montemar Odesláno 7. července 2015 Nahlásit Odesláno 7. července 2015 kamos si objednal passata, biturbo, plna naloz (krome topeni /nechapu/), cekat bude 8 mesicu.. ale to neni to hlavni, co me zarazilo.. pry, "budu jezdit za 5,3" ... no, chtel bych tomu verit tak, jako on...
Dali Odesláno 7. července 2015 Nahlásit Odesláno 7. července 2015 Co nový Jeep Grand Cherokee - pohodlný rodinný auto a manželka ocení dobrý výhled - V6 nebo V8
Josef01 Odesláno 7. července 2015 Nahlásit Odesláno 7. července 2015 Druhé porsche v baráku... Sousedi mně podpali dům, malomesto Jak jsme spolu naposledy mluvili - já bych tam nemohl bydlet, závidím Ti ty nervy, fakt!
Peta-Biker Odesláno 7. července 2015 Nahlásit Odesláno 7. července 2015 kamos si objednal passata, biturbo, plna naloz (krome topeni /nechapu/), cekat bude 8 mesicu.. ale to neni to hlavni, co me zarazilo.. pry, "budu jezdit za 5,3" ... no, chtel bych tomu verit tak, jako on...Frajer koupi faro za mega nebo kolik a pak resi, jestli jezdi za 5 a nebo 6,5? Ten byl dobrej takhle vo pulnoci.
montemar Odesláno 7. července 2015 Nahlásit Odesláno 7. července 2015 (upraveno) Frajer koupi faro za mega nebo kolik a pak resi, jestli jezdi za 5 a nebo 6,5? Ten byl dobrej takhle vo pulnoci.presne tak. edt.: tak urcite, kdyz da puldruhyho m za takovy auto, spotrebu resit nemusi.. na druhou stranu, o level vic zabavy pri absolutne stejnych nakladech poskytne 3.0 6v ... audi, bmw, mb.... a to premyslel i o superbu... Upraveno 7. července 2015 uživatelem montemar
Maxel Odesláno 7. července 2015 Nahlásit Odesláno 7. července 2015 napada nekoho volba ? atmosfericky benzin, V6, V8, do trech let stari, radeji do dvou, at jde doplatit zaruka, cena do mega bez DPH, resim auto pro zenu ... Dodge Charger? 2012-2013 by se mohl cenově vejít, navíc na našich silnicích to bude unikát.
Josef01 Odesláno 7. července 2015 Nahlásit Odesláno 7. července 2015 (upraveno) Já jsem přesně s tímhle jezdil minulý rok v USA, líbilo se mi to, ale deign MB to bohužel není Amíci prostě vnitřní design vozidel až na vyjímky neumí, ale z venku to maj pěkný. http://www.cargurus.com/Cars/2010-Dodge-Charger-Pictures-c21926 Upraveno 7. července 2015 uživatelem Josef01
Maxel Odesláno 7. července 2015 Nahlásit Odesláno 7. července 2015 Já myslel spíš toto Ale máš pravdu, interiéry nikdy nebyla silná stránky americkejch aut. Za to 6.4 HEMI, to je jiná pohádka. https://pictures.dealer.com/c/colliervillecdjcllc/0463/4862cc94d27ff2a6b27508b38b64a7c7x.jpg
enslow Odesláno 8. července 2015 Nahlásit Odesláno 8. července 2015 taxikari maju preto vacsinou mercedesi pretoze ina automobilka im take vyhody nedava. co viem tak mercedes dava na taxi auto zlavu zevraj az 50% a auto je na tu robotu aj prisposobene. cize vacsia bateria,predpriprava na taxameter. a samozrejme neznicitelne napravy a motor kde je hnane vsetko cez retaz. proste vsetko ma brutalne dlhu zivotnost.
Josef01 Odesláno 8. července 2015 Nahlásit Odesláno 8. července 2015 Ono to vychází ze zkušeností z Německa, na letišti snad ani nic jiného než Ečko nejezdí. Koukám, že v Praze je doprava horší než byla v červnu, asi se dovolená nekoná, jako tomu bývalo v předchozích letech.
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 8. července 2015 Nahlásit Odesláno 8. července 2015 pred par rokmi ma bol pozriet kamarat z Detroitu a ked vysadol v Nemecku na letisku, tak to bol pre neho obrovsky sok, ze ten pysny Mercedes, co tak vsetci zavidia susedovi na ich ulici je vlastne v Europe obycajny taxik! To bol jeho obrovsky zazitok. Potom ho uplne odrovnalo, ked som mu isiel predviest aj Budapest a colnik pri prechode do Madarska ( cez Sahy ) mu zobral pas a za cca 20 minut mu ho vratil s obrovskymi razitkami.A este - v Budapesti je spusta nahych Atlasov, ako podopieraju fasady tych starych domov, a to ze by v amerike neprezili rozne puritanske hnutia....
kaliw124 Odesláno 8. července 2015 Nahlásit Odesláno 8. července 2015 (upraveno) JJ. Nevim, jak udelat pouze nahled fotky. http://www.gdtm.net/MBimages/W124Taxi.htm Upraveno 8. července 2015 uživatelem kaliw124
StefanM Odesláno 8. července 2015 Nahlásit Odesláno 8. července 2015 Dnes som sa rozlucil s mojim kedysi vysnivanym autom, ktore som si kupil este pocas vysokej skoly. Fiat Coupe sluzilo styri roky bez vacsich problemov. Ten zvlastny pocit odide asi az s prichodom noveho auta, ktore sa hadam podari zaobstarat v nasledujucich dnoch. Ale zas budem musiet pustit kvoli tomu vacsinu hodiniek. Skratka zmiesane pocity.
Liqid Odesláno 8. července 2015 Nahlásit Odesláno 8. července 2015 Jít do Delty to chce velký srdce, přeju šťastnou ruku při výběru.
Josef01 Odesláno 8. července 2015 Nahlásit Odesláno 8. července 2015 Pustit kvůli autu hodinky, je stejný jako prodat děti do otroctví
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 8. července 2015 Nahlásit Odesláno 8. července 2015 kamaratka ma bielu Deltu, diesel, uz asi 4 roky a teraz ju chcela predat ( prve dieta), ale - ze nevie nic ine vymysliet, lebo ma aj obrovskeho psa a to vraj je na to ta delticka idealna, ze tam je vzadu nejaka velka lavica ( sedacka), kde si ten pes vklude lahne a ze i inych autach ta rovna zadna sedacka nie je...samozrejme, ze po Integrale som mal inu predstavu o Delte, ale teraz sa mi aj tato verzia paci, parkuje tu este jedna a tiez je pekna.( ok, ved vieme - vec vkusu, ale mne sa pacia taketo ulety a aj Juke, Soul, Brouk, Prowler,etccc....)
Josef01 Odesláno 8. července 2015 Nahlásit Odesláno 8. července 2015 Je taková rovnější, design auta z venku jde, uvnitř to je ale bída...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 8. července 2015 Nahlásit Odesláno 8. července 2015 hlavne ze pes ma veget
mondeo2 Odesláno 8. července 2015 Nahlásit Odesláno 8. července 2015 http://www.autoforum.cz/predstaveni/novy-mercedes-tridy-e-odhalil-sva-tajemstvi-umi-vic-nez-trida-s/
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se