BlackSteel Odesláno 12. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2010 Je pravda, že co člověk, to názor a na Carollinum má leckdo pifku kvůli kontroverzní majitelce, hogo fogo adrese a taky občas nějaký negativní zkušenosti (pořadníky), ale těch obchodů s takhle širokým luxusním sortimentem tu máme jako šafránu a važme si, že je aspoň nějaká možnost vidět zde naživo hodinky top segmentu a občas si i nějaký koupit. Ty negativa jsou většinou o lidech a věřím, že i v tomhle časem (10, 20 let) budeme kompatibilní s vyspělým světem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 12. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2010 No je vidět, že všichni máte nějaký ten obchod s luxusním zbožím a víte, jak to chodí. Nemá smysl tady tím pádem něco vysvětlovat, protože každý tady má PP a Daytony v oceli z ciziny, kde mají lepší služby. Mohl bych se tady upsat a stejně tady bude za den asi 10 příspěvků od lidí, co evidentně mají buď vlastní obchod nebo si jezdí pro Rolexy do Norska, případně pro Pateky do Německa. :-) Každý tady kalkuluje s tím, co Carollinum má a nemá vystaveno, nakoupeno... a nebyl se evidentně podívat ani do výlohy. Teď se tedy budu jen koukat, jak si to tam mají zařídit. ;-) Pro mě jsi jen velkohubý trapák. Takže to beru, jako že odpovědět neumíš. Účastnil jsem se několik let prodeje luxusních kol a kdybych chtěl prodat rám za 100tisíc a neuměl ho zákazníkovi ukázat, tak by mě poslal tam, kde je pořád tma a šel pryč. Tak si prosím ty přízemní bláboly pro příště odpusť. 2 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 13. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2010 Pro mě jsi jen velkohubý trapák. Takže to beru, jako že odpovědět neumíš. Účastnil jsem se několik let prodeje luxusních kol a kdybych chtěl prodat rám za 100tisíc a neuměl ho zákazníkovi ukázat, tak by mě poslal tam, kde je pořád tma a šel pryč. Tak si prosím ty přízemní bláboly pro příště odpusť. Myslím, že jsme přehlédli ještě jeden aspekt, který je nutné vzít v úvahu - věrnost zákazníků a opakované návštěvy. Většina zákazníků si nekupuje jako první hodinky Pateky, ale postupně se k nim dopracovává. Pateky jsou jejich třetí-čtvrté hodinky. Pak čas ani cena nehraje až tak zásadní roli. Výhodou dlouhodobé věrnosti danému butiku je asi i bližší vztah s majitelem/ personálem i řada společenských akcí. Což mi připomíná: Kubson by nás všechny měl pozvat do hospody a zaplatit nám útratu Věrné zákazníky, nakupující pásky za 600 korun je nutné si hýčkat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 13. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2010 Musim souhlasit s B.F.G. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 13. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2010 Jak je ale pak možné, že profesionálně zde prodává hodniky pouze Kubson a to v podstatě jako vedlejšák, který ho ale ani po několika letech provozu neuživí? OT: díky díky, ale profesionálové jsou jenom jedni (Bodie, Doyle, Cowley) u nás to vedem jako rodinný podnik - garážový byznys a vedlejšák už to asi 2 roky není a živit musí! jinak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 13. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2010 OT: díky díky, ale profesionálové jsou jenom jedni (Bodie, Doyle, Cowley) u nás to vedem jako rodinný podnik - garážový byznys a vedlejšák už to asi 2 roky není a živit musí! jinak Sorry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 15. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2010 Hehe... http://www.tz-uk.com/forum/viewtopic.php?f=1&t=132176 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 15. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2010 Jen tak pro kontrolu: Jakej je teda ve skutečnosti cca rozdíl mezi cenou ocelovejch Dayton, na který se musí tak strašně čekat a cenou Dayton, který můžu koupit teď hned - třeba na ebay, chrono24 atd.? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Donuts Odesláno 15. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2010 Hehe... http://www.tz-uk.com...hp?f=1&t=132176 A pak, ze vsude ve svete jsou na tom lip. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 15. srpna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2010 A pak, ze vsude ve svete jsou na tom lip. No jak tak čtu ten tzuk, tak tam je to stejně jako u nás. Prostě jedni mají pořadníky a druzí mají skladem. Všecko je to opět o ochotě a schopnostech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 15. