Toams Odesláno 19. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2010 Mohu to chápat tak, že ty jako nezávislý hodinář (vyčteno z fóra) dokážeš nabídnout lepší podmínky při opravě jejich výrobku? pripadne tiez "lina huba, hole nestesti" ... ale mozno som zle pochopil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 19. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2010 Mohu to chápat tak, že ty jako nezávislý hodinář (vyčteno z fóra) dokážeš nabídnout lepší podmínky při opravě jejich výrobku? řekl bych, že minimálně ty platební určitě sorry že odpovídám za někoho jiného... ale podmínky bude mít výrobce vždy lepší než nezávislý hodinář, protože má většinou přístup k náhradním dílům a velkorysé vybavení dílen, ale taky si to nechá velmi dobře zaplatit! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 19. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2010 řekl bych, že minimálně ty platební určitě sorry že odpovídám za někoho jiného... ale podmínky bude mít výrobce vždy lepší než nezávislý hodinář, protože má většinou přístup k náhradním dílům a velkorysé vybavení dílen, ale taky si to nechá velmi dobře zaplatit! Nedostaneš se k náhradním dílům. Něco si sice čistě teoreticky můžeš vyrobit, ale to už pak nebudou originální pateky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 19. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2010 No sice trošku OT, ale pokud ta závada hodinek nebyla způsobena nějakým špatným používáním hodinek, tak by se měl Patek chytit za nos a opravit je zadarmo. Jestli ne, tak je to teda blbý... Na takhle drahý hodinky by měla bejt doživotní záruka. 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 19. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2010 No sice trošku OT, ale pokud ta závada hodinek nebyla způsobena nějakým špatným používáním hodinek, tak by se měl Patek chytit za nos a opravit je zadarmo. Jestli ne, tak je to teda blbý... Na takhle drahý hodinky by měla bejt doživotní záruka. ...a naopak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 19. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2010 ...a naopak. Jak? Nějak nerozumím co chtěl Milis říci a zajímá mě to. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 19. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2010 Jak? Nějak nerozumím co chtěl Milis říci a zajímá mě to. No sice hodně k tématu, ale pokud ta závada hodinek byla způsobena nějakým správným používáním hodinek, tak by se neměl Patek chytat za nos a neopravovat je jinak, než za peníze. Jestli ne, tak je to taky dobrý... Na levný hodinky by neměla bejt žádná záruka. Nic ať v tom Tada nehledá, není to dokonalý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 19. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2010 No sice hodně k tématu, ale pokud ta závada hodinek byla způsobena nějakým správným používáním hodinek, tak by se neměl Patek chytat za nos a neopravovat je jinak, než za peníze. Jestli ne, tak je to taky dobrý... Na levný hodinky by neměla bejt žádná záruka. Nic ať v tom Tada nehledá, není to dokonalý. Ale při správném používání hodinek by se závady moc vyskytovat neměly ne? Nebo leda že by Patek přistoupil na hru - dáváme záruku 2 roky, tak do dýl vydržet nemusí, což by ale znamenalo, že svět je definitivně v hajzlu 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BlackSteel Odesláno 19. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2010 Co na tom proboha budou tak dlouho opravovat? Jak dlouho trvá ruční výroba nových Pateků od píky? Standardní model určitě v řádu týdnů. A oprava pak trvá mnohonásobně dýl?! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 19. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2010 Co na tom proboha budou tak dlouho opravovat? Jak dlouho trvá ruční výroba nových Pateků od píky? Standardní model určitě v řádu týdnů. A oprava pak trvá mnohonásobně dýl?! Třeba mají v opravárenské dílně přetlak a nestíhají opravovat to, co se jim rozsypalo. 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 20. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2010 (upraveno) Tak jsem se byl posledni dva dny trochu projit po okoli a ke vsem tem kecum o tajemnem woodoo prodeje luxusnich hodinek, o dvacetiletych poradnicich, vyjimecnosti, a nutnosti podstoupit ocistec, nez je clovek hoden si navect pekne hodinky na ruku bych jen poznamenal, znovu, ze je to jen snuska kravin. Rolady ve vyloze na letisti v Amsterdamu a Pateky, pro nej i pro ni, ve vyloze na hlavni tride v Oslu. Vevnitr byly tytez hodinky i v jinych provedenich. Kseft v Haagu mel Rolady taky. Zda se, i z ostatnich zkusenosti se svetem za humny, ze je maji vsichni, krome jednech maniku v Praze a kolegy systemy. Upraveno 20. srpna 2010 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mechano Odesláno 20. