Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

Jsem se zakuckal smíchem teď v Autosalonu - expert František hodnotí Mustang 5l V8 " ...osmiválec má zvuk tak trochu jako vylágrovaný ložiska, ale asi to má tak bejt:lol2:

schalne som si to pozrel - boze to su neuveritelne trapny cloviecikovia.

ten v tom Porsche je neuveritelny...

Odesláno (upraveno)

Právě jsem ten Pepův slovní průjem na téma Mustang skouknul na webu. Pepo, Ty jsi ale strašný kikot. Na druhou stranu musím přiznat, že pro značku mám slabost, takže Pepo promiň, nejsi strašný kikot, ale pouze průměrný kikot pracující v TV Prima :-)

Upraveno uživatelem Bert
Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

Právě jsem ten Pepův slovní průjem na téma Mustang skouknul na webu. Pepo, Ty jsi ale strašný kikot. Na druhou stranu musím přiznat, že pro značku mám slabost, takže Pepo promiň, nejsi strašný kikot, ale pouze průměrný kikot pracující v TV Prima :-)

Suhlas a plus jeden!

mna pobavilo, ked testuju Rolls... to sa neda!!!

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

Laska, tak sa stretneme na D1 a uvidime, kto bude jouda

:-)

minule som ti odpovedal vo vlakne Sport

Odesláno

Až budu velký kluk tak budu jezdit s timto...s autem jezdí každý jouda! :)

To je asi Richarda  ne?

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

to viem, aj Civic to ma a je to pecka, das tam aj kolo....

Odesláno

Psa vozíme v Jazzu, má geniální zadní sedačky - jako v kině

Ja som sa s tým stretol v Honde City. Mimoriadne praktická vec, sa divím, že aj iní výrobcovia to takto neriešia. Aj keď je plné auto, dá sa pod zadné sedačky napchať príručná batožina, kabelky, pitie apod. a nezavadzia to.

Odesláno (upraveno)

Ini vyrobcovia by to tak aj radi riesili, ale nemaju registrovany ten patent na Magic Seats co ma Honda :)

edit: vyzaduje to aj trochu poprehadzovat konstrukciu podlahy atd, nadrz je tiez kdesi uplne inde nez v beznom aute..

Upraveno uživatelem instant
Odesláno

Jo jo Jazz je nečekaně prostorný šikovně vymyšlený vůz. Ani ta baterie v kufru nějak nepřekáží (je to hybrid). Čtyři ženské s tím odjedou na prodloužený wellness víkend, auto narvané báglama, sportovníma potřebama (a lahvema vína), v pondělí mrknu na palubní počítač a spotřeba 5,0 ...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...