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2010 Ano, presne. Jedni makaji a prodavaji, druzi si vymysleji pohadky o luxusu, vyjimecnosti, mesicnim prachu a dvacetiletych poradnicich. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Donuts Odesláno 16. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2010 Akorat se moc tedy nepotvrzuje ten argument o te tradici a historii, Goldsmiths funguji 230 let. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 16. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2010 V sobotu jsem se ptal na Daytony v oceli u Wempeho ve Vídni, což mám z domu asi 120 kilometrů (tedy blíže než do Carollina).Byly skladem, ukázali mi je a byly ihned k odebrání. Ale chápu, že Systema to stejně nepochopí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 16. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2010 V sobotu jsem se ptal na Daytony v oceli u Wempeho ve Vídni, což mám z domu asi 120 kilometrů (tedy blíže než do Carollina). Byly skladem, ukázali mi je a byly ihned k odebrání. Ale chápu, že Systema to stejně nepochopí. Za kolik je prodávali? Za MSRP, která je tuším cca 7,600 EUR nebo za víc? Jsou AD, takže by to mělo být za doporučenou cenu, ale většina nabídek nových je přes 8,000 EUR. Celkově mám ale pocit, že časy pořadníků na Daytony končí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 16. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2010 Za kolik je prodávali? Za MSRP, která je tuším cca 7,600 EUR nebo za víc? Jsou AD, takže by to mělo být za doporučenou cenu, ale většina nabídek nových je přes 8,000 EUR. Celkově mám ale pocit, že časy pořadníků na Daytony končí. Cenu nevím, Viktore, neptal jsem se na ni. Jen jsem si nechal hodinky ukázat a zkusil je na ruku. Šlo mi spíše o info, zda jsou běžně k mání, či zda je na ně nějaký dlouhý pořadník, jak je v tomhle vlákně uváděno. Ale zase je pravda, že kdo jiný by je měl mít skladem, než Wempe, že. U čeho jsem strávil času více, než u Rolexek, byly právě hodinky Wempe. Moc se mi líbil model WG04 0005 s ručním nátahem. Turba od Wempeho taky nebyly špatný, ale cenově šly mimo moje možnosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paullus Odesláno 18. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2010 Tak tenhle thread mi vysloveně vyřešil problém. Do Carollina jsem odnesl svoje porouchané PP s tím, že po měsíci mi přišel výsledek diagnózy a navržená cena opravy. Ta sice převyšuje hodnotu většiny na Chronomagu prodávaných Breitling Chronomatů, ale zato trvá jenom půl roku, což je oproti 15 letům čekání na nové hodinky časový mžik. Takže raději opravu. Protože už však nejsem žádný mladík, raději jsem pořídil závěť, aby si vůbec někdo mohl ty hodinky z Carollina vyzvednout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 19. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2010 Tak tenhle thread mi vysloveně vyřešil problém. Do Carollina jsem odnesl svoje porouchané PP s tím, že po měsíci mi přišel výsledek diagnózy a navržená cena opravy. Ta sice převyšuje hodnotu většiny na Chronomagu prodávaných Breitling Chronomatů, ale zato trvá jenom půl roku, což je oproti 15 letům čekání na nové hodinky časový mžik. Takže raději opravu. Protože už však nejsem žádný mladík, raději jsem pořídil závěť, aby si vůbec někdo mohl ty hodinky z Carollina vyzvednout. Pokud vládneš němčinou, angličtinou nebo frančtinou, tak napiš rovnou do Pateku, jak se to má s tím servisem, třeba budeš příjemně překvapen. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paullus Odesláno 19. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2010 Pokud vládneš němčinou, angličtinou nebo frančtinou, tak napiš rovnou do Pateku, jak se to má s tím servisem, třeba budeš příjemně překvapen. Ta zpráva o délce opravy i její ceně je přímo od Pateků; Carollinum vystupuje jen jako prostředník. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mechano Odesláno 19. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2010 Ta zpráva o délce opravy i její ceně je přímo od Pateků; Carollinum vystupuje jen jako prostředník. Holt, každý svého štěstí strůjcem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sekhmet Odesláno 19. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2010 Holt, každý svého štěstí strůjcem. Mohu to chápat tak, že ty jako nezávislý hodinář (vyčteno z fóra) dokážeš nabídnout lepší podmínky při opravě jejich výrobku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se