Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník km.kmk
Odesláno

Dekuju zmiziku zes to sem dal. at si kazdy udela o tvem hrdinstvi usudek sam. Diky moc.

proc hrdinstvi? Jen proto,ze se s tebou nechce bavit, ze mu za to nestojis, tak je srab? Nebo lepe receno,abys me hned nechytl za slovo, neni hrdina?
Návštěvník Ondra
Odesláno

Dekuju zmiziku zes to sem dal. at si kazdy udela o tvem hrdinstvi usudek sam. Diky moc.

Prece by ses nepral se zenou... :)

Odesláno

Keď je ten Hradec take malé mesto, tak je pravdepodobne, ze sa m4 a Mustang stretnú na svetlách.

Inak je to taká mala výstraha pre všetkých čo čiastkovo zverejňujú svoju identitu a neuvedomujú si, ze v prípade nesúhlasu alebo glosovania sa na vás zavesí nejaký kreten a bude sa chcieť stretnúť.

Odesláno

Ja už se neperu kluci. Neni mi 20 ani 30 ani 40. Toho se naš internetový hrdina opravdu bat nemusi.

A jen pro formu: ja nezačal s rejpanim kdo koho namaže na chleba.

A nemam takove EGO jako "majitel firmy" :))))

Takze se v podstate bavim na pláži ale už na to hazim bobek a jdu do vody. 27st.azuro jen klasicky trochu vic fouka.

Krasny den vsem. Láskajestejněfajn :)

Odesláno (upraveno)

No ty kráso. Láska už si z nás zas dělá legraci, to je takovej jeho styl...  Nejdřív ten nákup, pak ty kola a teď tohle. To jsem zvědavej, co z toho vyleze... možná ani nic.

Upraveno uživatelem geometr
Odesláno

Sibir: vsak jsi postoval obrazek a dal jsem Ti za pravdu: svolavačka na turbiny.

Vše ofiko a jak uz to tady nekdo psal. Museli se ty stary turba odeslat do Mnichova.

Geo: nedelam si legraci. Nastesti jsme 15 dni mimo ČR tak mi to nevadi byt bez auta.

A zavody na semaforech? To si myslim neni potreba ani komentovat...

Odesláno

Sibir: vsak jsi postoval obrazek a dal jsem Ti za pravdu: svolavačka na turbiny.

Vše ofiko a jak uz to tady nekdo psal. Museli se ty stary turba odeslat do Mnichova.

Geo: nedelam si legraci. Nastesti jsme 15 dni mimo ČR tak mi to nevadi byt bez auta.

A zavody na semaforech? To si myslim neni potreba ani komentovat...

Já to myslím s nadsázkou a ne ve zlým, páč ty Tvé eskapády s autem..., jak to tu dycky líčíš... Je to takovej šrumec a příběh se průběžně vyvíjí. No jak píšu, takovej Tvůj styl :-)

Odesláno

Ale jak jsem psal. Sibir me vyhecoval s M3 za což jsem mu moc vdečny a pak M3 maniak mi pomohl (taky dobrej ostravsky borec)

Srumec byl kdyz prodavajici otevrel garaz a vykoukla na me ta barva...pak nastartovani. Emoce :)

Sibiř: co piješ vubec? Musime to srovnat pane :)

Odesláno

Toto je zveřejnění soukromé komunikace a je to tady zakázané. Ale seru na to. :D

Princi Chronoslave, mam rad Tvuj jizlivy a specificky humor, proto absolutne nechapu, kde isi ztratil svuj nadhled a ragujes na laskovy prispevky ( at uz jakkoliv ne/pravdive )

fakt jak zakomplexovany duchodce. 

Proste si koupil krasnou M3, kterou bych si treba mohl koupit taky, ale nemam na to koule, takze si ve vlaknu Kdo cim jezdi zaslouzi respekt. Jestli jsou jeho kamosi mechanici takovi strelci, ze by podelavali BMW, tak jak napsal Koveras ( ktery je videt vi, o cem mluvi ), se jim to urcite vymsti...

Keď je ten Hradec take malé mesto, tak je pravdepodobne, ze sa m4 a Mustang stretnú na svetlách.

:D to by taky mohl byt smutny konec tohoto pribehu

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...