John_Lenon Odesláno 13. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2018 (upraveno) Tak jsem se teď byl podívat a auto drží tlak. Od neděle stojí a bez jakýhokoliv pohybu. Takže je to ještě záhadnější, než předtím. Musim to někam dát. Má tu někdo někoho šikovnýho? Praha a okolí? Upraveno 13. prosince 2018 uživatelem John_Lenon
MKR Odesláno 14. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2018 (upraveno) Moco: Ad nálepky - teď jsem prelepoval firemní, venku to ani nezkoušej, minimálně vyhřívaná garáž, fén, delší nehty, pevný nervy, lihový čistič na zbytek lepidla a hodně štěstí a trpělivosti. Někdo to dělá napařovací žehličkou - samozřejmě ne na lak, ale pára dělá divy. Já si to jen zkoušel a pak to stejně odvezl do reklamky - to je nejlepší řešení - pokud mají na to mašinu, tou to napaří a jde to dolů jedna báseň. Jinak Tě z toho šlehne. Edit: promiň jsem idiot, četl jsem nálepky, ne označení vozu - jsem nemocnej nemyslí mi to - beru zpět vše výše Upraveno 14. prosince 2018 uživatelem MKR
Pavelpu27 Odesláno 14. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2018 Já zas budu potřebovat sundat zbytek z bývalého držáku mobilu z palubky. Taky zatím nevím, jak na to
hedonista Odesláno 14. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2018 Tak jsem se teď byl podívat a auto drží tlak. Od neděle stojí a bez jakýhokoliv pohybu. Takže je to ještě záhadnější, než předtím. Musim to někam dát. Má tu někdo někoho šikovnýho? Praha a okolí?Hele a nedělá to to auto v nějakém režimu nebo po nějaké době samo a schválně?Nám si MBéčko po nějaké době samo lehne.
John_Lenon Odesláno 14. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2018 Hele a nedělá to to auto v nějakém režimu nebo po nějaké době samo a schválně?Nám si MBéčko po nějaké době samo lehne.Za tu dobu, co to mám, to nikdy neudělalo. Takže fakt nevim. Na netu jsem nikde nic nenasel. Odesláno z mého SM-G950F pomocí Tapatalk
Pavelpu27 Odesláno 14. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2018 Za tu dobu, co to mám, to nikdy neudělalo. Takže fakt nevim. Na netu jsem nikde nic nenasel. Odesláno z mého SM-G950F pomocí TapatalkJá bych zkusil pročíst manuál. Známej měl asi třetí porsche a pořád nadával, že když to nechá dýl stát, že se mu vybije baterka a ani to nejde odemknout. Přitom v manuálu je jasně napsaný, že když auto dýl stojí, tak se odpojí vše, vč. centrálu a pak se musí odemknout klíčkem a teprve po zastrčení do zapalování auto "ožije".
CEGY Odesláno 14. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2018 Ja kdyz mel Citroena XM, tak se taky vzdycky vyfouk.
Gres Odesláno 14. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2018 (upraveno) U XM to je normalni, po delsi dobe se kapalina vraci zpatky do kouli, nemela klapky, nebo jak se tomu rikalo, treba C5 uz je mela a ta si uz nesedala. Ale jinak XM je svym zpusobem hrozne pekny auto... Upraveno 14. prosince 2018 uživatelem Gres
CEGY Odesláno 14. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2018 U XM to je normalni, po delsi dobe se kapalina vraci zpatky do kouli, nemela klapky, nebo jak se tomu rikalo, treba C5 uz je mela a ta si uz nesedala. Ale jinak XM je svym zpusobem hrozne pekny auto...Pred tejdnem jsem koukal do inzerce a jeste jich par je a stojej zatim malo. Za par let budou na urovni CX. Jako youngtimera bych ho bral.
Murphy97 Odesláno 14. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2018 Ja kdyz mel Citroena XM, tak se taky vzdycky vyfouk.Kez by to fungovalo i na pupek
Tom4 Odesláno 14. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2018 Kez by to fungovalo i na pupekMno když si představím že . . . U XM to je normalni, po delsi dobe se kapalina vraci zpatky do kouli . . .. . . se objem pupku přesune do koulí . . . tak mě při té představě normálně bolí pytlík
Gres Odesláno 14. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2018 Ale to funguje jen u starsich rocniku, po faceliftu a nastupnicky modely se toho bat nemusi
lloffass Odesláno 14. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2018 Ale to funguje jen u starsich rocniku, po faceliftu a nastupnicky modely se toho bat nemusiMyslíš podvozek nebo pupek?
Gres Odesláno 14. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2018 (upraveno) Me z toho vypadl nejak :-), takze to bylo smerem k obavam v prispevku nademnou a putujicimu obsahu :-) Jelikoz jsou tu urcite vsichni mladici, nekteri sice uz dele, tak jsou obavy neopravnene. Upraveno 14. prosince 2018 uživatelem Gres
moco Odesláno 15. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2018 (upraveno) Výsostné znaky nasazeny Upraveno 15. prosince 2018 uživatelem moco
BlackPanter Odesláno 17. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2018 Chlapi, vybírám dvojkovýho Superba a jsem z toho dost unavený. Můžete názorov? pomoci? Chci sedana a spíš manuál, dále spíš benzín. Rád bych asi nejlepší motor 3.6, ale ten je jen s DSG. Mám z DSG obavu, dvěma kamarádům se to vysralo, kolegovi tady taky. Co do toho vybrat?
denyhami Odesláno 17. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2018 (upraveno) Ahoj ,Mám dvojkový Superb přes dva roky, mám 2litr 125kw s DSG a za tu dobu co ho mám sem najel asi 210tis km a měním akorát každých 15tis km olej a teď sem udělal preventivně setrvák v dsg..+ klasika brzdy , destičky jinak nic a vše tam je ještě původní... kupoval sem to s nájezdem 150tis km a teď mám cca 360tis.. takže za mě bych se dsg nebál.. kdybych nejezdil dálky a neřešil spotřebu tak určitě vezmu tu 3,6 Upraveno 17. prosince 2018 uživatelem denyhami
semi001 Odesláno 17. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2018 Chlapi, vybírám dvojkovýho Superba a jsem z toho dost unavený. Můžete názorov? pomoci? Chci sedana a spíš manuál, dále spíš benzín. Rád bych asi nejlepší motor 3.6, ale ten je jen s DSG. Mám z DSG obavu, dvěma kamarádům se to vysralo, kolegovi tady taky. Co do toho vybrat?http://www.vw-club.cz/viewtopic.php?t=321421 tady něco k pročtení, sice se baví o CC , ale ten motor je stejný i když tam někdo zmiňuje úbytek výkonu, na svém Superbu..Pokud nemá málo najeto a neznáš to konkrétní auto, nešel bych do toho ..
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se