Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 2 minutami, Snehulak54 napsal:

Stačí umejt bezkontakně a pak následně vysušit. Pak nemusíš používat kartáč. Já to tedy ještě pak přejedu detailerem :)

Toto stačí jen když je auto jen lehce zaprášené. Když jezdíš měsíc tak bezkontaktně to nikdy dobře neumeješ😉

Odesláno

Dobře, tak já příště obětuju 20s tomu, že vyndám kartáč na zem, propláchnu ho wapkou a teprve pak budu koště používat. To by šlo, ne?

Odesláno
Před hodinou, Masák80 napsal:

Dobře, tak já příště obětuju 20s tomu, že vyndám kartáč na zem, propláchnu ho wapkou a teprve pak budu koště používat. To by šlo, ne?

Sám tomu moc nevěříš 😞 voz si vlastní kartáč - tady to tak dělaj 😄

Odesláno
před 27 minutami, sibirnaya napsal:

Ses magor? Ten erarni kartac je mozna tak na kola, ani to ne.

Hm, mi to nějak nedošlo no.. -_- Jinak využívám klasickou myčku. Co je to kluci to bezkontaktní mytí?

Odesláno
před 5 minutami, M3maniac napsal:

Toto stačí jen když je auto jen lehce zaprášené. Když jezdíš měsíc tak bezkontaktně to nikdy dobře neumeješ😉

Mám na každém autě keramiku, tak mi to zatím vždy šlo umejt :D

Odesláno
před 5 minutami, African napsal:

Hm, mi to nějak nedošlo no.. -_- Jinak využívám klasickou myčku. Co je to kluci to bezkontaktní mytí?

Že k tomu ten kartáč s šutrama nedáš blíž než na půl metru :)

Odesláno
před 9 minutami, African napsal:

Jen vapka, žádný kartáče ať v ruce, nebo na válcích. 

Já sice jen leštěnku střídám s voskem, ale špína z toho jde dobře. Časem to jde do kelu a myčka (vapka) vezme jen trochu bordelu. Šeď tam prostě zůstane... Zrovna včera 🙂

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...