vikhra Odesláno 14. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2011 ORISOris manual_cz.pdf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikhra Odesláno 11. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2011 Hamilton_MW028_Czech.pdf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redirt Odesláno 4. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2011 zdar. Nemáte Cz manuál k hodinkam Casio GA 100? našel sem pouze v Aj a tam toho moc nevyčtu díky moc ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skyner Odesláno 26. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2011 zdravim nenasel by sa cesky alebo slovensky manual pre Casio Edifice 1100DB-1AR Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blam Odesláno 22. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2012 Zdravím, nějaký tip kde stáhnout manuál pro Seiko SRP043? Moc děkuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenda123 Odesláno 2. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2012 (upraveno) Návody na všechny typy Casio G-SHOCK ZDE Sice neni návod v CZ / SK ale s pomocí googlu porozumí snad každy. Upraveno 2. prosince 2012 uživatelem Jenda123 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodna Odesláno 4. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2013 Zdravím prosím poníženě všechny přítomné, zda někdo nemá odkaz nebo sken českého manuálu na Casio WVQ-620( modul 4719).Měnil jsem kamarádovi tah a nějak jsem tam něco zmáčkl a teď za boha nemůžu přijít na to, jak se to nastavuje.Vím, že jsou to rádiem řízený hodinky ,ale už druhý den jdou podle plotu.Našel jsem na netu návody v EN, ale anglicky neumím ani pít a jíst.Tak se zde obracím na Vás -odborníky o radu.Předem díky za radu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenda123 Odesláno 1. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2013 (upraveno) nemá někdo návod v CZ na CASIO LIW-M610-1A ( modul 5174) Upraveno 1. února 2013 uživatelem Jenda123 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 1. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2013 nemá někdo návod v CZ na CASIO LIW-M610-1A ( modul 5174)návody na hodinky Casio v CZ/SK díky nechuti FASTu neexistují, psal jsem to již v jiném vlákně tento týden. Pokud chceš, zde je návod v NJ, viz níže:Casio LIW610, mudul 5174.pdf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenda123 Odesláno 4. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2013 návody na hodinky Casio v CZ/SK díky nechuti FASTu neexistují, psal jsem to již v jiném vlákně tento týden. Pokud chceš, zde je návod v NJ, viz níže: děkuji alespoň něco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HrbatyMedved Odesláno 26. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2013 (upraveno) Nemáte prosím někdo cz manuál na Casio PRG-240B2 modul 3246? Asi bude platný i modul 3176 (psáno na orig. návodu).Moockráát děkujiii Upraveno 26. února 2013 uživatelem HrbatyMedved Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 3. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2013 Nemáte prosím někdo cz manuál na Casio PRG-240B2 modul 3246? Asi bude platný i modul 3176 (psáno na orig. návodu).Moockráát děkujiiiJelikož máš Casio, jehož zástupcem je u nás FAST a ten návody zásadně nepřekládá /a nebo jen z cca 5%/, mohu posloužit pouze takto:Casio PRG 240, modul 3246.pdf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladimir72 Odesláno 16. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2013 Zdravím všechnyNevíte prosím, kde bych mohl stáhnout český návod na Hamilton Khaki Automatic X-Copter H766160, nebo nemohl by mi ho někdo poslat na email?Jsou to tyto Předem děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kano Odesláno 27. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2013 Zdravím,co mám udělat, abych se mohl podívat do této přílohy? Hi-Tec Weathermaster (ABC hodinky, které rozdávala síť OMV při promoakci)Hodinky Hi-Tec.pdf Po kliknutí se zobrazí jen: Omlouváme se, ale nemáte oprávnění pro tuto akci! [#10171] Nemáte oprávnění prohlížet tuto přílohu. Díky za pomoc! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 27. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2013 Po přechodu na nové fórum nejsou funkční,nahlásil jsem to modům,tak se to snad povede rozchodit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 27. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2013 Díky pánové,už to šlape. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 3. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2013 (upraveno) PRIM - DIGITAL Tohle je docela užitečné vlákno. Jen bude asi za čas potřeba ho nějak rozdělit po značkách. Jinak tu bude celkem dost problém něco najít. Ale nepředbíhejme zatím sem dám jeden, který už po mě kdysi někdo chtěl a který jsem tehdy upnul do odpovídajícího vlákna. Manuál se vztahuje ke všem 3 tehdy vyráběným typům: www.auto-veteran.cz/prim_digital.pdf Upraveno 3. prosince 2013 uživatelem siwi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 3. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2013 CITIZEN PROMASTER AS4030-59E Eco-Drive (obecně modely AS4xxx s kalibrem E67x) ...a ještě tu mám manuál na výše uvedený typ hodinek, co by se taky mohl řadě uživatelů hodit: www.auto-veteran.cz/CITIZEN_modul_E67.pdf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marwin128 Odesláno 14. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2014 Ahoj,5.9.2014 jsem koupil nove hodinky Hamilton X copter za 22000. Bohuzel me prodavajici poslal jiny manual. Po nekolika reklamujicich emailech se divil k cemu ho potrebuji a novy neposlal. Poslal odkaz primo na firmu, ale tam taky neni! Nemel by ho nekdo z Vas v pdf. forme? Nebo aspon odkaz, kde by se dal stahnout?Predem diky za pomoc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Common Name Odesláno 11. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2015 Ahoj, tak jsem se stal štastným majitelem Protreků 3000 z Mywatcheshubu, ale ke 100% štěstí mi chybí cz návod. Mohu někoho z vás poprosit o něj ? díky moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se