Návštěvník dabelM Odesláno 31. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2017 (upraveno) Tak RS6 ma opravdu krasny zvuk, tak stejne i RS4... Dnes ma nekdo asi vanoce :-) já bych se asi posral to vezt na plataku :-) Kolega takhle normálně vozí klientům Lambo a Ferrari na servis do Vídně Upraveno 31. ledna 2017 uživatelem dabelM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedwine Odesláno 31. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2017 230k ti stačí na sportove svezeni? Zena ma ten 3 po v silnejsiej verzii v mlku ako tak tam to staci.. Podla mna ten motor do kupe je slaby..aspon "4 liter"..:-)ML je trochu ina kategoria,vahovo, zameranim, tam ani 3liter nazaruci sportove zvezenie... Teraz som mal na vikend GLE350d , nevravim ze to bolo lenive, no moc drave sa mi to tiez nezdalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedwine Odesláno 31. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2017 Můj první Medvěd. E350 CDI V6 230 koní. Sportovní svezení ale zároveň super pohodlný vůz. Ok, vzadu se nedá moc sedět a do kufru lednici nedám, ale to mě vůbec netrápí Gratulujem, moc pekny povoz! To mas pekny bonus, ze je aj pohodlne. Ja to o mojom kupatku povedat nemozem ani omylom )) Co si jazdil predtym? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin.L Odesláno 31. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2017 ML je trochu ina kategoria,vahovo, zameranim, tam ani 3liter nazaruci sportove zvezenie... Teraz som mal na vikend GLE350d , nevravim ze to bolo lenive, no moc drave sa mi to tiez nezdalo Hlavne to ma asi o 50k viac a nejak pri suw nepotrebujes sportovu jazdu. GL mam v amg, no zbytocne pre zmenu, no neodolal som.. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr72 Odesláno 31. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2017 Nemá na zimáky Za oných čias keď predstavovali prvé Gallardo tuším v roku 2003 tak bola možnosť si kúpiť zimné gumy od Pirelli ručne vyrezávané za 200 000 Kč ale pravda dneska je všetko inak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 31. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2017 No jestli to auto stojí 14mega tak to asi vychází.... Apak je to o opicích a banánech atd....Ale že to má někdo jen na léto a nechce to zasolit,proč ne. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vjace Odesláno 31. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2017 Myslím, že i mezi námi jsou petrolheadi, kteří mají auta jen na suché a sluncem zalité silnice a do těch sr**ek by se svým mazlikem nevyjeli. A to se bavíme o autech s cenovkou o řád menší. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 31. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2017 Ja bych se teda dost divil kdyby s novm SVckem jezdil v zime nekde po D1... Ale je hodne lidi co jezdi na zimakach s lambem v zime, dokonce se dela i nejaka lambo winter academy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metvis Odesláno 31. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2017 Gratulujem, moc pekny povoz! To mas pekny bonus, ze je aj pohodlne. Ja to o mojom kupatku povedat nemozem ani omylom ))Co si jazdil predtym? Předtím jsem jezdil skoro dva roky Mazdou 6, r.v.11/2013, combi, výbava revolution top, obsah 2,2l nafta. I přesto,že byla o 3 roky novější než Medvěd, ten jízdní komfort byl o dost horší. Z toho jsem byl dost překvapen - od cupé jsem očekával, že ucítím každý hrbol, ale není tomu tak. Poměně vtipný je i to, že s Éčkem mám nižší dlouhodobou spotřebu i přesto, že je to V6 a třílitr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MR1990 Odesláno 31. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2017 a to potom asi ani BMW 740LE (2017) nie je premiové auto ? či ? tiež to ma len 4 valčeky Ani nahodou. Top motor 4 valec? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 31. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2017 a to potom asi ani BMW 740LE (2017) nie je premiové auto ? či ? tiež to ma len 4 valčekyAk je pre najvyssiu radu BMW 4-valec to najlepsie co ponukaju tak sa obavam ze to nieje dobra sprava. Skor si myslim ze si si poriadne neprecital co som napisal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 31. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2017 (upraveno) Minimalne Audi aj Mercedes maju stale v ponuke 4 valce, 6 valce, 8 valce (10valce) aj 12 valce... fakt je na tom uz aj BMW tak zle?Myslim ze nie, no Volvo ano. Upraveno 31. ledna 2017 uživatelem eskimak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neuromancer Odesláno 31. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2017 F30 LCI 330d, Msport, xdrive, my na drsném severu čtyřkolku občas potřebujeme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MR1990 Odesláno 31. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2017 Volvo má úplne inú filozofiu ako BMW. Vsadili všetko na jeden motor a ten majú vymakaný. Prémiovosť je podľa mňa, nie prvotne otázka motorizácie ale pohodlia, komfortu jazdy, výbavy atď... Ak je pre najvyssiu radu BMW 4-valec to najlepsie co ponukaju tak sa obavam ze to nieje dobra sprava.Skor si myslim ze si si poriadne neprecital co som napisal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 31. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2017 Tomu rozumiem, no obavam sa ze bez motora su aj a premiovostou nahrani...Ak by to bolo vyrazne lacnejsie ako ine premiove znacky tak nepoviem nic, ale toto je podla mna labutia piesen Volva. A to mam tie auta celkom rad, no nezavisle od filozofie - v pre auto typu XC90 mat najviax 4valec ich uplne diskvalifikuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedwine Odesláno 31. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2017 Předtím jsem jezdil skoro dva roky Mazdou 6, r.v.11/2013, combi, výbava revolution top, obsah 2,2l nafta. I přesto,že byla o 3 roky novější než Medvěd, ten jízdní komfort byl o dost horší. Z toho jsem byl dost překvapen - od cupé jsem očekával, že ucítím každý hrbol, ale není tomu tak. Poměně vtipný je i to, že s Éčkem mám nižší dlouhodobou spotřebu i přesto, že je to V6 a třílitr To je super ze si takto spokojny, je to dane rozdielom tried, -aj ked je medved starsi, musi jazdit lepsie tak vela stastnych km, bez poruchy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedwine Odesláno 31. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2017 Hlavne to ma asi o 50k viac a nejak pri suw nepotrebujes sportovu jazdu. GL mam v amg, no zbytocne pre zmenu, no neodolal som.. :-)Chcel som tym povedat ze jeho kupatko aj so slabsim motorom ako ma tvoja zena v ML moze poskytnut ako tak sportovu jazdu, a v ML to nezachrani ani silnejsi motor (co vlatne aj ty tvrdis ze SUV nie je o tom) . Takze aby som to zhrnul a vratil k zaciatku-vykon co ma v tom kupe sam o sebe nevylucuje sportovejsie zvezenie (samozrejme nezrovnavat so sportovimi autami) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedwine Odesláno 31. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2017 GL mam v amg, no zbytocne pre zmenu, no neodolal som.. :-)No.. co ti poviem ... ultra pecka... ked musis, tak musis.. ale zase na druhu stranu ked mozes, preco nie? PS. Vidim ze ste Benz family, tak sa spytam ako ste spokojny co sa tyka poruchovosti/servisu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jagman Odesláno 31. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2017 Když jsem se já zeptal na servis to bylo keců Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sch7 Odesláno 31. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2017 Dnes Praha - Brno (rano) Brno - Praha (odpoledne) a musím říct ze Škoda Superb 4x4 vážně dobře svezení. Jsem rad ze jsem si tu 4x4 vzal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se