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2010 Mohu to chápat tak, že ty jako nezávislý hodinář (vyčteno z fóra) dokážeš nabídnout lepší podmínky při opravě jejich výrobku? Z pohledu ceny a termínu opravy, zcela určitě. Nové pouzdro nebo číselník ovšem na skladě nemám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 20. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2010 (upraveno) Tak jsem se byl posledni dva dny trochu projit po okoli a ke vsem tem kecum o tajemnem woodoo prodeje luxusnich hodinek, o dvacetiletych poradnicich, vyjimecnosti, a nutnosti podstoupit ocistec, nez je clovek hoden si navect pekne hodinky na ruku bych jen poznamenal, znovu, ze je to jen snuska kravin. Ty rolady jsou ovsem v bilem zlate ... jen pro presnost ... Upraveno 20. srpna 2010 uživatelem utrejch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mechano Odesláno 20. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2010 Nedostaneš se k náhradním dílům. Něco si sice čistě teoreticky můžeš vyrobit, ale to už pak nebudou originální pateky. K náhradním dílům se dostaneš, sice obtížně ale dostaneš. A ke druhé části věty: mám několik zákazníků s PP kteří potřebovali, a vždycky byli velmi spokojeni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 20. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2010 Utrejch: Jo, to je jasny, ta cena je celkem vysvetlujici. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 20. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2010 Tak tenhle thread mi vysloveně vyřešil problém. Do Carollina jsem odnesl svoje porouchané PP s tím, že po měsíci mi přišel výsledek diagnózy a navržená cena opravy. Ta sice převyšuje hodnotu většiny na Chronomagu prodávaných Breitling Chronomatů, ale zato trvá jenom půl roku, což je oproti 15 letům čekání na nové hodinky časový mžik. Takže raději opravu. Protože už však nejsem žádný mladík, raději jsem pořídil závěť, aby si vůbec někdo mohl ty hodinky z Carollina vyzvednout. Nebolo povedané čo tým hodinkám je, ale pokiaľ je to oprava kvôli ktorej nevyhnutne nemusia k výrobcovi, oslovil by som autorizovaného servisného partnera, nie Carollinum. Napr. Habana vo Viedni. A možno by som sa ani nečudoval, keby to bolo takto rýchlejšie aj v prípade, že by to k výrobcovi ísť muselo.. čo si budeme nahovárať. I keď sa nezdržím komentára - 6 mesiacov je fakt zlý zlý vtip. Ak ani to nepomôže, potom už len zopakovať "každý svého štěstí..." .html"]Servisné stredisko PP USA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 20. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2010 Tak jsem se byl posledni dva dny trochu projit po okoli a ke vsem tem kecum o tajemnem woodoo prodeje luxusnich hodinek, o dvacetiletych poradnicich, vyjimecnosti, a nutnosti podstoupit ocistec, nez je clovek hoden si navect pekne hodinky na ruku bych jen poznamenal, znovu, ze je to jen snuska kravin. Rolady ve vyloze na letisti v Amsterdamu a Pateky, pro nej i pro ni, ve vyloze na hlavni tride v Oslu. Vevnitr byly tytez hodinky i v jinych provedenich. Kseft v Haagu mel Rolady taky. Zda se, i z ostatnich zkusenosti se svetem za humny, ze je maji vsichni, krome jednech maniku v Praze a kolegy systemy. Ty Daytony jsou v bílém zlatě, to neni až taková vzácnost, to ty ocelové v malém krámku v Norsku mě překvapily. Bílé zlato mají běžně i v New Yorku, někdy i růžové, ale ocel tam za výlohou není nikdy. A na pultě taky ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 20. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2010 (upraveno) Na cenu jsem se manika neptal, ale to neni problem. Priste se optam. On ten kramek neni zase tak maly. Je to nejvetsi odberatel Rolad v Norsku. Teda podle slov majitele. Ty na letisti se mi na te kuzi hodne libily, musim rict. Ale co me zaujalo nejvice, byly nove Explorery. Byly tam v jedne rade se SD a SDDS. Takova nenapadna lahudka. Mit datum, tak bych je uz asi mel. Fakt hodinky pro lidi s velkym perem, co si nemusi nic dokazovat, abych tak rekl. Proste idealni pro me. :-) Taky tam byl plne vybaveny kout s JLC. Velka Reversa se mi samo libila. Ale to neni zase tak tezke, ze ano. Upraveno 20. srpna 2010 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 1. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2010 Dnes mi přistál nový katalog ve schránce a vypadá to, že prodávají nebo v blízké době budou prodávat Lange & Söhne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 1. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2010 Dnes mi přistál nový katalog ve schránce a vypadá to, že prodávají nebo v blízké době budou prodávat Lange & Söhne Perfektní, zrovna to také čtu. Mít tři Top HH značky pod jednou střechou je naprostá paráda! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se