Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

.... me to dneska nabizeli z Autotechnologi... ten Most. Za bura vlastnim autem, za osmicku s instruktorem, pripadne pujcej A45 amg... nebo Pragu R1 ci jak se to jmenuje.... pokud ovsem bude odpovidajici teplota tlak a rosny bod... nevim no nejak me to neoslovuje... moje V12 s klasickym automatem by tam jela furt stejne jako kdekoli jinde, do A45 jsem si sedl jednou a pak me daval dohromady fysioterapeut... ja v tom okruhu nevidim zadnou pridanou hodnotu... :-/

Odesláno (upraveno)

Tak jednu obstarožní v70 v dýzlu s půlmíčem na tachecu bych taky dovalil. To už jako vypadá na volvo geronto sraz. KFL: eMku neber, nebud hajzl :D

Ed: typo.

Upraveno uživatelem nividic
Odesláno

.... me to dneska nabizeli z Autotechnologi... ten Most. Za bura vlastnim autem, za osmicku s instruktorem, pripadne pujcej A45 amg... nebo Pragu R1 ci jak se to jmenuje.... pokud ovsem bude odpovidajici teplota tlak a rosny bod... nevim no nejak me to neoslovuje... moje V12 s klasickym automatem by tam jela furt stejne jako kdekoli jinde, do A45 jsem si sedl jednou a pak me daval dohromady fysioterapeut... ja v tom okruhu nevidim zadnou pridanou hodnotu... :-/

Taky jsem ten email dostal a byl to pro mě impulz. Chtěl bych někdy zkusit své auto pořádně odzkoušet, na běžné silnici mám prostě velké zábrany a potenciál auta jsem zatím využil tak možná na 15%.

A samozřejmě je podstatná ta část potkání se, poklábosení o hodinkách, autech, ženskejch...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno (upraveno)

Tak jo, měním to na sraz Volv v dýzlu. Ale na ruce pořádný hodinky! Armani, Gant nebo tak něco!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Tak to si mně napiš, V60 fnaftě bez fofr klacku :D (jo a počipu, takže valí slušně!)

Armani ani Gant nemam, ale zkusim poprosit otce, jestli by mi nepučil jeho Festiny ; kor kdyby dorazil Frantík třeba, by byl určitě rád.

Upraveno uživatelem Maxel
Návštěvník Jagman
Odesláno

Já taky klidně Jágo nevezmu ale 190E sportline by se svezla :)

Odesláno (upraveno)

Kedy mi ju pustíš?

Podle mě, už ji pustil a to před Vánocemi, na BMW foru ;)

Upraveno uživatelem semi001
Odesláno

Cao Duri :-) ozaj uz je prec , tu bolo 150 vela tak sla za 180 + 20 za druhe pary styling 37 na ebay :-) Nez som ju pustil tak sem do nej jeste 30 pustil a dal k ni nove dily asi za 30k.Bohuzel na ni nebylo misto :-(

Odesláno

Tak to si mně napiš, V60 fnaftě bez fofr klacku :D (jo a počipu, takže valí slušně!)

Armani ani Gant nemam, ale zkusim poprosit otce, jestli by mi nepučil jeho Festiny ; kor kdyby dorazil Frantík třeba, by byl určitě rád.

Kde jsi to nechal vočipovat? Máš odbržděno, nebo jen nalito?
Odesláno

K pronájmu okruhu - vzhledem k tomu, že to nějaký ohlas vzbudilo, jdu zjistit jak je to s termíny a dostupností. Pokud bude něco k mání, tak založím extra vlákno a hodím sem informaci.

Odesláno

S malým trocha toho zimního dovádění, už to vypadalo i na traktůrek, malej slzy v očích ale houpáním vpřed vzad jsme to dali :-) Juchuuu, krásná zima, luxus.

post-364-0-06182500-1484922392_thumb.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...