lloffass Odesláno 26. března 2018 Nahlásit Odesláno 26. března 2018 No začíná se to na cestách mezi dědinama docela rojit
didi986 Odesláno 27. března 2018 Nahlásit Odesláno 27. března 2018 Takéto niečo vlastním ja, zatiaľ veľká spokojnosť
mikymik Odesláno 27. března 2018 Nahlásit Odesláno 27. března 2018 Hezký! To je zadní strana produktového katalogu, ne?
Hasňa Odesláno 27. března 2018 Nahlásit Odesláno 27. března 2018 Akce kulový blesk. V pondělí jsem prodal Forester do Košic, v úterý testnul Levorga a dnes ho dovezl domů. Jsem magor, ale pořád vzpomínám na Lego GT, takže zvítězilo srdce před rozumem. Rohlík ve tváři to vytváří a o tom to je. BTW Já věděl, že mám nakoupit chronologa do foroty. Lepit se bude zítra. Za kolik jezdíš?
roura74 Odesláno 28. března 2018 Nahlásit Odesláno 28. března 2018 Za kolik jezdíš?Podle PP pod devět, ale dle tankování necelých 10. Nicméně zatím jsem nejel nic delšího kromě převozu z Prahy. Očekávám posun pod 8 i díky letňákům, co jsem včera přezul.
busdriver Odesláno 28. března 2018 Nahlásit Odesláno 28. března 2018 A jak si spokojenej oproti forestru? Furt tajně čekám na nějakou minirecenzi
roura74 Odesláno 28. března 2018 Nahlásit Odesláno 28. března 2018 A jak si spokojenej oproti forestru? Furt tajně čekám na nějakou minirecenzi Nejsem nějakej recenzet, mám najeto teprve tak 1500 km, ale spokojenej jsem moc. Porovnávat s Foresterem to moc nejde. Jsou to dvě úplně odlišný auta, který dělí 10 let. Forestera jsem měl navíc ve výbavě holobyt + winterpacket, i když tenkrát stál novej skoro stejně jak dnes rok jetej Levorg.Když jsem se rozmýšlel nad novým autem tak Levorga jsem vyřadil hned na počátku, v podstatě jsem o něm ani neuvažoval. Měl jsem v hledáčku zase Froestera, pak Scouta, Outback a trochu mě škádlila hybridní RAV4.No a nakonec jsemu Levorga skončil a zatím nelituju. Jsou tam samozřejmě věci kvůli kterým jsem ho nechtěl. Malá světlá výška, tvrdej podvozek a hlavně turbína. Světlá výška a podvozek jsou na houby hlavně kvůli posledním sedmi km domů a z domu, kde je cesta totálně na kaši. Tam trpím s každou ránou od podvozku. Na Foresteru i na Tribece je to prostě o každoroční výměně kostí a občas i jejich pouzder, takže tady to bude nejspíš taky. Od včera mám 18" letňáky, místo 17" zimáků tak to bude ještě větší kostitřas.Turbína bude trpět krátkýma cestama do civilizace kdy prvních 7 km jedem z kopce a auto se pořádně zahřeje až těsně před parkováním po skoro dvaceti km.Jinak mě kromě standartních věcí co jsou dnes všude jako start-stop,TPSM, downsizingovej motor se zvukem splašenýho vysavače, zase tak nic moc nevadí. Teda ještě elektrická sedačka bez paměti u nejvyšší výbavy, s iphonem blbě komunikující systém Starlink a plasty náchylný k poškození. Motor by pár koní navíc taky snesl, ale proti foresteru je to výrazně svižnější. Tohle auto mít japonskej dvoulitr co se tu nesmí prodávat, tak je to pecka.Co se mi líbí tak je design celýho auta, uvnitř je víc prostoru než by člověk čekal, dobře se mi sedí v sedačce, CVT jsem nikdy neměl, ale jsem s ním spokojený taktéž. ANi nemám potřebu k řazení používat pádla. Uvnitř je i docela tichý až na nějaký občasný lupnutí, na který nemůžu zaboha přijít z čeho je. Co je pecka tak Eye-sight systém (kromě hlídání pruhů, který jde vypnout a je vypnutý i při dalším nastartování). Vždycky jsem tyhle věci ulehčující řízení vnímal jako ponižující, ale je to hodně návykové. Zatím jsem neměl příležitost jet delší cestu po dálnici, ale i na poskakování na světlech, třeba v Olomouci je to super. Nikdy jsem neměl LED světla a musím říct, že proti xenonům je to zase o fous dál. Dokonce i automatický přepínání dálkových funguje slušně, bliklo na mě za celou dobu snad jen jedno auto.Co se týče jízdních vlastností tak na lepších cestách je to pecka. Auto drží jako přibitý, jen na nějakou víc sportovnější jízdu tam nejsou koně. Legacy GT co jsem měl, bylo jiný kafe. Tam ale zase byla strašně pomalá převodovka. Když jsem odmáčkl dvakrát dolů, tak jsem se ještě stihnul napít než přeřadila. ;-) Sníh jsem zkusil bohužel jen jednou a to jen v pár zatáčkách, ale auto drží a je docela problém ho do kopce utrhnout i s vypnutou elektronikou, protože ta se stejně při větším smyku znovu zapne.Říká se, že Subaru je diagnóza a asi je to pravda. Ale jsem rád, že jsem nešel třeba do Scouta, kterej byl asi nejvážnější konkurent ke všem Subaru. On pohled na oktávku by mě asi tak netěšil. I když v zásadě proti nim nic nemám a ze Scoutem jsem v práci najezdil přes 200k km za mnohem nižších provozních nákladů, než mám se subarama s mnohem menším nájezdem.
