B.F.G. Odesláno 30. července 2010 Nahlásit Odesláno 30. července 2010 Já si vždycky myslel, že když chci něco prodat, tak to musím mít. U luxusního zboží by to mělo platit dvojnásob. Čekat na takovéto zboží (které je notabene jinde dostupné ihned) je minimálně hloupé. Co tedy české zastoupení chce prodávat? Ono si dojet pro něco do Mnichova nebo Vídně v dnešní době není problém. Holt jsme pořád v lecčems chudí příbuzní... 2
Návštěvník YPO Odesláno 30. července 2010 Nahlásit Odesláno 30. července 2010 V 30. 7. 2010 v 17:03, 'B.F.G.' napsal: Já si vždycky myslel, že když chci něco prodat, tak to musím mít. U luxusního zboží by to mělo platit dvojnásob. Čekat na takovéto zboží (které je notabene jinde dostupné ihned) je minimálně hloupé. Co tedy české zastoupení chce prodávat? Ono si dojet pro něco do Mnichova nebo Vídně v dnešní době není problém. Holt jsme pořád v lecčems chudí příbuzní... V breitlingen zemi je těžké držet patery pateky skladem - ono to prostě stojí nějaký prachy, ale jedny by tam být mohly 1
Josef01 Odesláno 30. července 2010 Nahlásit Odesláno 30. července 2010 V 30. 7. 2010 v 16:49, 'lib' napsal: to se pak neni co divit, ze zkrachovala Fungovala spoustu let, víceméně krach bývá většinou řízený. 1
Onisan Odesláno 31. července 2010 Nahlásit Odesláno 31. července 2010 V 30. 7. 2010 v 15:42, 'Josef01' napsal: Já myslím, že vycházíš opravdu z pocitu a ne reality. Např. ve WdL jsem se ptal a řekli, že hodně se prodávají právě hodinky nad 100 tisíc. Neznám statistiku, kolik se prodá drahých hodinek, ale zas tak nezajímavý trh nebudeme, např. zkrachovalá Hybernia zaměstnávala 100 lidí. A když ten náš trh porovnáš s našimi sousedy? třeba Poláky nebo Němci? ..... jsme malý trh a výsledkem toho je, že je problém se vznikem a životem třeba odborných periodik, stejně tak jsme malý trh i pro hodinky tak to prostě je, ve světě se naše republička občas vejde do jednoho města :) nebo jedné spolkové země )
Návštěvník Tada Odesláno 1. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2010 Jen malé zjištění o situaci v Německu: Wempe Drážďany má čekací listinu na Rolex Daytona zhruba tak na 7 let. Pro ověřené zákazníky trošku kratší. 1 2
spiderer Odesláno 1. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2010 V 1. 8. 2010 v 13:37, 'Tada' napsal: Jen malé zjištění o situaci v Německu: Wempe Drážďany má čekací listinu na Rolex Daytona zhruba tak na 7 let. Pro ověřené zákazníky trošku kratší. Hmm asi jsou taky milovnici poradniku
kleofash Odesláno 1. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2010 Tak jste mi udělali celkem radost. Vůbec nemusím šetřit a stresovat se které hodinky koupím "až našetřím"... Stejně nikde žádné nemají.
Návštěvník Tada Odesláno 1. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2010 V 1. 8. 2010 v 19:24, 'kleofash' napsal: Tak jste mi udělali celkem radost. Vůbec nemusím šetřit a stresovat se které hodinky koupím "až našetřím"... Stejně nikde žádné nemají. No né, v klidu se můžeš zapsat na čekačku na Nautily, Daytony... Protože než je dostaneš, tak už na ně budeš mít dost a dost peněz. 1 1
kleofash Odesláno 1. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2010 V 1. 8. 2010 v 19:34, 'Tada' napsal: No né, v klidu se můžeš zapsat na čekačku na Nautily, Daytony... Protože než je dostaneš, tak už na ně budeš mít dost a dost peněz. Nebo mezitím třeba umřu a udělám radost někomu, kdo se zapíše později, co?
