doktor584 Posted September 17, 2022 Report Share Posted September 17, 2022 (edited) Ten prodejce tam ještě nabízí Prim2 Pohraniční stráže a taky mi přijdou nějaké divné..... https://aukro.cz/naramkove-hodinky-prim-sport-2-pohranicni-straz-7017320506 naramkove-hodinky-prim-sport-2-pohranicni-straz-131612742.webp Edited September 17, 2022 by doktor584 Link to comment Share on other sites More sharing options...
skodna Posted September 18, 2022 Report Share Posted September 18, 2022 Na těch Sportkách je taky špatně armovák. Patří tam bilej s indexama. A vteřinovka by měla mít na konci okýnko vyplněné barvou jako ručky. Že by taky bastl by Elto? Link to comment Share on other sites More sharing options...
VintageLover Posted September 18, 2022 Report Share Posted September 18, 2022 Za mě to celé smrdí Polskem. Tak jak tenkrát začaly sporty jedničky na aukru. Navíc podle všeho je prodejce z Wroclawi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Honza.manta Posted September 18, 2022 Report Share Posted September 18, 2022 Dle mého novovýroba a tudíž bastl. Chudák, kdo si je koupí. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MatoMato Posted September 19, 2022 Report Share Posted September 19, 2022 V 17. 9. 2022 v 10:37, Vomi napsal: To nevím. Datum výroby tam není .na zakázku si myslím, že to nebylo. Prostě si to tak udělal někdo, kdo u toho byl. Pouzdro je polský nerez,armovak špatný. Len dodam, ze teraz sa tie letecke so zelenym znakom vydrazili za 9200 CZK! (predajca pisal, ze je to renovacia v ELTON) Zdroj aukro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jarett Posted September 19, 2022 Report Share Posted September 19, 2022 před 18 minutami, MatoMato napsal: Len dodam, ze teraz sa tie letecke so zelenym znakom vydrazili za 9200 CZK! (predajca pisal, ze je to renovacia v ELTON) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vomi Posted September 19, 2022 Report Share Posted September 19, 2022 před 33 minutami, MatoMato napsal: Len dodam, ze teraz sa tie letecke so zelenym znakom vydrazili za 9200 CZK! (predajca pisal, ze je to renovacia v ELTON) Zdroj aukro Takhle to v eltonu určitě nevzniklo. Pouzdro je polský nerez. Prodejce mlží. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MatoMato Posted September 20, 2022 Report Share Posted September 20, 2022 před 12 hodinami, Vomi napsal: Takhle to v eltonu určitě nevzniklo. Pouzdro je polský nerez. Prodejce mlží. Predajca asi myslel, ze cifernik bol vyrobeny/renovovany v Elton. Je tiez pravda, ze napisal, ze puzdro je nerez, avsak nepisal, ze z Polska. Ale v drazbe som aj tak prehral. Len ma zaujalo to, ze takyto cifernik cely v zelenom som este nikdy nevidel... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts