Tom4 Odesláno 25. října 2020 Nahlásit Odesláno 25. října 2020 Tvl, nekaž mi trh, pak budu platit jak mourovatej!
M3maniac Odesláno 25. října 2020 Nahlásit Odesláno 25. října 2020 před 2 minutami, Snehulak54 napsal: Stačí umejt bezkontakně a pak následně vysušit. Pak nemusíš používat kartáč. Já to tedy ještě pak přejedu detailerem Toto stačí jen když je auto jen lehce zaprášené. Když jezdíš měsíc tak bezkontaktně to nikdy dobře neumeješ
Irwinek Odesláno 25. října 2020 Nahlásit Odesláno 25. října 2020 Před hodinou, Tom4 napsal: Tvl, nekaž mi trh, pak budu platit jak mourovatej! Tržní hospodářství
Masák80 Odesláno 25. října 2020 Nahlásit Odesláno 25. října 2020 Dobře, tak já příště obětuju 20s tomu, že vyndám kartáč na zem, propláchnu ho wapkou a teprve pak budu koště používat. To by šlo, ne?
M3maniac Odesláno 25. října 2020 Nahlásit Odesláno 25. října 2020 To nejde, vzdy si tímto kartáčem budeš kurvit lak, ale jestli to auto takto meješ tři roky už to neřeš
Irwinek Odesláno 25. října 2020 Nahlásit Odesláno 25. října 2020 Před hodinou, Masák80 napsal: Dobře, tak já příště obětuju 20s tomu, že vyndám kartáč na zem, propláchnu ho wapkou a teprve pak budu koště používat. To by šlo, ne? Sám tomu moc nevěříš voz si vlastní kartáč - tady to tak dělaj
African Odesláno 25. října 2020 Nahlásit Odesláno 25. října 2020 před 27 minutami, sibirnaya napsal: Ses magor? Ten erarni kartac je mozna tak na kola, ani to ne. Hm, mi to nějak nedošlo no.. Jinak využívám klasickou myčku. Co je to kluci to bezkontaktní mytí?
Snehulak54 Odesláno 25. října 2020 Nahlásit Odesláno 25. října 2020 před 5 minutami, M3maniac napsal: Toto stačí jen když je auto jen lehce zaprášené. Když jezdíš měsíc tak bezkontaktně to nikdy dobře neumeješ Mám na každém autě keramiku, tak mi to zatím vždy šlo umejt
dawe009 Odesláno 25. října 2020 Nahlásit Odesláno 25. října 2020 před 5 minutami, African napsal: Hm, mi to nějak nedošlo no.. Jinak využívám klasickou myčku. Co je to kluci to bezkontaktní mytí? Že k tomu ten kartáč s šutrama nedáš blíž než na půl metru
DavidLC Odesláno 25. října 2020 Nahlásit Odesláno 25. října 2020 před 9 minutami, African napsal: Hm, mi to nějak nedošlo no.. Jinak využívám klasickou myčku. Co je to kluci to bezkontaktní mytí? Jen vapka, žádný kartáče ať v ruce, nebo na válcích. Já sice jen leštěnku střídám s voskem, ale špína z toho jde dobře. Časem to jde do kelu a myčka (vapka) vezme jen trochu bordelu. Šeď tam prostě zůstane... Zrovna včera Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
sibirnaya Odesláno 25. října 2020 Nahlásit Odesláno 25. října 2020 Par ulovku z wapky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tomtur Odesláno 25. října 2020 Nahlásit Odesláno 25. října 2020 Dvojgarsonka ma vcelku odpor na dialnici no...
gas Odesláno 25. října 2020 Nahlásit Odesláno 25. října 2020 Dnes jsem ještě vyvencil GT3 Clubsport Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
sibirnaya Odesláno 25. října 2020 Nahlásit Odesláno 25. října 2020 Ty vencis, ja jezdim do prace a z prace, pak kdo z nas je delnik Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
M3maniac Odesláno 25. října 2020 Nahlásit Odesláno 25. října 2020 Chràpat, kdo bude vstávat do kolbenky
sibirnaya Odesláno 25. října 2020 Nahlásit Odesláno 25. října 2020 před 19 minutami, tomtur napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Dvojgarsonka ma vcelku odpor na dialnici no... Taky to ma litat 100mph jen na letajicim koberci nad dunama..
sibirnaya Odesláno 25. října 2020 Nahlásit Odesláno 25. října 2020 Právě teď, M3maniac napsal: Chràpat, kdo bude vstávat do kolbenky Woe ja su od osmi na nocni, ten kapitalismus se sam nevybuduje.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se