Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Navíc ta SE-X... není customizovaná - tyhle SPZ s X se nějakou dobu vydávali pro auta státních a samosprávních úřadů, měly nějaké výjimky jako třeba vjezd do pěších zón, parkování a pod - přesně si to nepamatuji i když jsem takovou X-kou chvíli jezdil...

edit: překlepy

Upraveno uživatelem Andreas.ks
Odesláno

Mám ještě pár úlovků ze svých cest. Některé značky jsou náhoda, některé jsou zaplacené:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

"Wozu 206" je v překladu "K čemu 206?"

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

V Praze jsem pár let zpátky nezávisle na sobě s odstupem několika měsíců viděl 2 káry, pokud si dobře pamatuju tak jaginu a new-brouka a jeden měl " NIKDO" a druhej "NIKDE". Sranda, stát jsem bohužel nezachyt.

Debilní espézetka pro malopéráka mi naopak přijde "ZA VODOU", kterou jsem viděl na jedný tuším audině z SK.

Omlouvám se za explicit lyrics.

Návštěvník Tada
Odesláno

Dneska na D11 řádili jak černá ruka, naštěstí zrovna měli na práci nějaký požár vedle dálnice, takže mě nechali na pokoji :)

• po 3 týdnech...
Odesláno

Tak po najetí pár tisíc kilometrů mohu posloužit pidinázorem na Ford Kuga 2,5T :)

Auto se chová píš jako hatchback, dynamikou a schopnostmi je vpodstatě chopen se vyrovnat kdejakým pseudoportovním autíčkům jako je Oktavia RS a pod. Heldex poslední generace se nedá rovnávat s tím co se dávalo například do Octavia 4x4 .. zabírá to dřív něž kola skutečně proklouznoum žádné kopnutí do zadku, prostě super. Spotřebu neřeším :) , motor má vždy sílu a ochotu vrhat se do akce. Ford Kuga se asi i líbí, velmi často si ho lidé prohlížejí.. Shrnuto: dobré auto se kterým se netřeba bát. Jestli něco zaslouží absolutorium tak je to natavení podvozku které strčí do kapsy mnoho jiných vozů stejného segmentu, ale premiových značek :) a motor který s jeho pěti válci zapůjčilo pod kapotu Fordu Volvo :D

Odesláno (upraveno)

Onion: to jsem rád, žes zakotvil u Fordu. Tam to obecně s podvozkama uměj - u galaxy je pruežní komfortní a tak si jen tak pluju, až mě to řízení nebaví.

Upraveno uživatelem bandicoot
Odesláno

Jo a měl jsem také zapůjčený Ford Focus RS ... milé, pěkné autíčko, supr design, interiér moc pěkný, 305 koníků, na přední nápravě... Dá se s tím jezdit každý den, ale i pěkně zvostra :) Čím víc se na to šlape, tím lépe to jede... ale popravdě, milion bych utratil za jinou káru :)

Návštěvník Tada
Odesláno
U Kuga 2,5 je to zajímavý mix... sportovní, bez nějakého houpání a náklonů, ale hrbolatou silnici s dírama pěkně odizoluje :)

No tak by to mělo bejt, jenomže oni teď radši dají nastavitelné eletronické tlumiče, než aby otestovali a udělali standartní, které hned na jedno nastavení budou umět to co popisuješ.

Odesláno

Jezdím Renaultem Laguna r.2000, a jsem s tímto vozem naprosto spokojen.

Velký kufr a pohodlné sedačky, to je vše co od vozu očekávám.

Za mně 5 hvězdiček pro tento vůz.

