Jeremy Odesláno 17. března 2016 Nahlásit Odesláno 17. března 2016 Když to řešily holky, neni se čemu divit. Odesláno z mého PLK-L01 pomocí TapatalkPřesně, holky bych povolil jen v myčkách a v bikinách, ale k brzdám bych je taky nepouštěl..
geometr Odesláno 17. března 2016 Nahlásit Odesláno 17. března 2016 No třeba by to ženský uměly líp, než leckterej flink. Já když vidím některý mechaniky, tak bych se rozplakal.
montemar Odesláno 17. března 2016 Nahlásit Odesláno 17. března 2016 to jsou mýty.. v autorizovanych (nejen) servisech se flinkove uz nevyskytuji.. ani to technicky neni mozne
M3maniac Odesláno 17. března 2016 Nahlásit Odesláno 17. března 2016 hm...že by? at chceš nebo né, je mechanik a mechanik a to i dnes
panedge Odesláno 17. března 2016 Nahlásit Odesláno 17. března 2016 Přesně, holky bych povolil jen v myčkách a v bikinách, ale k brzdám bych je taky nepouštěl..No jo psal jsem to v rychlosti a udelal jsem hrubku jak magor no:-)
Jeremy Odesláno 18. března 2016 Nahlásit Odesláno 18. března 2016 No jo psal jsem to v rychlosti a udelal jsem hrubku jak magor no:-)V pohodě, to odchytíme my, grammar nazi!
Trojan Odesláno 18. března 2016 Nahlásit Odesláno 18. března 2016 "Pětatřicetiletý řidič BMW zaměstnal ve čtvrtek hasiče a policisty, když se rozhodl, že si zkrátí cestu do Prahy přes les. Nedaleko Chlumce nad Cidlinou zapadl a od rozpáleného motoru chytlo listí a následně celé auto. Škoda byla vyčíslena na 600 tisíc korun."
Jeremy Odesláno 18. března 2016 Nahlásit Odesláno 18. března 2016 "Pětatřicetiletý řidič BMW zaměstnal ve čtvrtek hasiče a policisty, když se rozhodl, že si zkrátí cestu do Prahy přes les. Nedaleko Chlumce nad Cidlinou zapadl a od rozpáleného motoru chytlo listí a následně celé auto. Škoda byla vyčíslena na 600 tisíc korun."By mě vcelku zajímalo, co na to pojištovna :-D
Trojan Odesláno 18. března 2016 Nahlásit Odesláno 18. března 2016 Nic. Jel mimo schválené silnice a na to se pojištění nevztahuje, takže smůla :-D Píšu z telefonu.
M3maniac Odesláno 18. března 2016 Nahlásit Odesláno 18. března 2016 Nic. Jel mimo schválené silnice a na to se pojištění nevztahuje, takže smůla :-D Píšu z telefonu.Takže když ti auto zhoří u rybníku na rybách tak ti nic nedaj? tomu se mi nechce věřit....To stejný jsi na chalupě a stojíš u sebe na louce.....Na okruhu je to krom Nordschleife jasné,ale že by kdekoliv mimo silnici?
Trojan Odesláno 18. března 2016 Nahlásit Odesláno 18. března 2016 Takže když ti auto zhoří u rybníku na rybách tak ti nic nedaj? tomu se mi nechce věřit....To stejný jsi na chalupě a stojíš u sebe na louce.....Na okruhu je to krom Nordschleife jasné,ale že by kdekoliv mimo silnici?Z idnes.czPovinné ručení platí jen při provozu na běžných komunikacích. Pokud autem vjedete na polní cestu či do dvora firmy a tam vás někdo nabourá (navíc je-li dvůr veden v katastru jako manipulační plocha), pojišťovna viníka nic neuhradí. V tu chvíli jste totiž na soukromém pozemku, kde zpravidla nejsou žádné značky, neplatí tam pravidla provozu na pozemních komunikacích (hlavní, vedlejší silnice) a za špatné parkování či nerozsvícená světla nemůžete dostat pokutu od policie. Výjimkou je pouze místo - areál za závorou, do kterého majitel pouští motorová vozidla vjíždějící z komunikace, které je pak považováno za veřejnou komunikaci. Příklad: Podobně může vaše auto přijít k úhoně, když jedete třeba na houby a zaparkujete na okraji lesa. Když se vrátíte s plným košíkem, najdete poškrábaný bok auta a viník je samozřejmě pryč. Rada: V takovém případě vám za škodu odpovídá přímo řidič, který vás naboural. Pokud nevíte, kdo vám škodu způsobil, nezbude vám než auto opravit na vlastní náklady. Píšu z telefonu.
