Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 14. 8. 2010 v 12:28, 'stando' napsal:

...no to zalezi od toho ,ci si bola na dovolenke pri mori.Co ta viedlo ku kupe tejto znacky, tohoto modelu v tomto prevedeni. Su desiatky hodin v podobnej cenovej relacii, uprave atd....preco prave tieto??? Kto ti pri vybere pomahal a radil....sup sem nejaky pribeh :)

Desitky hodin, jako jsou legendární Daytony, v PVD, a za stejný peníze ??? Muzu vedet jaký ? Daytony jsou podle mě, jen jedny !
Odesláno

Hej mas pravdu. Daytona je v tomto smere nieco extra, ale to vie iba uzky okruh ludi(chronomagori)<preto by ma zaujimalo co viedlo k nakupu konkterne tychto hodiek zakladatelku tohoto vlakna.

Odesláno
  V 15. 8. 2010 v 4:13, 'stando' napsal:

Hej mas pravdu. Daytona je v tomto smere nieco extra, ale to vie iba uzky okruh ludi(chronomagori)<preto by ma zaujimalo co viedlo k nakupu konkterne tychto hodiek zakladatelku tohoto vlakna.

Sám si v tý větě odpovídáš "Daytona JE něco extra" a já chtěla 1. Rolex, 2. Daytona, 3. celočerný, 4. ne běžně k vidění. Zbavila jsem se veškerých svých hodin a pořídila si tyto. A jsem naprosto ztotožněná s větou "Daytona jsou hodinky u kterých jsem si jistý, že jsou jedny z těch mých "definitivních", které nikdy za nic nevyměním - ani neprodám (jen přes mojí mrtvolu nebo totální kolaps peněženky)." z článku Rolex Cosmograph Daytona

• Dát hlas 1
Odesláno (upraveno)
  V 15. 8. 2010 v 10:28, 'yasmine' napsal:

Tadyyyyy je jeden z pokusů :-)

Škoda toho stínu.

Upraveno uživatelem B.F.G.
Odesláno (upraveno)
  V 15. 8. 2010 v 10:51, 'Kamil' napsal:

???

Just joke :)

Ok, trochu to rozvedu, občas je to asi těžký no. :) Prostě fórek, taková fotky by šla fakt těžko vyfotit s tím odleskem tak, aby hodinky pokud možno nevrhaly žádný stín. Peac a já už se budu krotit nooo. :)

Upraveno uživatelem B.F.G.
Odesláno
  V 15. 8. 2010 v 10:46, 'B.F.G.' napsal:

Škoda toho stínu.

:D Tak to mě rozesmálo. Není stín jako stín, tenhle je záměrný a dlouhý - slunce jej vrhá jenom ráno nebo k večeru, není to reklamní studiová fotka. Můžu poskytnou 1. lekci o fotografii ;)

Odesláno
  V 15. 8. 2010 v 11:09, 'yasmine' napsal:

:D Tak to mě rozesmálo. Není stín jako stín, tenhle je záměrný a dlouhý - slunce jej vrhá jenom ráno nebo k večeru, není to reklamní studiová fotka. Můžu poskytnou 1. lekci o fotografii ;)

Viz výše. Lekci bych fakt moc rád teda ale. ;-)

Odesláno

Pánové, tohle mi fakt uniká - nedůvěra, posměšky, poznámky - styďte se :sad01_anim: V cizině by všichni gratulovali a popřáli aby PVD vydrželo, u nás se několik stránek řeší kdo je "skutečným majitelem", zda to jsou fejky a podobně - no fuj! A ani ty nádherný fotky přirozeně nemohou ujít vašim "expertním zrakům" a něco se na nich najde (minimálně to, že jsou to ve photoshopu udělaný padělky). Je mi z toho opravdu smutno...

______________________________________________________________________________________________________________________________________

Hodinky jsou nádherné a fotky také :thumbsup_anim: Poměrně by mne zajímala ta antireflexní úprava na pouzdře a náramku, rád bych to viděl na živo, nějak si to nedovedu pořádně představit...

Gratuluju ke krásným a nevšedním hodinkám ;)

Odesláno

Kazdy zacatek na foru je tezky. O to radeji sem chronomagorka pak, az ji mistni vezmou za svou, bude chodit. Novy zak na internatni skole v Anglii taky neni hned respektovanym clenem mezi rvaci. A holka fakt nevypada na to, ze by si neumela vybojovat pozici mezi mistnima vlcakama. Myslim, ze to bude dobrej prirustek.

Odesláno

Harry, ja bych to tak cerne nevidel. Objevi se tu nova kocka (a to je fakt svatek), tak se hned vsichni mistni kocouri vyroji :). A kdyz ma na zapesti takovouhle pecku, tak pritahne pozornost jeste mnohem vic a to se bez poznamek a vtipku tezko obejde. Jasmina nevypada jako citlivka, ktera by hned brala do zajecich, takze pohoda, myslim.

K hodinkam gratuluju! Sice jde moda cernejch hodinek uplne mimo me, ale Daytony patri mezi kultovni zalezitosti a v portfoliu Rolexu maji svoje jasne nezastupitelne misto. Teda ja bych nesnesl pomysleni, ze jsou takhle zkazeny tou upravou :lol2:, ale uznavam, ze tohle chce vazne koule. A tim spis mi pada brada, kdyz si takovy kousek poridi osoba bez nich :). Takze si, jasmino, svoje hodinky uzivej, protoze je to fakt prdackej kousek! A ze jsou nenapadny a spousta lidi si jich hned na ruce nevsimne (narozdil treba od B.). Vzdyt to je jedna z hlavnich deviz Rolexu.

Odesláno (upraveno)

Samozřejmě gratuluji, i když od nováčka ta gratulace asi nebude mít takovou váhu..:sad01_anim:

Pokud by se sem daly hodit nějaké základní poznámky (pravidla) stran focení (hlavně hodinek samozřejmě) ; nebudu určitě sám, kdo za to bude rád... :smile_anim:

.... pentaxí zcadlovku mám připravenu a junghanzí přírůstek příštího týdne fotit určitě chci.. :wine:

..proč tropit zbytečné chyby..... (?)

Upraveno uživatelem Marfil
Odesláno
  V 15. 8. 2010 v 10:28, 'yasmine' napsal:

Tadyyyyy je jeden z pokusů :-)

Jsou nádherný :-) a písek jim sluší ! Když je vezmeš někdy na sraz, tak jde na mě věškerá Tvoje útrata :).
Odesláno
  V 15. 8. 2010 v 22:37, 'Cyber' napsal:

Jsou nádherný :-) a písek jim sluší ! Když je vezmeš někdy na sraz, tak jde na mě věškerá Tvoje útrata :).

Beru te za slovo, i kdyz ja moc nejim, pit ale obcas umim i dost :wine:

Odesláno

Prvni a hned poradna zkouska PVD, vzala jsem hodinama o kovovy ram dveri, resp byly mi na ne upusteny - nikde ani sramecek, jenom na ruce skrabanec :thumbsup_anim:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...