busdriver Odesláno 28. března 2018 Nahlásit Odesláno 28. března 2018 Nejsem nějakej recenzet.. Cha a pak taková obsáhlá recenze! Děkuju
ava Odesláno 28. března 2018 Nahlásit Odesláno 28. března 2018 Nemá někdo ponětí co je to za ikonu? Manželka se půjčila auto na víkend, omylem zavolala na SOS linku (naštěvovala zrcatko) a nějak rozvsvitila tuto ikonu o který nevim co signalizuje. Díky Sent from my iPhone using TapatalkJe to ikona Mercedes ME. Majitel vozidla má zapnuté sledování vozidla, online vidí kde auto jezdí, parkuje a vidí ujetou vzdálenost, spotřebu atp. Může auto na dálku odemknout, zapnout nezávislé topení, pokud má ve výbavě. To, že zavolala nevadí. Ikona už svítila stejně před tím.
didi986 Odesláno 28. března 2018 Nahlásit Odesláno 28. března 2018 (upraveno) Hezký! To je zadní strana produktového katalogu, ne? no jasné Upraveno 28. března 2018 uživatelem didi986
Návštěvník Zmizík Odesláno 28. března 2018 Nahlásit Odesláno 28. března 2018 no jasné To auto jede 120, nikdo ho neřídí a není tam nafta. Hezká fotka.
Hasňa Odesláno 28. března 2018 Nahlásit Odesláno 28. března 2018 Podle PP pod devět, ale dle tankování necelých 10. Nicméně zatím jsem nejel nic delšího kromě převozu z Prahy. Očekávám posun pod 8 i díky letňákům, co jsem včera přezul.Jo, to je to, co říkají ostatní. Na osm zapomeň. Levorg jezdí za těch menších 10. Ale je to nádherné auto s parádním interiérem. To bych si nechal líbit.
roura74 Odesláno 28. března 2018 Nahlásit Odesláno 28. března 2018 Jo, to je to, co říkají ostatní. Na osm zapomeň. Levorg jezdí za těch menších 10. Ale je to nádherné auto s parádním interiérem. To bych si nechal líbit.Jj od kluků ze subarufanklubu vím že ta spotřeba je o dost vyšší než Subaru píše. Ale vzhledem k tomu, že najedu max 20k ročně je mi to celkem jedno. No a v porovnání s manželčinou Tribecou, je Levorg skoro hybrid. :-)
Frostie Odesláno 28. března 2018 Nahlásit Odesláno 28. března 2018 Jj od kluků ze subarufanklubu vím že ta spotřeba je o dost vyšší než Subaru píše. Ale vzhledem k tomu, že najedu max 20k ročně je mi to celkem jedno. No a v porovnání s manželčinou Tribecou, je Levorg skoro hybrid. :-)JJ, kámoš měl Tribecu 3,6, jezdil ostře a uváděl cca 18 l/100...
roura74 Odesláno 28. března 2018 Nahlásit Odesláno 28. března 2018 JJ, kámoš měl Tribecu 3,6, jezdil ostře a uváděl cca 18 l/100...Jezdí s ní paňmáma asi 45 km za den. Podle PP je tam teď 14,6 l, takže realita bude tak 15,5. Ale vozí děti a takovej dvoutunovej tank je pro bezpečnost k nezaplacení.
Frostie Odesláno 28. března 2018 Nahlásit Odesláno 28. března 2018 Jezdí s ní paňmáma asi 45 km za den. Podle PP je tam teď 14,6 l, takže realita bude tak 15,5. Ale vozí děti a takovej dvoutunovej tank je pro bezpečnost k nezaplacení.O tom žádná.
ciro Odesláno 28. března 2018 Nahlásit Odesláno 28. března 2018 Dnes vyplatená záloha Yaris 1.5 automat pre dcéru-je happy.
Jiří_99 Odesláno 28. března 2018 Nahlásit Odesláno 28. března 2018 Ale vozí děti a takovej dvoutunovej tank je pro bezpečnost k nezaplacení.Naprosto souhlas. Měli jsme Focus. Přišla nehoda, auto KO. Nikdo ani škrábnutí, díky bohu. Měli jsme půjčených několik osobáků, ale moje drahá polovička měla docela problém jezdit a to i jako spolujezdec. Hrozně se lekala a vůbec se bála. Pak se podařilo a nyní máme MB R, W251, 3,0 V6. Má to tuším 2,2t a ten pocit bezpečí je k nezaplacení. Když jsme jeli první jízdu a já viděl že se ani nehne, pohodlně si sedí a povídá mi jakoby nic, i když přišly "krizové" situace, jako shluk aut ve více pruzích, kamiony apod. u kterých se bála, bylo vymalováno. A co mě se týče, to auto je fakt super. Takže nebylo co řešit.
AndyAaron Odesláno 29. března 2018 Nahlásit Odesláno 29. března 2018 Pocit bezpeci je k nezaplaceni. Ale hmotnost muze byt trosku dvousecna. Kdyz dojde ke srazce s mensim autem, tak jsi ve vyhode. Pokud narazis do pevne stojici prekazky, tak je vetsi hmotnost spis na skodu. Kazdopadne preju, aby se nic takoveho nestalo
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se