Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

mno...nejelo......stejně nachvátáš prdlačku. Když jezdím v práci a musím,tak se nedá nic dělat. Když jedu "normálně",jedu 90 a užívám si.......nachvátám maximálně 5/10 minut a kvůli tomu se zabít nehodlám. Tohle stejně není auto na lítání,ne???? :)

Odesláno
mno...nejelo......stejně nachvátáš prdlačku. Když jezdím v práci a musím,tak se nedá nic dělat. Když jedu "normálně",jedu 90 a užívám si.......nachvátám maximálně 5/10 minut a kvůli tomu se zabít nehodlám. Tohle stejně není auto na lítání,ne???? :)

Na lítání to není,tohle auto je prostě o stylu života- Kravaťák by v tom asi vypadal divně.

Odesláno
Wow! Street boss :thumbsup_anim:.

Na kolik řádově dovoz přide?

STREET BOSS-Americký upravce vozidel.Já vím ,že to v překladu zní srandovně,ale bylo to tam,tak to tam asi nechám.

V USA se to to dá koupit za pár kaček,ale pak musíš přičíst dovoz a přihlášení,které vychází o dost víc než auta dovezená z EU. Já to koupil už v česku,nechtělo se mi čekat a pak vše vyřizovat.Tenhle rok2004 se u nás hýbe kolem 400000kč. Záleží,jestli je to 4/4 nebo jen zadní náhon.

Odesláno
Taky se musím pochlubit,Do včera jsem měl bmw 745í e65 a dnes jsem pořídil auto,které jsem si vždy přál a je to FORD F 150 XLT 4/4

to je hezky spalovac benzinu toto :-) V8? small block 5,7? moc se v amerikach nevyznam...

Odesláno

Jak se s tím po městě jezdí? Mně se tohle líbí a to možná také spadám do kategorie kravaťáků :) Konkrátně tenhle model automobilky Ford je velmi oblíben v místech konfliktů... Hodně vydrží, šechno projede a dozadu se vejde dost dětských vojáků s pancéřovou pěstí a AK47 přes rameno :)

Odesláno
a dozadu se vejde dost dětských vojáků s pancéřovou pěstí a AK47 přes rameno :)

Onione, člověče, doprava po hlavním městě a okolí snad není tak hrozná, aby kromě výbavy ABS, Airbagy etc byla za chvíli potřeba i výše zmíněná doplňková výbava. No ale zase bys třeba projel Prahou rychleji, než hasiči s rozjetou Tatrou na fňuknu :D :D

Odesláno

strapatoni: to je boží, moc se mi tyhle auta líběj a to jem kravaťák - kupodivu to ale neni kravata, co mě limituje, ale rodina...

proti tomuhle je ten můj galaxy úplný prdítko, byť na evropský poměry je to velká kára

Odesláno
proti tomuhle je ten můj galaxy úplný prdítko, ...

Mám slabost pro VW Group.

Jsme 4 a kocour.

Za poslední rok jsem najel 60t.km.

Potřebuji místo, pohodlný posez a automat do města.

Taky slušné auto na přemísťování se (a neustálé stěhování něčeho) mezi Prahou a Sofií.

Musíme se vejít když jedeme k moři, stejně tak na hory.

Mám Sharana 1.9TDi Business s čipem na 140HP, Tiptronic, 7 míst a spokojenost

post-8128-1258967861.jpg

Návštěvník Tada
Odesláno

Tak mě napadá - jak velký problém by bylo pořídit si a provozovat si vlastní vlak?

Pomineme-li finanční stránku věci...

Hrozně toužím mít vlastní vlak, nejlépe pak obrněný :)

Návštěvník Tada
Odesláno
to jsi právník? to by lidi spíše měli zjišťovat tvým prostřednictvím

Momentálně mám v hlavě jen občanské právo hmotné 1 :D Pro jiné věci tam není místo :D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...