklé, škrábancům se nevyhnu, jde to ale rozleštit, jak je to s matným pouzdrem?

Mně se zdá, že to lesklé pouzdro k nim pasuje víc, ale na timezone se chlubí hlavně matnýma a moc si to pochvalují.

Matná verze:

Stowamatne.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...