Odesláno
Tak po najetí pár tisíc kilometrů mohu posloužit pidinázorem na Ford Kuga 2,5T :)

Auto se chová píš jako hatchback, dynamikou a schopnostmi je vpodstatě chopen se vyrovnat kdejakým pseudoportovním autíčkům jako je Oktavia RS a pod. Heldex poslední generace se nedá rovnávat s tím co se dávalo například do Octavia 4x4 .. zabírá to dřív něž kola skutečně proklouznoum žádné kopnutí do zadku, prostě super. Spotřebu neřeším :) , motor má vždy sílu a ochotu vrhat se do akce. Ford Kuga se asi i líbí, velmi často si ho lidé prohlížejí.. Shrnuto: dobré auto se kterým se netřeba bát. Jestli něco zaslouží absolutorium tak je to natavení podvozku které strčí do kapsy mnoho jiných vozů stejného segmentu, ale premiových značek :) a motor který s jeho pěti válci zapůjčilo pod kapotu Fordu Volvo :D

Ten podvozek i ten motor jsou super, ale mám teď trochu rozporuplný pocity. Kamarád, prodejce Volva mě přesvědčil a koupil sem Volvo XC60 D5. To auto je designově i technicky opravdu dobrý, ale garantuju Vám, že kdyby mi ho dodali o měsíc později, tj teď, tak už bych o tom dlouze uvažoval a to kvůli chystanýmu prodeji do čínských rukou... Možná sem vůl, možná snob, ale čínský auta fakt nemusím. Doufám, že jméno a tradici Volva "ty kurvy žluté"-citace, moc nezazdí...

Odesláno

Tak sa pochvalim aj ja

Škoda 120 GLS, rv. marec 1983, 5 st. prevodovka, je to kus z prvej serie rozsirenych skodoviek oznacovanych ako M, mam este sive sedadla aj obklady na dverach, stresne okno a palubovka ako v rapide v seriovej vybave, chladic oleja, motor s vypuklymi piestami - vykon vyssi oproti klasickej 120 -tke o cca 5 koni, motor je v povodnom stave este nebol rozobrany, najazdenych 140 000km, odskusana maximalka 140 km/h, spotreba cca 6,5-7l / 100 km

Odesláno
Ten podvozek i ten motor jsou super, ale mám teď trochu rozporuplný pocity. Kamarád, prodejce Volva mě přesvědčil a koupil sem Volvo XC60 D5. To auto je designově i technicky opravdu dobrý, ale garantuju Vám, že kdyby mi ho dodali o měsíc později, tj teď, tak už bych o tom dlouze uvažoval a to kvůli chystanýmu prodeji do čínských rukou... Možná sem vůl, možná snob, ale čínský auta fakt nemusím. Doufám, že jméno a tradici Volva "ty kurvy žluté"-citace, moc nezazdí...

Takže už nechceš jezdit ani v Jaguáru XKR, Sagarisu, anio nosit koro žádné oblečení, protože to všechno postupně patří Indům, Rusákům, a dalším neEvropoameričanům? Mně to taky ere, ale co s tím naděláš.... :gun_bandana:

Tak sa pochvalim aj ja

Škoda 120 GLS, rv. marec 1983, 5 st. prevodovka, je to kus z prvej serie rozsirenych skodoviek oznacovanych ako M, mam este sive sedadla aj obklady na dverach, stresne okno a palubovka ako v rapide v seriovej vybave, chladic oleja, motor s vypuklymi piestami - vykon vyssi oproti klasickej 120 -tke o cca 5 koni, motor je v povodnom stave este nebol rozobrany, najazdenych 140 000km, odskusana maximalka 140 km/h, spotreba cca 6,5-7l / 100 km

Bez urážky, ale tohle podle mně na silnice podle mně už pár let nepatří... :thumbsdown_anim:

Odesláno

Vim ze to na silnice mozna nepatri, ale je s tim mnohem vetsi legrace nez s Volvem V70II 2.5 T

jede to jak drak , nema ABS a jediny stabilizacni prvek je rucni brzda :-) jen ja temer 2 metry na vysku se tam hur skladam

pro eko aktivisty - ano ma to katalyzator.

(R5 GTE 69 kW )

Odesláno
Vim ze to na silnice mozna nepatri, ale je s tim mnohem vetsi legrace nez s Volvem V70II 2.5 T

jede to jak drak , nema ABS a jediny stabilizacni prvek je rucni brzda :-) jen ja temer 2 metry na vysku se tam hur skladam

pro eko aktivisty - ano ma to katalyzator.

(R5 GTE 69 kW )

:thumbsup_anim: z toho by na mně šel i strach... ale zkusit bych to chtěl :)

Odesláno
Tak sa pochvalim aj ja

každý jsme nějak začínali :-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...