Murphy97 Odesláno 1. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2020 Bydlim na vesnici v domku, jen me fakt zajima, kde si kdo sam myje auto, kdyz ne na mycce. Zeny stribrne auto oplachnu cas od casu na ulici jen wapkou a cistou vodou a houbou, pac to je na to skvela barva....
Cess Odesláno 1. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2020 Používáte v zimním období nějakou ochranu hliníkových kol v podobě keramiky nebo vosku?
Tom4 Odesláno 1. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2020 před 1 minutou, Murphy97 napsal: Bydlim na vesnici v domku, jen me fakt zajima, kde si kdo sam myje auto, kdyz ne na mycce. Zeny stribrne auto oplachnu cas od casu na ulici jen wapkou a cistou vodou a houbou, pac to je na to skvela barva.... Já.
African Odesláno 1. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2020 Díky za rady kluci, zítra se do toho opřu V JAR jsem přijel, přiběhl černoch a už makal, jó to ti Vám byli časy...auto furt jak ze škatulky
Murphy97 Odesláno 1. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2020 Vo tom mi vypravej. V Sofii rucni automycka pred par lety v prepoctu za kilo....
Cess Odesláno 1. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2020 Hlavně nesmíš propadnout mytí auta jako hodinkám. Potom trvá mytí auta celý den a doma na tebe koukají jako na ..... .
Murphy97 Odesláno 1. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2020 před 4 minutami, Tom4 napsal: Já. Co?
M3maniac Odesláno 1. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2020 před 3 minutami, Murphy97 napsal: Bydlim na vesnici v domku, jen me fakt zajima, kde si kdo sam myje auto, kdyz ne na mycce. Zeny stribrne auto oplachnu cas od casu na ulici jen wapkou a cistou vodou a houbou, pac to je na to skvela barva.... Wau no já si ho rád umyju u toho domku když mám čas a je počasí. Je zvláštní jak se taková běžná věc zdá někomu nepochopitelná Ale jak jsem psal minule , 80% lidí vjede do kartáčů a jsou happy
M3maniac Odesláno 1. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2020 Murphy to je běžná věc u lidí co mají své auto rádi
Tom4 Odesláno 1. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2020 před 3 minutami, Murphy97 napsal: Co? Si meju auto. Kýbl, houba a tak
M3maniac Odesláno 1. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2020 Murphy má asi hodně vysokou funkci na to aby si vypucoval a umyl auto sám Kdybys byl afri v JARu dáš povel černochovi no
Murphy97 Odesláno 1. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2020 @M3maniac @Tom4 Chlapi, asi sem se blbe vyjadril, sorry, jsem lama a kdyz to po sobe ctu, ani se nedivim, ze ze me delate blbce a cloveka, ktery nechape, ze maji lidi radi sva auta a ze kartacove mycky nejsou jediny zpusob myti... Rucni myti chapu, ptal jsem se z duvodu te autokosmetiky/samponu, myti "na ulici", odtekani bordelu do kanalu a pripadneho vlivu na prostredi.
Irwinek Odesláno 1. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2020 před 2 minutami, African napsal: Díky za rady kluci, zítra se do toho opřu V JAR jsem přijel, přiběhl černoch a už makal, jó to ti Vám byli časy...auto furt jak ze škatulky Hele, ať koupíš co koupíš, vždycky se najde někdo, kdo Ti řekne, že to stojí za vyližkapsu a lepší je...…, takže si kup co se Ti bude pozdávat a jediná rada asi je, že to nejlevnější nebývá to nejlepší a k autu nejšetrnější. Já třeba semtam používám kosmetiku Meguiars, občas umeju kola ale i Sonaxem - záleží na tom, kolik mám času a jak moc je auto špinavé. No a rada poslední, nikdy neukazuju své výsledky profíkům, závislákům, detailistům,.....
M3maniac Odesláno 1. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2020 Murphy jakože pozdechaj ryby v Bečvě? ty vole to jako tvůj fotřík, děda nebo soused nikdy nemyl auto před barákem? Ptal jsi se jako kdyby to bylo něco o ufónech a létajícím talíři
Tom4 Odesláno 1. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2020 (upraveno) Já věděl že to bude chyták, jseš poťouchlej (to byl kompliment) Osobně meju obyčejným autošampónem, o kterém tuším že to má daleko i k tomu čím se meju já co se chemie týká, hydroxid co je na mytí trouby je proti tomu šílená srajda, ostatně postřik na kola je zředěný hydroxid. Teče to do mýho kanálu, my co nemáme obecní kanalizaci si hledíme toho co si pouštíme do vlastní čističky. Asi bych řekl že když máma vezme do lesku kuchyň tak kýbl vody po vytírání a další udělají podobný efekt jako já když meju auto. Pravda, nemeju často většinou to řeší wapka. Wapka je taky domáci, Kärcher K5 Ted jsem zvědav na Reneho odpověď když sem dává fotky těch svých masin v lesku Edit, aha tak byl rychlejší a tak nějak jsem ji věděl dopředu Upraveno 1. listopadu 2020 uživatelem Tom4
Murphy97 Odesláno 1. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2020 Jasny ze myli. Taky palili travu na zahrade, plasty v kamnech a pneumatiky o carodejnicich. Zejtra si nejdriv na zkousku na ulici umeju hlavu nemeckym Alpecinem a kdyz na me nikdo neprijde, tak v utery umyju i auto. Tak na to asi zapomeneme, kdyz se ani repete nepovedlo, no. V kazdym pripade dik
Murphy97 Odesláno 1. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2020 před 7 minutami, Tom4 napsal: Já věděl že to bude chyták, jseš poťouchlej (to byl kompliment) Osobně meju obyčejným autošampónem, o kterém tuším že to má daleko i k tomu čím se meju já co se chemie týká, hydroxid co je na mytí trouby je proti tomu šílená srajda, ostatně postřik na kola je zředěný hydroxid. Teče to do mýho kanálu, my co nemáme obecní kanalizaci si hledíme toho co si pouštíme do vlastní čističky. Asi bych řekl že když máma vezme do lesku kuchyň tak kýbl vody po vytírání a další udělají podobný efekt jako já když meju auto. Pravda, nemeju často většinou to řeší wapka. Wapka je taky domáci, Kärcher K5 Ted jsem zvědav na Reneho odpověď když sem dává fotky těch svých masin v lesku Diky
African Odesláno 1. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2020 před 1 minutou, Murphy97 napsal: Jasny ze myli. Taky palili travu na zahrade, plasty v kamnech a pneumatiky o carodejnicich. Zejtra si nejdriv na zkousku na ulici umeju hlavu nemeckym Alpecinem a kdyz na me nikdo neprijde, tak v utery umyju i auto. Tak na to asi zapomeneme, kdyz se ani repete nepovedlo, no. V kazdym pripade dik U mě je základ že daný produkt nesmí mít původ v Číně a je maximálně šetrný k životnímu prostředí
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se