Hasňa Odesláno 1. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2010 Paradni vlakno. Idealni test pro noveho asistenta. "Mily Jiri, mam tady pro vas jeste posledni test vasich schopnosti. Libi se mi Nautily. Jedny bych si rad vzal tento vikend na golf. Postarejte se o to prosim. Jinak uz nemusite chodit."
safi Odesláno 1. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2010 Čekací lhůty jsou pro část zákazníků jedním z důležitých znaků skutečného luxusu. Ruku na srdce - ať už si kupuju obyčejná Seika nabo IWC za sto litrů, nejhezčí částí celého procesu je ta část před samotným okamžikem koupě. Celé to martýrium uvažování, vybírání, hledání a těšení zakončené návštěvou obchodu/cestou na poštu. 1 1
emte Odesláno 1. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2010 V 1. 8. 2010 v 20:13, 'safi' napsal: Čekací lhůty jsou pro část zákazníků jedním z důležitých znaků skutečného luxusu. Ruku na srdce - ať už si kupuju obyčejná Seika nabo IWC za sto litrů, nejhezčí částí celého procesu je ta část před samotným okamžikem koupě. Celé to martýrium uvažování, vybírání, hledání a těšení zakončené návštěvou obchodu/cestou na poštu. Tak toto plati akurat pre Pateky. Ale na Rolex, ktory vyrobi priblizne milion hodiniek rocne, sa to da aplikovat len velmi tazko. Bud skutocne nemaju kapacity na niektore modely, alebo silne preferuju ine trhy.
Cyber Odesláno 1. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2010 (upraveno) Maji kapacity, ale nechteji znehodnotit sve ikony. Zatimco zlaty DJ, nebo klasicky Suby maji vsude skladem, tak Daytony obzvlaste v oceli si drzi naprosto vyjimecny postaveni v ramci znacky, to je take duvod, proc nove z druhe ruky, jsou drazsi nez kolik stoji na krame, ale kde se na ne musi roky cekat. Upraveno 1. srpna 2010 uživatelem Cyber
Návštěvník Tada Odesláno 1. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2010 V 1. 8. 2010 v 20:40, 'Cyber' napsal: Maji kapacity, ale nechteji znehodnotit sve ikony. Zatimco zlaty DJ, nebo klasicky Suby maji vsude skladem, tak Daytony obzvlaste v oceli si drzi naprosto vyjimecny postaveni v ramci znacky, to je take duvod, proc nove z druhe ruky, jsou drazsi nez kolik stoji na krame, ale kde se na ne musi roky cekat. No Drážďanech říkali, že zákazníky selektují - že se snaží hodinky neprodávat spekulantům, kteří právě třeba ty Daytony obratem ruky prodávají o tisíc euro dráž. Zajímavé. 1 2
gas Odesláno 1. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2010 když jsem se ptal v carollinu na pan 312, tak mě slečna řekla, jo pane, na ně je pořadník a kolik lidí je v něm je interní informace, to samé mě řekla o Sub LV, které jsou u Bechyněho skladem ...
