bobika Odesláno 1. února 2011 Nahlásit Odesláno 1. února 2011 Vypadá to, že propast je mezi řidiči MB a BMW ...To může být ono. Léta provozuji BMW, ale v MB jsem se pouze svezl se známými, i v nějakém tom AMG. Musím říct, že jsem byl velice nadšený výkonem /AMG/, ale tak nějak mi tam něco chybělo. A ano, dosud /je mi 37/ považuji značku MB za takovou páprďáckou ... Něco jako, až budu starší, koupím si Mercedes
Návštěvník Tada Odesláno 1. února 2011 Nahlásit Odesláno 1. února 2011 Bandicoot: Je... Mame ted doma misto X5 Mercedes ML, ta auta jsou na papiru stejna, ald na snehu se chovaji uplne jinak...
Mike-72 Odesláno 1. února 2011 Nahlásit Odesláno 1. února 2011 To může být ono. Léta provozuji BMW, ale v MB jsem se pouze svezl se známými, i v nějakém tom AMG. Musím říct, že jsem byl velice nadšený výkonem /AMG/, ale tak nějak mi tam něco chybělo. A ano, dosud /je mi 37/ považuji značku MB za takovou páprďáckou ... Něco jako, až budu starší, koupím si Mercedes ku.va, jsem mladší a MB mám .... musím přesedlat:-))
enslow Odesláno 1. února 2011 Nahlásit Odesláno 1. února 2011 ja jazdim takouto crepinou...VW golf IV 2,0 4 motion..mam tam tovarensky LPG a keramicke brzdy...som spokojny Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Mike-72 Odesláno 1. února 2011 Nahlásit Odesláno 1. února 2011 ja jazdim takouto crepinou...VW golf IV 2,0 4 motion..mam tam tovarensky LPG a keramicke brzdy...som spokojny Pěkná barva a kola!
pavel_h Odesláno 1. února 2011 Nahlásit Odesláno 1. února 2011 ja jazdim takouto crepinou...VW golf IV 2,0 4 motion..mam tam tovarensky LPG a keramicke brzdy...som spokojny Keramicke Brzdy?
Veneria Odesláno 1. února 2011 Nahlásit Odesláno 1. února 2011 ja jazdim takouto crepinou...VW golf IV 2,0 4 motion..mam tam tovarensky LPG a keramicke brzdy...som spokojny Keramicke brzdy? Koukam na fotku a vydim uplne obycejne ocelove kotouce. Pokud by se na Golfa vubec vyrabely, ver, ze by staly asi tolik co dve tvoje auta dohromady...
Návštěvník YPO Odesláno 1. února 2011 Nahlásit Odesláno 1. února 2011 proč by nemoh mít keramický brzdy ? my máme keramickej nůž za dvěstěpade a prej se nemusí ani brousit
panedge Odesláno 1. února 2011 Nahlásit Odesláno 1. února 2011 Ale tak samozřejmě je rozdíl i v řidičích.Každej není fanda aut a šoférování,chce si prostě jen užívat klidnou jízdu.A pro ty je tu 4matic.Nevím proč bych měl bejt furt ve střehu v každým kopečku,když vezu dcerku do školky.ALe jak říkám,já jsem zrovna z těch,kterej by se to rád s tou zadokolkou naučil.I mě se líbí,když s tím někdo fakt umí-třebas s tou M3.
pavel_h Odesláno 1. února 2011 Nahlásit Odesláno 1. února 2011 proč by nemoh mít keramický brzdy ? my máme keramickej nůž za dvěstěpade a prej se nemusí ani brousit vostrá kára - vostrý brzdy.
