Nick06 Odesláno 10. února Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února Pánové jaký byste doporučili použítWifi adaptér na propojení s Android Auto? Odesláno z mého SM-A528B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 10. února Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února Já mám Motorola MA1 v Passatu, víceméně o něm nevím, prostě funguje. Akorát mýtné brány nebo podobné občas zrestartují spojení. Ale obecně spokojenost. Kdybych potřeboval koupil bych znovu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P_P Odesláno 10. února Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února Koupil jsem CarlinKit 5.0 a také spokojenost, používám cca 1,5 toku a bez jediného výpadku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom7 Odesláno 11. února Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února V 7. 2. 2025 v 18:44, HD_Bagger napsal: No mě by zajímalo jak třeba Véčka dostala tahle prasečina https://www.classicdigest.com/cars/rolls-royce/silver-spirit/106056 hodně napoví už ten nápis z písmenek z benzínky na zadním víku kufru. strašný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HD_Bagger Odesláno 11. února Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února před 7 hodinami, Tom7 napsal: hodně napoví už ten nápis z písmenek z benzínky na zadním víku kufru. strašný. Toho sem si ani nevšim ale aspoň tam není Rols Rojc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 14. února Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února Jsem nenáročný vidlák, miluju tuhle zemědělskou techniku Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igicz Odesláno 14. února Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února Jojo, robotu si odvede:) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 14. února Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února Ja tím jel s mladým az do Dolomitu a dalo se, jen toho místa na veci moc nebylo kdy dal do kufru psa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 15. února Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února Procvičujeme s Cuprou základní číslovky... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
busdriver Odesláno 15. února Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února V 1. 2. 2025 v 13:04, kloubik napsal: Cestou na Šumavu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Sakris, podobny auto sem videl dneska na Sumave v prikope kousek pred Kvildou. Sem si tak nejak matne vzpomnel na Tebe, ale v LR se moc nevyznam.. pan rikal, ze ho ma asi dva mesice teprve. Doufam, ze si to nebyl Ty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 15. února Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února Ahoj, díky, nebyl - snad mě podobná kratochvíle nepotká Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nick06 Odesláno 16. února Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února Koupil jsem CarlinKit 5.0 a také spokojenost, používám cca 1,5 toku a bez jediného výpadku. díky Odesláno z mého SM-A528B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno neděle v 19:09 Nahlásit Sdílet Odesláno neděle v 19:09 Dneska je to spíš, kdo čím nejezdí Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno pondělí v 11:52 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 11:52 a v autě hrálo: let me be your disco... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno čtvrtek v 23:04 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 23:04 V 24. 2. 2025 v 12:52, LovecK napsal: a v autě hrálo: let me be your disco... Pobavilo byť se zpožděním. Auto už je v cajku, ale klasicky se to vyjeb*lo v neděli večer, na nejhorším možném místě, když jsem jel promočenej a promrzlej z hor, naštěstí asistence, mechanik a žena, fungují na jedničku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se