Jeremy Odesláno 18. března 2016 Nahlásit Odesláno 18. března 2016 Jaasně, ale povinné ručení se nerovná havarijní pojištění. Jen neznám z hlavy obvyklé výluky..
Trojan Odesláno 18. března 2016 Nahlásit Odesláno 18. března 2016 Zbytečný se dohadovat ale tohle je třeba Allianz: "Pojistnou událostí je vždy nepojízdnost pojištěného vozidla nebo jeho nezpůsobilost k provozu na pozemních komunikacích (dále jen ?nepojízdnost?) způsobená: a) havárií, pokud k ní došlo při střetu vozidla (tedy při události, která působí na vozidlo bezprostředně, zvnějšku, náhle a mechanicky) na pozemní komunikaci; poruchou vozidla, jehož stáří ke dni počátku pojištění nepřesáhlo 11 let od data prvního uvedení vozidla do provozu, pokud k poruše došlo při provozu vozidla na pozemní komunikaci." Píšu z telefonu.
M3maniac Odesláno 18. března 2016 Nahlásit Odesláno 18. března 2016 Tak to mi přijde jako uhozený......jak jsem psal, je hromada míst kde ( které nejsou vedeny ) jako komunikace, pokud si přece pojistím auto proti vandalismu a někdo mi ho na houbách, na chalupě na zahradě objede klíčem je to stejnej vandal jako na D1. Jestli přijedu na chalupu a stojím vedle chalupy na travnaté ploše na své travnaté ploše, protože u spousty chalup není označené parkoviště a auto mi od nějakého zkratu v el.instalaci zhoří nedostanu nic? Bavím se o hav.pjištění all risk...
Trojan Odesláno 18. března 2016 Nahlásit Odesláno 18. března 2016 Já nevím kluci, já bych na to prostě moc nesázel no Třeba tu je někdo z pojišťovny...
geometr Odesláno 18. března 2016 Nahlásit Odesláno 18. března 2016 Tak to mi přijde jako uhozený......jak jsem psal, je hromada míst kde ( které nejsou vedeny ) jako komunikace, pokud si přece pojistím auto proti vandalismu a někdo mi ho na houbách, na chalupě na zahradě objede klíčem je to stejnej vandal jako na D1. Jestli přijedu na chalupu a stojím vedle chalupy na travnaté ploše na své travnaté ploše, protože u spousty chalup není označené parkoviště a auto mi od nějakého zkratu v el.instalaci zhoří nedostanu nic? Bavím se o hav.pjištění all risk...Tak to nemusíš chodit tak daleko. Co garáž na vlastním pozemku? Třeba 15 metrů za plotem od ulice.
kloubik Odesláno 19. března 2016 Nahlásit Odesláno 19. března 2016 Dneska prijemne prekvapil kolega, jdeme vecer z prace a v garazich koukam ze ma 635CSi a pouziva ho jako daily driver. Musim si domluvit projizdku. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
TLD Odesláno 19. března 2016 Nahlásit Odesláno 19. března 2016 To je krasa. To se jeste delaly pekny auta. Paradni bawec.
Návštěvník km.kmk Odesláno 19. března 2016 Nahlásit Odesláno 19. března 2016 Novy rodinný mazel... svezení super. A prý se nekrade. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se