Přejít na obsah

Kdo čím jezdí

Doporučené příspěvky

Značka Hyundai šla vždy úplně mimo mě. S celou svojí modelovou řadou. Nicméně dnes byla u nás v háku vystavená nová Genesis a čuměl jsem na ní s otevřenou pusou. Na první pohled působí jako Jagu, bavor nebo tak... Nevim, kdo jim dělal design, ale z tý korejštiny skvěle vybočil...

post-9617-0-27358800-1415303061_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak ale trochu sudnosti.. toto ma s CLK spolocne len tie tri pismena. A ze to je tiez hnusne :)

V takej dobe akej sa vyrobilo to sa už nebude opakovať :)

Vyrobiť 25 áut za 1.5 mil USD len kvôli homologizacii FIA je utópia čias minulých

Odkaz ke komentáři

Kdyby to nebylo hyundai tak dobrý..kazí to ta značka na kapotě

Značka Hyundai šla vždy úplně mimo mě. S celou svojí modelovou řadou. Nicméně dnes byla u nás v háku vystavená nová Genesis a čuměl jsem na ní s otevřenou pusou. Na první pohled působí jako Jagu, bavor nebo tak... Nevim, kdo jim dělal design, ale z tý korejštiny skvěle vybočil...

Odkaz ke komentáři

Návštěvník maxigabrielg

tak se otoč a předkloň... :D

ok, takze sme dohodnuty!

CLK je uzasne auticko, v 2007 urobili pre mna jedinu moznu variantu znamu pod nazvom Black series.

...ak sa da, tak prosim v super stave,v ciernej farbe a tak max do 20.000 km a cestovny balicek Indulony!

Odkaz ke komentáři

Přesně tak, takový hezky nafocený Mondeo.

Ale prodávat se bude dobře, tak určitě..

http://ekonomika.idnes.cz/hyundai-prodal-petinu-aut-sam-sobe-d5q-/ekoakcie.aspx?c=A141105_212700_ekoakcie_jj

Odkaz ke komentáři

Tak ono se v USA prodává už nějaký dva roky a tady ho z nějakýho důvodu začli prodávat s takovymhle zpožděním, což na tom autě asi musí bejt znát. Já si ho prohlížel v tom USA vnější design se mi líbil, jinak nevim.. Mám ale dojem že to u Fordu s tim odkládánim celkem posrali a že proti novýmu Passatu nebude mít moc šanci. Určitě ne takovou, jako v minulý generaci.

Upraveno uživatelem Micey
Odkaz ke komentáři

Včera jsom ho viděl v Praze naživo, LEDky šajnily ja čert. Zepředu trochu maska z  Audi (představte si tam 4 kruhy)  ale ten znak alá Bentley jsem ve zpětným nedokázaL identifikovat, a ze zadu světla taky docela Audi. Hyundai to sice je, ale dojem to udělalo ne že né. 

Odkaz ke komentáři

..to tam právě vůbec to Háčko nemá..jsou tam křídla nebo co to je..viděl jsem to naživo v Laugariciu a musím říct, že jsem taky čuměl..ani jsem nevěděl, že je to Hjundéé.. :)

post-13651-0-79661100-1415352677_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

itak pod to se podepisuju :)

jinak ale menim nazor na CLK jako auto pro paprdy, je to spis autak pro Fantomase :D

Jak je mozny, ze to auto takhle vzletne??? To mi fakt hlava nebere...

Tak ale trochu sudnosti.. toto ma s CLK spolocne len tie tri pismena. A ze to je tiez hnusne :)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...