Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Je ráno a pohled na runy namrzlých bílých sraček mě přinutil vzít klíčky od zadokolky. Nehodlám zničit auto z půjčovny...

musíš si víc věřit :thumbsup_anim:

Návštěvník Tada
Odesláno
musíš si víc věřit :thumbsup_anim:

Myslíš jo? Mám dát přednímu náhonu šanci? :D

Návštěvník Tada
Odesláno
určitě ;)

holt nepojedeš tak, jak jsi zvyklý

Ok, vezmu si myslivecký klobouk a řidičské rukavice - to určitě pomůže :D

Odesláno
Ok, vezmu si myslivecký klobouk a řidičské rukavice - to určitě pomůže :D

nezapomeň na plato vajíček za zadní sklo ;)

Návštěvník Tada
Odesláno

Byoa to hruza... Nevinim auto,ale ty zimni gumy,ktere na tom jsou - ABS se aktivovalo pri jakemkoliv brzdeni nad 10kmh a pak to jelo jako sane... Od 15kmh nahoru masivni nedotacivost.

Predokolka je k hovnu,kdyz na ni nejsou poradne zimaky,objel jsem blok a radsi vzal zadokolku...

Jsem si myslel, jak si tu z vas delam srandu,ze se bojim predokolky v zime a ona ta obava byla opravnena.

Odesláno
Byoa to hruza... Nevinim auto,ale ty zimni gumy,ktere na tom jsou - ABS se aktivovalo pri jakemkoliv brzdeni nad 10kmh a pak to jelo jako sane... Od 15kmh nahoru masivni nedotacivost.

Predokolka je k hovnu,kdyz na ni nejsou poradne zimaky,objel jsem blok a radsi vzal zadokolku...

Jsem si myslel, jak si tu z vas delam srandu,ze se bojim predokolky v zime a ona ta obava byla opravnena.

upřímně, pokud jsou na autě blbý gumy, tak tě nezachrání ani 4x4 ;)

Odesláno

No synku, asi nejsi tak dobrý řidič, jak si ty i spousta lidí tady myslí. ;)

Na tvojí obranu snad jen, že Volvo je solid car pro klidné/usedlé/vyrovnané zákazníky ( což ty určitě nejsi :D ), co už pochopili, že na minutě sem nebo tam h...o záleží. Důležité je dojet zdráv.

Návštěvník Tada
Odesláno

Semnou to tak tragicke taky nebude (i kdyz nemam najery jeste ani ten milion),kdyz jsem sednul do auta ktere znam,tak nebyl problem :)

Fakt bych ale cekal,ze v pujcovne na auto za ktere si uctuji 2200denne obuji alespon prijatelne gumy.

Kazdopadne jediny tady na chronomagu kdo muze hodnotit to jak ridim je Gilius,protoze ten jediny semnou jel v aute :) Je statecny :D

Návštěvník Snow
Odesláno

Malá poznámka na okraj, bydlíme v horách a bydleli jsme ve větších, kde se sníh držel v podstatě od října do května. Nikdy jsme neměli jiný vůz než s předním náhonem. Vyjeli jsme kamkoliv a kdykoliv, navrch se přiznám, že jsme některé zimy ani nepřezouvali a sněhu byly mraky. Dál dodám pro Ty, kteří podceňují řidičky, za volantem vždy seděla má manželka. 

Tak nevím Tado, jak je to s Tvým věhlasným řidičským umem. Vrať řidičák a začni znova, ne u vás, ale u nás, pak Ti nebude dělat předokolka problém.

Odesláno
Semnou to tak tragicke taky nebude (i kdyz nemam najery jeste ani ten milion),kdyz jsem sednul do auta ktere znam,tak nebyl problem :)

Fakt bych ale cekal,ze v pujcovne na auto za ktere si uctuji 2200denne obuji alespon prijatelne gumy.

Kazdopadne jediny tady na chronomagu kdo muze hodnotit to jak ridim je Gilius,protoze ten jediny semnou jel v aute :) Je statecny :D

...milion? Soudě podle tvých hlášek to teda fakt milion není, to je jako bych já říkal, že měřím ani ne tech dvacet metrů :baaasmiley: Můžu tipnout? 40 tisíc?

