Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

nastastie pre nas - cena je vyrazne nizsia a tak vieme poriesit pekne velke vybavene auto za cenu CLA

Jasně - já taky nekupuju nový auta.. Ale aby se dala koupit ojetina, musí jí nekdřív někdo koupit jako novou káru - a říkám si, která firma si může koupit auto drahý jako Audina a přitom to vypadá jak větší passat..

Odesláno

Jeremy: poznam cloveka ktory ma s partnermi vo firme dohodu (3 spolocnici) ze si nekupuju "premiove" auta aby neprovokovali. VW je schvalena znacka, rovnako ako mal v minulosti Insigniu za takmer 45 tisic. Neobhajujem ten dovod, len vysvetlujem. Kupuju nove auta.

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

No zas to netreba prehanat s tym porovnavanim - Phaeton nebolo zle auto (1st gen, o novom netusim) ale jeho jazdne vlastnosti neboli zrovnatelne s A8 - hlavny dovod - mnozstvo hlinika v A8 vs ocele vo Phaetone. Proste bol tazky a velmi komplikovany, realne stoji jeho prevadzka este viac ako A8. Pricom prave V10 TDi (a samozrejme tym aj R5 TDi) je jeden z najhorsich motorov co kedy VW vypustil do sveta. Majitelia Touaregov by vedeli rozpravat. Okrem ineho 90% servisov VW videlo Phaeton len na obrazku a s tym suvisi aj ich schopnost odservisovat motory ktore v inych VW nikdy neboli alebo su zriedkave. Nevravim ze je to zle auto (stale o 1st gen), ale A8 je inde.

ale ja sa ani nesnazim nejak to porovnavat - len o cene som hovoril a ta je prijemna!

jasne, ze V10 TDI bol megalomansky prepadak a tak to aj dopadlo...

ale 3.0 TDI je s mensimi upravami uz vsade ( A5, A6, A7, A8,  Q5, Q7,....... Porsche Macan, Tuareg, Panarema, Cayenne, ...

tu v ISR su na to pripraveny, vsetko mali skladom, co som chcel ci potreboval a nezabudajme, ze vela veci sedi z inych koncernovych aut 

Odesláno

V Německu se to prodává celkem dost a tak se sem dostávají spíše ojeté kousky. Slyšel jsem, že nový Phaeton se tu prý prodal pouze jeden, což mi přijde neuvěřitelné. V Číně Phaeton jde na "dračku" a tak výrobu nového modelu v Drážďanech pořád odkládají. Samozřejmě, prodej je vzhledem k ostatním koncernovým autům mizivý, Passatů a Golfů se za stejné období prodá 100x více (tedy 1 mil. ku 10 tis. ks).

Odesláno

Gabo - jasne, okrem toho 3.0TDi je z tych podarenejsich motorov. A celkom slusne to rozpohybuje aj tank ako Q7 (napriklad narozdiel od V8 benzinu ktory v tom aute moc nejde), podla mna naozaj velmi dobra volba do vsetkeho od A4 po Q7.

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

z miesta to nie je velmi drave, ale za pohybu necitim nejak tu veliku hmotnost a tie jazdne odpory vsetkych diferencialov, takze motor to celkom znasa, horsie je ostre zakruty a spomalenie

CLS ( najme ten stvorvalec 250 CDI) bol ovela ochotnejsi, a uz ani nehovorim o XF - to bol takmer sportak - ale zase komfort je tu lepsi

Odesláno

Zdar chlapy doma mám E46tku a myslím na prodej z vašeho pohledu jakou to má cenu na prodej 

Auto : BMW E46 330D 135KW RWD Manuál (5-kvalt) r.v.2001 222 tis Km, tempomat, navi (BMW mapy 2015), xenony, des.senzor, andělské oči, el.roletka, AAC (včera doplněná), DSC, vyhřívané přední sedadla, origo alu (letní + zimní pneu), zadní lampy po-face, přední bílé blinkry + boční led, tažné v TP (samozřejmě na autě taky :D ), fólie na oknech (ty bez TP), nové přední ramena, zadní uložení, turbo, elej.separator, nedávno brzdy(kotouče - desky - zadní trubky), 3 klíče + dokumentace 

Klidně do SZ

Nebo mi to rozmluvte chci náhradu Jimny  :clap:  :punk: 

post-12816-0-52136500-1436556613_thumb.jpg

Odesláno (upraveno)

Vzhledem k tomu, že něco podobného teď hledám, tak vím, že se cena motá okolo 100K.

Škoda tý nafty.

EDIT: cena v ČR

Upraveno uživatelem Tondaa73
Odesláno

Já mám právě představu 110-115Kč nevím o ničem co by ho právě čekalo, teda krom opravy jednoho parkovacího čidla. Dokonce to má sklápění sedaček z kufru.

Odesláno z mého Q10 pomocí Tapatalk

Návštěvník km.kmk
Odesláno (upraveno)

Asi to dám sem... Poraďte, nemůžu se rozhodnout... Originál?( černá) nebo tunning? (chrom)

Koupil jsem chrom a ten druhej debil ve mně furt říká...originál je originál...

post-959-0-46478400-1436592916_thumb.jpg

post-959-0-67395800-1436592922_thumb.jpg

Upraveno uživatelem km.kmk
Návštěvník km.kmk
Odesláno (upraveno)

Ahoj, za mě černá. Ten chrom mi tam vůbec nesedí.

No jako díky za názor, ale já ho vlastně asi vůbec nechtěl slyšet... teda v tvé verzi :suicide_anim:

Hm....tak to asi vratim....

Odesláno

Take bych dal prednost te cerne, proc to Ti pisal nebudu, neb jsi hned vzteklej:).

Návštěvník km.kmk
Odesláno

Take bych dal prednost te cerne, proc to Ti pisal nebudu, neb jsi hned vzteklej:).

nejsem... jen se nemuzu rozhodnout...to je jak s hodinkama...

Napis proc...

Odesláno

nejsem... jen se nemuzu rozhodnout...to je jak s hodinkama...

Napis proc...

Jak mam rad chrom, tak tady mi to nesedi. Nevim, jestli je to tou cernou barvou vozidla, nebo typem. Proste mi to prijde takove kolotocarske, na prvni pohled to zaujme, pak v tom vidim Kocku, Trisku....

Návštěvník km.kmk
Odesláno (upraveno)

Jak mam rad chrom, tak tady mi to nesedi. Nevim, jestli je to tou cernou barvou vozidla, nebo typem. Proste mi to prijde takove kolotocarske, na prvni pohled to zaujme, pak v tom vidim Kocku, Trisku....

Jo...presne mam ten pocit taky...

Uz jsem to vratil...

diky:-)

EDIT: Myslim ze na stribrnym by to jeste slo ale na te cerne je to jak pest na voko...

Odesláno

Jo...presne mam ten pocit taky...

Uz jsem to vratil...

diky:-)

EDIT: Myslim ze na stribrnym by to jeste slo ale na te cerne je to jak pest na voko...

Take mne to napadlo, ze k te stribrne by to slo lepe.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...