McLenin Odesláno 7. května 2017 Nahlásit Odesláno 7. května 2017 Až teraz som to tu našiel a preliezol, nádhera!
dr.sphinx Odesláno 7. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2019 (upraveno) Provedu resuscitaci.Prostě jsem si zkomplikoval život. Dvoje mít nebudu a babo raď. Jasně, že mají titanovky objektivní výhody, ale fakt mám radši ocelovej cifr. Ledaže by mi je Seiko oficiálně vyměnilo s nějakým papírem, ale přeci jen budou mít k vlastním designům nějakou sebeúctu, o případných nákladech nemluvě. Budu to muset nechat trochu uležet. Upraveno 7. ledna 2019 uživatelem dr.sphinx
sashator Odesláno 8. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2019 (upraveno) Ne pacient, ale magor je to ...ale takovejch není nikdy dost! Kdes je vůbec sehnal? Upraveno 8. ledna 2019 uživatelem sashator
pebe Odesláno 8. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2019 ještě bych zkusil prohodit tahy a odlehčit ocelovou verzi titanovým tahem
dr.sphinx Odesláno 8. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2019 (upraveno) Sehnal jsem je na jednom hodinkovým fóru, mají tam sekci "inzerce (edit: "prodám" - i na tom je vidět, v jakým jsem teď stavu). Bohužel se prodávající trefil s výměnou, takže šly docela vzácný hodinky, ke kterým jsem před pár týdny dokupoval hodně příslušenství. Prostě hovado. Pebe na to kápnul! Furt se mi tluče ta zlatá s tlustou bílou linkou stupnice lunety. Ale třeba si zvyknu? Neměl jsem to dělat, až se nějak rozhodnu, budu mít ještě rok PTSD. Upraveno 8. ledna 2019 uživatelem dr.sphinx
pebe Odesláno 8. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2019 (upraveno) jsem tak přemejšlel a jsou to "jenom" 200m divery, to by měly i v Koscomu zvládnout otevřít a prohodit komplet vnitřek, ne jen ciferník, ale komplet. Blbý je, že ti potom zůstane zlatá ocelová verze a to asi neprodáš Upraveno 8. ledna 2019 uživatelem pebe
instant Odesláno 8. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2019 ja si myslim ze zlata ocelova verzia sa preda skor ako
dr.sphinx Odesláno 8. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2019 Zájemce by už i byl - ale i kdybych to takhle provedl, hodinky budou muset jednoho krásnýho dne na servis - a nevím nevím, jestli jsou u GS zvědaví na uživatelský mody, aby mi to pak nedemodovali.
Americkej Odesláno 8. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2019 Dej tomu čas, na zlatou si nejen zvykneš, ale bude se Ti líbit. Oceli se zbavíš.
instant Odesláno 8. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2019 pokial nie su v zaruke tak im to moze byt jedno btw ja tiez mam na plane tuning GS dajvrov, ale nechajte sa prekvapit
dr.sphinx Odesláno 8. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2019 Může jim to být jedno, ale nemusí, vím, že u některých značek se to prostě nepovoluje. Záruka ještě je. americkej: tys ocel měl?
instant Odesláno 8. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2019 Seiko aby zakazovalu tuning hodiniek? By boli uz uplne jebnuti... alebo vlastne, pockaj..
Americkej Odesláno 8. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2019 Ocel jsem neměl, jen jsem je dal na zkoušku v Koscomu ... a ... nic. Ale barevný zlato se mi dlouhodobě ekluje, to pro mne byl u titanek největší rozpor. Až jsem je dal na ruku ... a ... dobrý. Jako fakt dobrý. Nevím, jestli jsem dozrál, nebo zblbnul. Bojím se teď, abych se za chvíli nenachytal vobalenej žlutejma řetězama, nebo hůř, s bicolorem na zápěstí.
Londoner Odesláno 8. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2019 S tou zlatou to mam podobne doktore a na hodinkach ji mit nemuzu. Nech ocelovy a na titanovkach vyrejzuj
Tichus Odesláno 8. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2019 Kdyz s nima budes chodit hodne na slunko, tak ti ta zlata treba vybledne...
dr.sphinx Odesláno 8. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2019 Tak ona není kdovíjak výrazná, pod určitým úhlem o ní člověk ani moc neví, asi pod tím úhlem svítí hodně sluníčko. Londoner: zeptám se tě jako Americkýho, jen dosaď titan místo ocel Titanovky mají jiný výhody, čili jsem zase na začátku - půjde mod tak, abych nezrušil záruku a vyhnul se případným problémum v budoucnu? A GS je přece jen něco jinýho než pětky modnutý nějakou hnusnou lunetou, k servisu pak ani nutně nepotřebuješ někoho od Seika.
sashator Odesláno 8. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2019 (upraveno) Osobně si myslím, že Koscom do takový výměny nepůjde a jebat se s tim někde mimo asi nemá cenu...takže si zkrátka vyber a nevymejšlej hovadiny jdeš na to moc vědecky- stačí dvě kolonky a která bude delší, tak vyhrává, ne? Hotovo! Upraveno 8. ledna 2019 uživatelem sashator
dr.sphinx Odesláno 8. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2019 Jsou stejně dlouhý, to už mám dávno za sebou
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se