Odesláno (upraveno)

Tak si v zatáčce trochu přibrzdi pod plynem, a máš z toho zadokolku, nebo jeď vlakem, když umíš prd

Upraveno uživatelem Jaryn
Odesláno

Já jednu zimu projezdil v Nissanu 350Z ... zrovna bylo sněhu a několik kalamit... nejzábavnější zima za volantem co jsem kdy prožil... btw: kdyby jste někdo chtěli zimní gumy na tohle auto tak je mám ještě v garáži :)

Odesláno

Mno...když už jsem tu byl zmíněn.....jel jsem v autě s kdekým,jsem z Vysočiny,kde to klouže a sníh se drží.....a sám mám taky leccos naježdíno(ale nemám žádnou licenci,jezdím velmi opatrně,páč se chci dostat zdravej domů. V autě se s nikým nebojím,maximálně požádám o zastavení a dojdu pěšky(případně jiný styl dopravy). Tada jezdí vcelku slušně,akorát má,na můj vkus, trochu těžkou nohu na plynu(ale jeli jsem ne na sněhu,ale na vlhčí silnici,tam si to mohl dovolit + auto ,ve kterém jsme jeli). Rozhodně nejezdí stylem : brzda,plyn ....sleduje,co se děje a nejezdí bez rozmyslu a bezhlavě,jako mistr světa. Což jsem,dle jeho projevu tady,trochu čekal,ale mile mne překvapil.......nebylo tomu tak. Nebál jsem se ani trochu,ba naopak..........

Add zima.....osobně mám raději v zimě předokolky,zadokolku jen,když je i motor vzadu(škodovky-na Vysočinu je to ideální auto,přitáhnu si trochu ručku,aby to jelo a je to :) - mockrát jsem dělal stopu bafounům,meďákům a podobnejm...... :) ).

Je to o vkusu,umu a pocitu každého z nás,za volantem. Nejsem žádnej pilot F1......vždy jezdím tak,abych dovezl sebe i kolegu(nebo rodinu...etcetc) v pořádku.

Odesláno

Zrovna jsem se vrátil z hor. Sněhu sice nebylo mnoho, ale silnice neupravené, od chaty cesta do kopce. Mám bmw 330ci, 231 koní na zadku, vzadu zimní bridgestone 245/40 R17. Byl jsem samozřejmě několikrát terčem "vtipných" poznámek, ale nakonec jsem nikde problém neměl a kopce v klidu vyjel.

Předokolku už nechci, blbě se to řídí.

Návštěvník Tada
Odesláno
Zrovna jsem se vrátil z hor. Sněhu sice nebylo mnoho, ale silnice neupravené, od chaty cesta do kopce. Mám bmw 330ci, 231 koní na zadku, vzadu zimní bridgestone 245/40 R17. Byl jsem samozřejmě několikrát terčem "vtipných" poznámek, ale nakonec jsem nikde problém neměl a kopce v klidu vyjel.

Předokolku už nechci, blbě se to řídí.

Docela široký gumy na zimu. My máme na 330Ci (E92) 225 široké, na sněhu je to super, ale na mokru to moc nedrží...

Odesláno
Docela široký gumy na zimu. My máme na 330Ci (E92) 225 široké, na sněhu je to super, ale na mokru to moc nedrží...

Mám na zimu originální 17" M-paket kola, která maji vzadu 8,5" a patří na ně právě ten rozměr. Proto je tam mám. Na sníh to samozřejmě není úplně ideální, přesto se s tim dá úplně v klidu jezdit. Stejně na hory jezdím málo a kolik je u nás poslední dobou sněhu žejo? Zato jsem příjemně překvapen jak drží na suchu a mokru a vo tom to je ;-)

Návštěvník Tada
Odesláno
Mám na zimu originální 17" M-paket kola, která maji vzadu 8,5" a patří na ně právě ten rozměr. Proto je tam mám. Na sníh to samozřejmě není úplně ideální, přesto se s tim dá úplně v klidu jezdit. Stejně na hory jezdím málo a kolik je u nás poslední dobou sněhu žejo? Zato jsem příjemně překvapen jak drží na suchu a mokru a vo tom to je ;-)

My tam máme taky origo 17" a právě ty 225, na sněhu to drží dobře, ale na mokru a na suchu je to k ničemu...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...