Cyber Odesláno 1. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2010 No to bych chtěl vidět naživo....jak Tadovi z Čech, vykládá, německy loajální prodavačka u Wempeho, jak selektují zákazníky, a jak poznají spekulanty A ted bych chtel jeste slyset tu o kuzlátkách,... 3
Návštěvník Tada Odesláno 1. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2010 V 1. 8. 2010 v 21:43, 'Cyber' napsal: No to bych chtěl vidět naživo....jak Tadovi z Čech, vykládá, německy loajální prodavačka u Wempeho, jak selektují zákazníky, a jak poznají spekulanty A ted bych chtel jeste slyset tu o kuzlátkách,... Tak mám na to svědka, ale věřit tomu nemusíš. Poznají to třeba tak, že ten člověk je napsaný na čekací listině všech poboček Wempe v celém rajchu. Si tam někdy zajeď, třeba Ti to taky povdědí. gas: No se asi bojí, že kdyby to nela interní informace, tak by agresivnější lidi s vyšší pořadovou číslicí, mohli likvidovat ty s tou nižší, aby se k hodinkách rychleji dostali 2 3
utrejch Odesláno 1. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2010 V 1. 8. 2010 v 21:53, 'Tada' napsal: Tak mám na to svědka, ale věřit tomu nemusíš. Poznají to třeba tak, že ten člověk je napsaný na čekací listině všech poboček Wempe v celém rajchu. Si tam někdy zajeď, třeba Ti to taky povdědí. gas: No se asi bojí, že kdyby to nela interní informace, tak by agresivnější lidi s vyšší pořadovou číslicí, mohli likvidovat ty s tou nižší, aby se k hodinkách rychleji dostali Dalsi hezka pohadka 1
Cyber Odesláno 1. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2010 (upraveno) V 1. 8. 2010 v 21:53, 'Tada' napsal: Tak mám na to svědka, ale věřit tomu nemusíš. Poznají to třeba tak, že ten člověk je napsaný na čekací listině všech poboček Wempe v celém rajchu. Si tam někdy zajeď, třeba Ti to taky povdědí. gas: No se asi bojí, že kdyby to nela interní informace, tak by agresivnější lidi s vyšší pořadovou číslicí, mohli likvidovat ty s tou nižší, aby se k hodinkách rychleji dostali No na mě je to daleko, , ale tam kde kupuju občas hodinky já, by takovou blbost z pusy před zákazníkem nevypustili, i kdyby to nakrásně byla i jen z desetiny pravda. Pokud si totiž rezervuješ Daytony, tak si je můžeš rezervovat třeba v Kárlmarkštatu jako Mykymaus von Postoloprty, a v Berlíně jako Trautenberg von Hájenka. Nikdo po Tobě nebude chít vysvědčení Tvojí matky z druhé třídy, že jsi to opravdu Ty. Takže pravda je podle mě taková, že východoněmecké Drážďany nejsou ani Mnichov, ani Frankfurt, a ty troje Daytony co tam za rok dostanou, prostě prodají tomu, komu se na čekací listině prostě dovolají. Apropo selekce je slovo, které od jisté doby Němci velmi neradi vyslovují.... Upraveno 1. srpna 2010 uživatelem Cyber 1
Návštěvník Tada Odesláno 2. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2010 V 1. 8. 2010 v 22:45, 'Cyber' napsal: No na mě je to daleko, , ale tam kde kupuju občas hodinky já, by takovou blbost z pusy před zákazníkem nevypustili, i kdyby to nakrásně byla i jen z desetiny pravda. Pokud si totiž rezervuješ Daytony, tak si je můžeš rezervovat třeba v Kárlmarkštatu jako Mykymaus von Postoloprty, a v Berlíně jako Trautenberg von Hájenka. Nikdo po Tobě nebude chít vysvědčení Tvojí matky z druhé třídy, že jsi to opravdu Ty. Takže pravda je podle mě taková, že východoněmecké Drážďany nejsou ani Mnichov, ani Frankfurt, a ty troje Daytony co tam za rok dostanou, prostě prodají tomu, komu se na čekací listině prostě dovolají. Apropo selekce je slovo, které od jisté doby Němci velmi neradi vyslovují.... Nojo, asi budu muset změnit lokál. Oni to neřekli takhle doslova. Z pusy vypustili to, že čekací listina je pro každého zákazníka jinak dlouhá a že její délka se odvíjí od jejih předchozí zkušenosti se zákazníkem. Nejspíš se asi mrknou do záznamů a hodinky dají tomu, kdo jim tam nechal v minulosti víc peněz... 1 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se