CEGY Odesláno 6. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2014 clk gtr 6.9 V12612ps 775nm 1440kg vyrobené 25ksHm, tak to je jina... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jagman Odesláno 6. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2014 Martine todle auto létalo v Le Mans a to doslova myslím že od té doby mercedes v hlavní kategorii nezavodil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 6. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2014 Martine todle auto létalo v Le Mans a to doslova myslím že od té doby mercedes v hlavní kategorii nezavodil Ted uz si to vybavuju. V ty cerveny to ale vypadalo jako stavebnice Ferrari na platforme Pontiacu Fiero. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 6. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2014 Značka Hyundai šla vždy úplně mimo mě. S celou svojí modelovou řadou. Nicméně dnes byla u nás v háku vystavená nová Genesis a čuměl jsem na ní s otevřenou pusou. Na první pohled působí jako Jagu, bavor nebo tak... Nevim, kdo jim dělal design, ale z tý korejštiny skvěle vybočil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 6. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2014 Tak asi ne úplně všechny CLK Tak ale trochu sudnosti.. toto ma s CLK spolocne len tie tri pismena. A ze to je tiez hnusne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stepecken Odesláno 6. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2014 Tak ale trochu sudnosti.. toto ma s CLK spolocne len tie tri pismena. A ze to je tiez hnusne V takej dobe akej sa vyrobilo to sa už nebude opakovať Vyrobiť 25 áut za 1.5 mil USD len kvôli homologizacii FIA je utópia čias minulých Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 6. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2014 asi 30sekunda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 6. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2014 V takej dobe akej sa vyrobilo to sa už nebude opakovať Vyrobiť 25 áut za 1.5 mil USD len kvôli homologizacii FIA je utópia čias minulých jasne ale ja som myslel uplne bezne normalne CLK - ako sa kupuje frajerke k maturite Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 6. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2014 jasne ale ja som myslel uplne bezne normalne CLK - ako sa kupuje frajerke k maturitechcem byt frajerka.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 6. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2014 tak se otoč a předkloň... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 7. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2014 Kdyby to nebylo hyundai tak dobrý..kazí to ta značka na kapotěZnačka Hyundai šla vždy úplně mimo mě. S celou svojí modelovou řadou. Nicméně dnes byla u nás v háku vystavená nová Genesis a čuměl jsem na ní s otevřenou pusou. Na první pohled působí jako Jagu, bavor nebo tak... Nevim, kdo jim dělal design, ale z tý korejštiny skvěle vybočil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 7. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2014 tak se otoč a předkloň... ok, takze sme dohodnuty!CLK je uzasne auticko, v 2007 urobili pre mna jedinu moznu variantu znamu pod nazvom Black series....ak sa da, tak prosim v super stave,v ciernej farbe a tak max do 20.000 km a cestovny balicek Indulony! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 7. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2014 Kdyby to nebylo hyundai tak dobrý..kazí to ta značka na kapotěPřesně tak, takový hezky nafocený Mondeo.Ale prodávat se bude dobře, tak určitě..http://ekonomika.idnes.cz/hyundai-prodal-petinu-aut-sam-sobe-d5q-/ekoakcie.aspx?c=A141105_212700_ekoakcie_jj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 7. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2014 Apropo to nový Mondeo už ste ho někdo viděl naživo?Já jsem koukal na nějakej test a připadlo mi to takový jakože nic extra,čekal jsem po takový době našlapanou novinku...ale nevím třeba se mi to jen zdálo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 7. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2014 (upraveno) Tak ono se v USA prodává už nějaký dva roky a tady ho z nějakýho důvodu začli prodávat s takovymhle zpožděním, což na tom autě asi musí bejt znát. Já si ho prohlížel v tom USA vnější design se mi líbil, jinak nevim.. Mám ale dojem že to u Fordu s tim odkládánim celkem posrali a že proti novýmu Passatu nebude mít moc šanci. Určitě ne takovou, jako v minulý generaci. Upraveno 7. listopadu 2014 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klobadysek Odesláno 7. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2014 Značka Hyundai šla vždy úplně mimo mě. S celou svojí modelovou řadou. Nicméně dnes byla u nás v háku vystavená nová Genesis a čuměl jsem na ní s otevřenou pusou. Na první pohled působí jako Jagu, bavor nebo tak... Nevim, kdo jim dělal design, ale z tý korejštiny skvěle vybočil...Včera jsom ho viděl v Praze naživo, LEDky šajnily ja čert. Zepředu trochu maska z Audi (představte si tam 4 kruhy) ale ten znak alá Bentley jsem ve zpětným nedokázaL identifikovat, a ze zadu světla taky docela Audi. Hyundai to sice je, ale dojem to udělalo ne že né. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 7. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2014 Kdyby to nebylo hyundai tak dobrý..kazí to ta značka na kapotě..to tam právě vůbec to Háčko nemá..jsou tam křídla nebo co to je..viděl jsem to naživo v Laugariciu a musím říct, že jsem taky čuměl..ani jsem nevěděl, že je to Hjundéé.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 7. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2014 itak pod to se podepisuju jinak ale menim nazor na CLK jako auto pro paprdy, je to spis autak pro Fantomase Jak je mozny, ze to auto takhle vzletne??? To mi fakt hlava nebere... Tak ale trochu sudnosti.. toto ma s CLK spolocne len tie tri pismena. A ze to je tiez hnusne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 7. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2014 bedja: hodne genialni tah s tim zmizenim H, ja ho videt nazivo, tak si rikam, co je to za Bentley, fakt vypada dost dobre, to se musi nechat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 7. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2014 ..no mě to po odhalení, že se jedná o Hjundéé přišlo jako by dalo Casio pod napis Casio křídla z Breitlingu..nevím no..ale jinak design palec nahoru..to jako jo.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se