Rodkopf Odesláno 1. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2014 Ke konci videa - Here is Maserati, that`s a piece of shit! :D Garáž od společnosti nebožtíká Paula Walkera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honda6666 Odesláno 1. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2014 Zdravím pánovénemáte někdo z Vás osobní skušenosti s Mercedesem B 1,6 benzín/90KW/automat ? jde mi srovnání s naftou (dynamika ,spotřeba ) na nafťáky je spousta recenzí,ale na benzín jsem nic nenašeldíky J. klidně i SZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedan Odesláno 1. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2014 Zdravím pánovénemáte někdo z Vás osobní skušenosti s Mercedesem B 1,6 benzín/90KW/automat ? jde mi srovnání s naftou (dynamika ,spotřeba ) na nafťáky je spousta recenzí,ale na benzín jsem nic nenašeldíky J. klidně i SZ Ahoj,zajímalo by mne totéž, žena uvažuje o novém Mercedesu A. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 3. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2014 M3maniac:naprosta nadhera, hned jsem po nem zatouzil. Ceny hodne priznive, ale jednou v budoucnu pro srandu do garaze jako treti auto do rodiny, proc ne. na kolik te prijde servis za rok cca? Asi to nebude zrovna lace, vid? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 3. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2014 No ani se neptej, doufám ,že jsem si to už vybral na 5let dopředu...za poslední dva roky to jsou pěkný Daytony ale jsem pacoš a chci at je tip top. Turbo, almara, vstřiky, altík, všechny řemenice, komplet podvozek, komplet brzdy....webasto atd atd. Mám pocit, že víc se toho už posrat nemůže. Ale co taky čekat od 14let starýho auta a ted ji chce každej za kilo koupit , jen neví, že je v podstatě neprodejná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 4. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 4. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2014 (upraveno) hmm, to jsem cekal s tema opravama. Ale radost je priceless a vypada uzasne a zavidim ji vic nez tu M3ku.To joo, kilo bych za ni dal taky... Upraveno 4. února 2014 uživatelem uff Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 4. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2014 Jsem rozhodnutej, že zůstane v rodině až do konce......hledal jsem pěknej kus a dal za ni 8500 eur a dalších 8500 se do ni už vlezlo za cca 3roky takže nesmysl nesmyslů....manželka ho sice nenávidí, ale já ji to vše odpouštím, protože je sexy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 4. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2014 No rozhodne, byl bys blazen, kdyby ses ho ted zbavoval!!!Sexy je neskutecne, a vymazlenej youngtimer bude prvni meta po splaceni hypoteky.Vim, jsem nudnej koren, ale z principu nesnasim dluhy a nemuzu si pomoct... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 4. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2014 Asi si v sedumdesáti taky něco takovýho pořídím jako ty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 4. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2014 Myslíš mě ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas512 Odesláno 4. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2014 Myslíš mě ? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidC3 Odesláno 4. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2014 Tak 10tis km za náma a Toyota funguje na 100% a doufám ze dlouho bude.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jagman Odesláno 6. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2014 http://www.sportovnivozy.cz/50517-skoda-octavia-rs-rs20tdi-crmilotec tak oni se k tomu stáčení i přiznaj to už je ale fakt sranda kocourkov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 7. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2014 Proč? Vždyť naopak se přiznávají k tomu, že vykoupili auto se stočeným a uvádějí věci na pravou míru... Já chválím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 7. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2014 Tohle je jeden z mála autobazarů (možná jediný) kde bych něco koupil, byl jsem tam už vícekrát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 7. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2014 Víme proč... Auta tam mají fakt super, vždycky když jedu na Hatě, tak se stavím mrknout... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 7. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2014 Jo mazácí ví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 7. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2014 (upraveno) Uz vim . Melo mi to dojit Upraveno 7. února 2014 uživatelem KFL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 7. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2014 Neporadí mi někdo, jak je to s kvalitou druhovýrobních náhradních dílů třeba v Auto Kelly. Potřeboval bych zadní světlo na Toyotu Corollu 2006 a nechce se mi brát origo v Toyotě. Napadlo mě i ho zkusit vzít na vrakáči, ale ve finále nejlevnějc vychází druhovýroba třeba od Kelly. Berete tyhle věci, nebo origo je origo? A kdybyste někdo měl tip na dobrej Toyotí servis v Praze, co by uměl i dávat razítka do servisky, tak sem s ním. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se