dawe009 Odesláno 1. února 2011 Nahlásit Odesláno 1. února 2011 (upraveno) Enslow má zřejmě na mysli brzdové destičky s příměsí keramiky - to se dá sehnat za pár korun a s keramickými brzdami za stovky tisíc jako má třeba Enzo nebo LFA to samozřejmě nemá nic společnýho. Od slušných výrobců dokáží takové destičky (po zahřátí) trochu vylepšit brzdný účinek. Ale dají se koupit i opravdové šunty, co kromě toho že neustále pískaj ještě brzdí hůř než klasika doporučená výrobcem. Hodně se s tím teď kšeftuje třeba na Aukru. Mě to přijde něco jako žárovky co svítí 2x tolik, stěrače co stírají 2x líp ap. Prostě spíš kecičky než nějakej hmatatelnej výsledek. Ale když někde řekneš, že máš na octavce keramicky brzdy, tak to zní hustě ne? Ale musím dodat, že jsem osobně neměl tu čest, takže nemůžu jednoznačně soudit. Edit: překlepy Upraveno 1. února 2011 uživatelem dawe009
Návštěvník YPO Odesláno 1. února 2011 Nahlásit Odesláno 1. února 2011 (upraveno) se žárofkama máš svatou pravdu - vepředu sem je měnil asi 3x (osram, philips s "větším" výkonem)víc jak 200hodin to prostě nevydrží a zadní už svítěj 60tkm a svítěj furt - teď jsem dopředu vrátil ty originélní žluté svíčky a už jedou přes 250hodin Upraveno 1. února 2011 uživatelem YPO
bandicoot Odesláno 1. února 2011 Nahlásit Odesláno 1. února 2011 Keramický brzdy asi jako xenony z Kauflandu.Dawe, díky za vysvětlení, mě to nějak nesedělo, ale už se tu nedivím ničemu
Hasič Odesláno 1. února 2011 Nahlásit Odesláno 1. února 2011 popsal jsem pouze to,co jsem zažil.Pětka,šestka a sedma bávo na sněhu normálně jedou,bez větších problému.Ečko a céčko medvěd mají poměrně velky problém.Jak jede eso -nevim,nikdy jsem ho neměl.Nevim čim to je,to je otázka pro odborníky,já sem pouze uživatel Ted jezdím 5 bávem sedanem, tři měsíce starým, elektronika pobere takřka vše. Včera jsem si koupil pro radost bávo 1, v ropě, ale to je letadélko. Nic tě neutrhne od silnice. Mám to to města a na nákupy k tescu. Medákem jsem jezdil loni R, 4 x 4, seděl ok. ale Vejprty raději Mitsubishi. Moc mě nenadchl. Hasič
honza71 Odesláno 1. února 2011 Nahlásit Odesláno 1. února 2011 (upraveno) Ted jezdím 5 bávem sedanem, tři měsíce starým, elektronika pobere takřka vše. Včera jsem si koupil pro radost bávo 1, v ropě, ale to je letadélko. Nic tě neutrhne od silnice. Mám to to města a na nákupy k tescu. Medákem jsem jezdil loni R, 4 x 4, seděl ok. ale Vejprty raději Mitsubishi. Moc mě nenadchl. Hasič Do Vejprt na chalupu stačí Škodovka "Stejšn" nebo jak se to jmenovalo. Teda tátovi to kdysi stačilo. Já tam teď taky raději jezdím micinkou. Upraveno 1. února 2011 uživatelem honza71
Hasič Odesláno 1. února 2011 Nahlásit Odesláno 1. února 2011 Do Vejprt na chalupu stačí Škodovka "Stejšn" nebo jak se to jmenovalo. Teda tátovi to kdysi stačilo. Já tam teď taky raději jezdím micinkou. Vejprty jsou síla, okolo vysílače se dá na grizzlyně jezdit na sněhu ješte v dubnu!
dawe009 Odesláno 1. února 2011 Nahlásit Odesláno 1. února 2011 Ted jezdím 5 bávem sedanem, tři měsíce starým, elektronika pobere takřka vše. Včera jsem si koupil pro radost bávo 1, v ropě, ale to je letadélko. Nic tě neutrhne od silnice. Mám to to města a na nákupy k tescu. Medákem jsem jezdil loni R, 4 x 4, seděl ok. ale Vejprty raději Mitsubishi. Moc mě nenadchl. Hasič Taková škoda té ropy v té jedničce..zvlášť když to máš na couračky. 120i je paráda, krásně se to řídí. 130i a 135i úplná bomba..i když možná už trochu zbytečný na běžný použití. Ale asi si k tomu měl nějaký důvod..
Hasič Odesláno 1. února 2011 Nahlásit Odesláno 1. února 2011 Taková škoda té ropy v té jedničce..zvlášť když to máš na couračky. 120i je paráda, krásně se to řídí. 130i a 135i úplná bomba..i když možná už trochu zbytečný na běžný použití. Ale asi si k tomu měl nějaký důvod.. je nenápadná, 4,8 l ropy, 120 kw zatím, taková lepčí fabka, neprovokuje, cena příznivá, celá black, uvnitř vše, co nužno
dawe009 Odesláno 1. února 2011 Nahlásit Odesláno 1. února 2011 je nenápadná, 4,8 l ropy, 120 kw zatím, taková lepčí fabka, neprovokuje, cena příznivá, celá black, uvnitř vše, co nužno To stejné by sedělo i na tu 120i, kromě té spotřeby samozřejmě..což je u auta který jezdí do Tesca dost nezajímavá hodnota. Ale nechci Ti to vymlouvat, on ten diesel není vůbec špatnej, naopak. A pokud to k tomu byla ještě nějaká zajímává nabídka na konkrétní auto, pak není o čem..
Hasič Odesláno 1. února 2011 Nahlásit Odesláno 1. února 2011 To stejné by sedělo i na tu 120i, kromě té spotřeby samozřejmě..což je u auta který jezdí do Tesca dost nezajímavá hodnota. Ale nechci Ti to vymlouvat, on ten diesel není vůbec špatnej, naopak. A pokud to k tomu byla ještě nějaká zajímává nabídka na konkrétní auto, pak není o čem.. ovlivnující faktor: benzin neseženu!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se